- Emoji Skoru
- 21.861
- Puanlar
- 348
SELAM kızlar..şu anda günlerdir oldugu gibi ağlıyorumbıktım artık herşeyden...yazacak çok şey var ama nerden başlıycam nasıl yazıcam bilmiyorum..inancım ve kızım olmasa ...dün teyzem geldi de biraz yatıştırdı ,,güçlü iradeli politik olmam gerek ama ben çok duygusal biri oldugum için dik duramıyorum...
eşimle 4.5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar çokkk ama çokkk mutluyduk..düğünümde 50 kg idim sonra 90 civarı gezdim hep ama hiç sorun etmedi..hep elele gezerdik..şimdi elimi bile tutumuyor dısarlarda ve bi alışveriş merkesine falan gidince ayrı ayrı yerlere girip çıkıyoruz...2 ay önce bir anda bana dediki..evlilik yıldönümümüze kadar 59 kg ya düşeceksin(eylül))düşmezsen boşanıcam senden dedi gülerek..ben de gülerek ve ciddiye almayarak tamam dedim...o gün bugündür bana karşı çokk mesafeli....ben bunu dediğine göre 10 kg verdim ama ona göre çok yavaş verdim..sürekli onurumu azmimi kırıyor veremiyorsun..bu hafta hiç incelmedin..sen başaramıcaksın..sen busun...sen susun diyerek sürekli beni aşağıladı((ve ben bu dönem içinde hep ağlama krizlerine girdim..ve ben ağlama krizlerindeyken o gidip yattı..ağlama bile demiyor banaa
benim 10 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim kızlar...inannın en mutlu en güzel değerlendirmek istediğim..bebeğimle oyunlar oynayıp..ona ek gıda olsun manevi olsun ilgilenerek geçirmem gerekn günleri ağlayrak sinir krizlerine girerek geçiriyorum((((((((((
DÜN valizimi hazırladım evit erkedicektim teyzem geldi şehir dışından ve benimle saatlerce konuştu...güçlü olucaksın ..önce kendini düşünüceksin ..kendine deger vermedin kilo aldım die eşine de bunu aşıladın ben kiloluyum ben kiloluyum diye diye dedi..doğru söylüyor....
YAAAAA kızlar ben eşime kilo konusunda hak veriyorum ..zayıflamamı istemesi çok normal ama şiddeti çok fazla oldu...çok kırıldım yaralandım...çocugumu babasız bırakma korkusu olmasa boşanıcam ama yavruma kıyamıyorum...kızım babasına çok düşkün....ben kilolarıma ağır konuşmasına takılmıyorum..çünkü zayıflıyorum ve zayıflıycam daama bana mesafe koymasına katlanamıyorum...dayanamıyorummm((psikolojim bozulduuuu
(((çocuguma bağırıyorum.....
((
kızlar bu arada ne biliyim eşi insandan uzaklaşınca aldatıyor mu neden böyle yapıyor diye gelir ya..eşimin telefonları ortada..mesai saat harici ekstra br yere gitmiyor...namazını kılıyor..internete düşkünlüğü yokkk..deliricemmmmmm![]()
bence bir danışmana gidin sana yaptığı hiç doğru değil