- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben veririm nasıl oluyorduVerin diye istiyorum kimse vermiyor bende yaptirayayim artik
Eki Görüntüle 2126750 ne evlenmesi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Niye giydin hiç gerek yoktu dersin sen olsan tabi kiben olsammmmmmmmneyse söylemiyim
Benim haberim yok 2 gün öncesinden atladimmk acaba yememis diyede sevindiydimsen artıda değil misin zaten? bulgur karbon değil mi? bugün çarşamba değil mi?
işte öyle.. istersen 20 kaşık ye.
Ahhh sü genclerr.. ay kendim geldim aklıma tuylu terlik almıştım saten gecelik . Dediğin gibi ben de ekim sonu kasım sogugu evlendim. Durum benzerrla sabahtan beri midem bulanıyor. Farkında olmadan muzaffer detoksu yaptım
Çıplak gezme deyince aklıma ne geldi.
bi arkadaşım yeni evlenmişti. Zekzü zekzü gecelikler takımlar aldı giyerim diye. Kış sonu evlendi garibim. Neyse giynmiş bu satenleri.... Enişte ceketini vermiş üstüne (ceket de kp inmiş). Giy şunu üşütüp hasta olacan diye
Kp ceketiyle balayını geçirdim ben hep çıplak olacam sanıyordum dyip ağlıyordu
Lezzetli bir şeye benziyor 49 kiloya düşersem yaparımpatates ler ı kup kup kizartiorzüstüne bulgur atılır.tereyağı ve az Salça ile kavrulur su konur kaynatılır annem yapardı. Ben Salça yi ekledim
Yani nü takılmak varkenBide balayı giymesini bile beklemez ....
Sağol canimoo. Ayy keské gelebilsenz sofraya. salata yapicam yanına . Hadiiii geliiiiiinnnnLezzetli bir şeye benziyor 49 kiloya düşersem yaparımellerine sağlık canom
Her dediğime peki karıcığım diyen, iyi para kazanan, hiç bir şeye karışmayan koca Bulsam evlenirimulan sen hani evlenmeyecektin bak hemen de evlenme planları
İnşallah bir gün oda olur kuzumSağol canimoo. Ayy keské gelebilsenz sofraya. salata yapicam yanına . Hadiiii geliiiiiinnnn
Resmen bizi bulgur pilavı yemeye çağırıyor hemde patatesliSağol canimoo. Ayy keské gelebilsenz sofraya. salata yapicam yanına . Hadiiii geliiiiiinnnn
sen artıda değil misin zaten? bulgur karbon değil mi? bugün çarşamba değil mi?
işte öyle.. istersen 20 kaşık ye.
Birşey olmaz, dua edersin işteNet mi ağır kk mı bilemedim alıntı alamıyorum Gideyim de aç karnımı doyurayım.
Lunya sıramı beklersem ohoooooooooooooooooooooo smiley de yüklenmedi ki koyayım
AttımBen göremedim yaabana özelden at nolurrr...
Ama bana daAttım
:)
Koca ev cocuk kilo yemek geçim kaynana elti görümce misafir hamilelik dogumKız bırak yakma başını
Körükörüne tüm hatasıyla adamı kabul edıp sonra pişman olan çok insan gördümEvliliğinin 16.senesini yaşayan bir kadın olarak bekarlara tavsiyem evlenmek için acele etmeyin....bekarlığında suyunu çıkarmayın.
Hiç bişeyin garantisi yoktur ama güvendiğiniz ölçüde işiniz mutlaka olsun yoluna girsin.
Aşık olun ama insani ölçülerde olun.
İnsan üstü aşkla sevmeyin gönlünüzü tamamen doldurmayın ki çok incinmiyesiniz.
Aşık olmayıp sadece severek güvenerek evli olanlar uzun süre mutlu oluyor.
Uzun süre evli kalmakla uzun süre mutlu olmak çok ayrı şeyler.
Aşık bir kadının beklentisi ile mantıklı bir kadının beklentisi aynı olmuyor.
Mantık yerindeyse sorunda olmuyor ortada yada daha az oluyor.
Ha hiç evlenmemek mi neden olmasın :)
Bonustan incileri okudunuz.
Ayyy sen daha 30 yaşındasın çok mu küçük evlendin bonus 16 yıl maşallah yaaEvliliğinin 16.senesini yaşayan bir kadın olarak bekarlara tavsiyem evlenmek için acele etmeyin....bekarlığında suyunu çıkarmayın.
Hiç bişeyin garantisi yoktur ama güvendiğiniz ölçüde işiniz mutlaka olsun yoluna girsin.
Aşık olun ama insani ölçülerde olun.
İnsan üstü aşkla sevmeyin gönlünüzü tamamen doldurmayın ki çok incinmiyesiniz.
Aşık olmayıp sadece severek güvenerek evli olanlar uzun süre mutlu oluyor.
Uzun süre evli kalmakla uzun süre mutlu olmak çok ayrı şeyler.
Aşık bir kadının beklentisi ile mantıklı bir kadının beklentisi aynı olmuyor.
Mantık yerindeyse sorunda olmuyor ortada yada daha az oluyor.
Ha hiç evlenmemek mi neden olmasın :)
Bonustan incileri okudunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?