Tamammm ama aklında tut da bir günlük hasılatı pazartesi söyle emiBu detoksu denememistim o yuzden
Soylemicem pazartesiyi bekle bağaneyyy
Hicbir sey almadan döndümama neredeyse her magazada biseyler denedim.kendimi mutlu ettim
Diyete başlarken ne kadar zayiflayacaksin diye sorduklarinda kaliplari dar olsa bile 40 bedeni bi daha uzerime gecirmek istemiyorum demistim.ve ben bugun hep 36 38 s m beden kiyafetlere girdim cok cok mutluyum.
Doğru günde doğru miktarda karbonMenümü yazayım
10:00
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
4 iri yeşil zeytin
1.5 yağda yumurta
16:30
1 tabak nohut
3 kasik yoğurt
Spor: dün ve bugün 1 saat tempolu yürüyüş =150 p @nehirnil111
@Lunya
Storm- ortim
@igdedali @Melegiimm22
Ezeli orti morti karışımımFloweroflife
Ahh bi laf varda söylenecek beni atarlar kötü içeriktenTabi ki tanımıyorum, sadece abla tavsiyesi. Ben de insanlar için kendimi paralardım, yardım etmek için kendi koşullarımı zorlardım ama grupta ilk beni sattılar. Neyse kuzum üzülme diye yazdım, tabi ki kendin karar vereceksin ne yapacağına
WuhuuuuHicbir sey almadan döndümama neredeyse her magazada biseyler denedim.kendimi mutlu ettim
Diyete başlarken ne kadar zayiflayacaksin diye sorduklarinda kaliplari dar olsa bile 40 bedeni bi daha uzerime gecirmek istemiyorum demistim.ve ben bugun hep 36 38 s m beden kiyafetlere girdim cok cok mutluyum.
Aynen canim agirlik alip jiliana baslicam.guya simdi avm deki marketten alacaktim esim aradi oglan cok oksuruyo cok takilma diye apar topar ciktim kaldi yine.Dostum kilonu korursan 6 7 ay sonra aynı kiloda daha ince olacaksin.. 5 kilo vermis gibi diyim yani.. tecrübeyle sabit ama spora devam tabi.. bunu bizzat yaşadım
Aynen oyleee mesela eve gidince esimle kardesim pizza soylicek ama ben yemicem.zaten gec oldu hicbisey yemesem yeridir ama kahvaltidan sonra sadece meyve yedim açım.Harika duygular berna.. harika!
Zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yok gerçekten
Kız kendi yazdigin menünü bi oku ne yazmışsınNe 5 tane kız hurma mi :)
Niye kaos
Bu detoks 3 ogun ve her ogunde normalde 7 hurma ve yogurt var..
Cok sukur bin sukur iyiyim iyiyiz.İyiyim şükür canım sağolasın. Öyle bir değişiklik olsun dedim :) sen de iyisindir inşallah
Aynen canim agirlik alip jiliana baslicam.guya simdi avm deki marketten alacaktim esim aradi oglan cok oksuruyo cok takilma diye apar topar ciktim kaldi yine.
Aynen oyleee mesela eve gidince esimle kardesim pizza soylicek ama ben yemicem.zaten gec oldu hicbisey yemesem yeridir ama kahvaltidan sonra sadece meyve yedim açım.
Tebrikler kuzum darısı başımıza ben de artık elbise giydiğimde güzel duran bacaklara sahip olmak istiyorum yağlara duyurulurHicbir sey almadan döndümama neredeyse her magazada biseyler denedim.kendimi mutlu ettim
Kuzu ağırlıkla çalışıyorum tarti manyiyorDoğru günde doğru miktarda karbon
Su miktarı yazmıyor
Sana yürüyüş yakışmıyorsen korumadasın daha sıkılaştırıcı sporlar lazım
Hani jilliana başlamıştın
Hee anladım şimdiKaos
Hemde 5 tane
Aynen öyle, burdaki herkese sor bak, sana üzülme dememizin sebebi herkes bi kazık yemiştirAhh bi laf varda söylenecek beni atarlar kötü içerikten
Kofte icin gec oldu dimiÇorba salata yoğurt harika olur canom
Gittim diyetimi degistirdi. Stres yorgunluk şeker yüksekliği yapar dedi o da açlık krizleri yaparmis. Özellikle her saat başı 5 dakika ayağa kalkıp hareket edeceğim. Bi de su icecegim bolca özellikle istedi. Şekerimi ölcmeye devam edecegim. Diğer doktor haftaya ctesi bakalım ne diyecekcakil80 gittin mi doktora?
Heee tamammmKuzu ağırlıkla çalışıyorum tarti manyiyortartida almış görünüyorum. Bu hafta mortilik var tartının inmesi lazım igdeye yenilemem yürüyüş ödem yapmıyor bende yürüyüşle takilcam bu hafta.
Su coooookkkk, şuana kadar 2 litre
Yok geç değil kuzucum yiyebilirsin gayy uygunKofte icin gec oldu dimi
Miu flavır bu hafta çok dikkat edecek söz ve 54 gelecekMiu da fılavırı
Valla çalıştığın para sana kalmıyorsa, esin evi ayırmıyorsa onlari beslemenin anlami yokama isten ciktiginda esinden para alabilecek misin ihtiyaçların için
Doğru söyledin ne düşünceli görünüşŞerefsizlik bu ama. Cik yavrum çok düşünüyorsa sigortanı isteğe bağlı sigorta yatırsın senin için
İyileşti canım dün geceden beri çıkmadı tuvalete, yemesi de normale dönüyor şükürFloweroflife kuzum köpüşün nasıl oldu iyileşti mi biraz?
Arkadaşa yakalandım yolda, sonra pazara gittim çok dolaştım yaa az kaldı ruhumu teslim etmemeNiden neler yaptın da eve geç girdin
Malahit canım senin yanlış yaptığın birley yok.. sadece bu yaptıklarını arkadaşların için değil gerçek dostların içinyapacaksın.. sen kendini bu kadar yıpratırsan tek zararı sana olur..
Sen kendini üzdüğünle kalırsın.. oluruna bırak herşeyi..
Hee bir de en büyük derdin bu olsun be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?