Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu detoksu denememistim o yuzden
Soylemicem pazartesiyi bekle bağaneyyy
Tamammm ama aklında tut da bir günlük hasılatı pazartesi söyle emi

Çünkü önemli bilelim belki diğer arkadaşlar da denemek ister falan örnek olsun

Harika duygular berna.. harika!

Zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yok gerçekten

Doğru günde doğru miktarda karbon
Su miktarı yazmıyor
Sana yürüyüş yakışmıyorsen korumadasın daha sıkılaştırıcı sporlar lazım

Hani jilliana başlamıştın

Ahh bi laf varda söylenecek beni atarlar kötü içerikten

Wuhuuuu

Dostum kilonu korursan 6 7 ay sonra aynı kiloda daha ince olacaksin.. 5 kilo vermis gibi diyim yani.. tecrübeyle sabit ama spora devam tabi.. bunu bizzat yaşadım
Aynen canim agirlik alip jiliana baslicam.guya simdi avm deki marketten alacaktim esim aradi oglan cok oksuruyo cok takilma diye apar topar ciktim kaldi yine.
Harika duygular berna.. harika!

Zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yok gerçekten
Aynen oyleee mesela eve gidince esimle kardesim pizza soylicek ama ben yemicem.zaten gec oldu hicbisey yemesem yeridir ama kahvaltidan sonra sadece meyve yedim açım.

Çorba salata yoğurt harika olur canom

Tebrikler kuzum darısı başımıza ben de artık elbise giydiğimde güzel duran bacaklara sahip olmak istiyorum yağlara duyurulur

Doğru günde doğru miktarda karbon
Su miktarı yazmıyor
Sana yürüyüş yakışmıyorsen korumadasın daha sıkılaştırıcı sporlar lazım

Hani jilliana başlamıştın
Kuzu ağırlıkla çalışıyorum tarti manyiyor tartida almış görünüyorum. Bu hafta mortilik var tartının inmesi lazım igdeye yenilemem yürüyüş ödem yapmıyor bende yürüyüşle takilcam bu hafta.
Su coooookkkk, şuana kadar 2 litre

Gittim diyetimi degistirdi. Stres yorgunluk şeker yüksekliği yapar dedi o da açlık krizleri yaparmis. Özellikle her saat başı 5 dakika ayağa kalkıp hareket edeceğim. Bi de su icecegim bolca özellikle istedi. Şekerimi ölcmeye devam edecegim. Diğer doktor haftaya ctesi bakalım ne diyecek

Heee tamammm

Ama bu haftalık bak
Hee anladım şimdi
Bana bugün her şey kaos zaten
Eki Görüntüle 2128216
Kim üzüyor seni söyle
Kofte icin gec oldu dimi
Yok geç değil kuzucum yiyebilirsin gayy uygun

Valla çalıştığın para sana kalmıyorsa, esin evi ayırmıyorsa onlari beslemenin anlami yok ama isten ciktiginda esinden para alabilecek misin ihtiyaçların için
Storm- keşke çalışırken kendin için bir miktar parayi ayarsaydin kenarda birikimisin olurdu zor günler için. Eğer kayinvaliden seni evde daha çok calistirmayacaksa ev içi misafir ıtır zivir yani hayatına müdahale eden biri değilse çalışma ama sanki müdahale edip seni evde çalıştıracak is yikacak gibi geliyor bana

Arkadaşa yakalandım yolda, sonra pazara gittim çok dolaştım yaa az kaldı ruhumu teslim etmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…