- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Misafirlikte bi sürü şey ikram ettiler.. 1 ceviz kadar yedim..Sidosta cevizli sucuk yemişti, niye yiyonuz onu yakayış gibi bisey
Canım sadece 1 ceviz kadar yedim misafirlikte .. öğlen başka bişi yemedim...
AynenSidosta cevizli sucuk yemişti, niye yiyonuz onu yakayış gibi bisey
Canım onu cıss olarak düşünmedim açıkcası.. daha fazla dikkat ederim.İstersen dil ucuyla yala hippo. Yemek zorunda mıydın? Kilo bildirimini ben unutmuyorum çünkü.
Doktor bu hafta 500 gr vereceğimi soyledi beni ona göre ispikler misin veremezsem rezil et beni tamam mı en az 500 gr vereceğim bu haftaTmm bende ona göre tutturup tutturmayanlar cuma günü yayınlarım
Arkadaşlar kimse kusura bakmasin ne kadar fistekci ispikci çirkef laf sökücü oldugumu biliyorsunuz ona göre ayağınızı denk alın
Yoksaaaaaa.....
Cuma günü sinemalarda
Çok fena gözüm korktu sizdenEn önde yeşilçayimi alıp izliyecem
Ama sen de gitme olur muTehdit edersen vururum
Mesela karatay yenebilir diyor.. sağlıklı diyor.. ama doğalsa diyor. Ki bence hiçbirisi değil.Canım onu cıss olarak düşünmedim açıkcası.. daha fazla dikkat ederim.
Her türlüsü yenebilir peynirin bence@MiuLego kuzum gellim peyniri hakkinda dusuncelerin neler?
Ama sen de gitme olur mu
Sidelya var kuzucum, o da cevizli sucuk yemiş bugünHippo 1 kırmızı kartın varaynı hafta içinde 2 kart bir uyarı eder. hippotalamus
İlk uyarın zaten bu haftaki kilo bildirimindi..
2 uyarı= Oturup konuşma, karar verme aşamasıdır. Diskalifiye/izin gibi.
Vero 1 kurmızı kartıno yediğin tatlılı menü için vardı. bunun sonucunda bu haftaki kilo bildirimin ile bir uyaın var. Bir kart daha alırsan bu hafta içinde 2 uyarı eder oturur konuşur karara varırız söylüyorım. vorones
tevafuk55 az eksi ile bir kırmızı var.
Başka var mı hatırlayamadığım
Nerde menü mü verdi? Görmedim?Sidelya var kuzucum, o da cevizli sucuk yemiş bugün
Doktor bana da pro olarak veriyor ama bi o kadar de karb varmış yariyariya gibi. Ben de o yanilgiya dustum. Yanına ayran veriyor protein arttırmak içinMiu ya ben mercimeği pro diye biliyorum yanlış mı biliyorum nette de öyle yazıyordu site mi yanlış acep
hellim peynirine bayılırım@MiuLego kuzum gellim peyniri hakkinda dusuncelerin neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?