Hanginizin yüzdesi yuksek
Begüş benim eksik var:Eki Görüntüle 2128782
karpuzlar
Esra_4378
hepfit
hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife biraz daha gayret gülüm
kelekler
@Pamukseker19 bugün spor yapıyoruz değil mi?
@pempisler pembişim dünkü gibi spora devam ediyoruz demi?
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
@vorones
onun tabi kiHanginizin yüzdesi yuksek
Canım dün akşam çok fena bir yeme atağı geçirdim psikiyatriye gidiyorum bugün kendi başıma baş edemeyecek kadar çıktım kontrolden düzen oturtana kadar beni görmezden gelsen olur mu kaptaniçem en kısa zamanda normalleşirim umuyorumMelegiimm22 kızlar pazartesiye eksi ile girilecek dedim mi ben? dedim.. neyim artısı şimdi bu allah aşkına yaa.. +0.4 nereden geldi melek
Cutemom007 çok çok kötü bir artı.. 6 ları görmeyeceğiz birdaha dedikçe nasıl bir artı 2 günde gelen makbuş yakıştı mı hiç hemen sıkı bir program yapıp cumaya eksi ile geliyorsun
igdedali harika eksi canom
hepfit senden de harika eksi kuzucum
malipina karbonlar alındı sabit geldi.. artı yok.. gayet iyi.. cumaya harika bir eksi bekliyor seni.. karbon alımı bitti artık
Sadece bu yeme düzensizliği için mi gidiyorsun?Canım dün akşam çok fena bir yeme atağı geçirdim psikiyatriye gidiyorum bugün kendi başıma baş edemeyecek kadar çıktım kontrolden düzen oturtana kadar beni görmezden gelsen olur mu kaptaniçem en kısa zamanda normalleşirim umuyorum
Oluronun tabi ki
ama daha cumaya var, ben yenicem. @MiuLego ben oksijen detoxu yapacam, iğdeye yenilemem
Evet canım görünürde başka Bü derdim yok ki sabah bununla uyanıp aksam bununla yatıyorum son zamanlarda bi kaç kere kusmam da oldu öncesinde de bir dönem olmuştu ataklar gecirmeye basladim artık yardım almam gerek sanırımSadece bu yeme düzensizliği için mi gidiyorsun?
bacım şunları bi düzgün yazsan çoookk mutlu olcamBegüş benim eksik var:
Cuma:25 dak tempolu yürüyüş +30 dak koşu=182,5 p
Cımartesi=25 dak yürüyüş =62.5 p
Pazar:45 dak yürüyüş tempolu =112,5 p
Olmaz inş..Canım leslie ile 30 dk yuruyus yapmakla bişey olmaz dimi
Sagol canım teşekkür ederimKepin ve mezuniyetin hayırlı olsun cnm
Tekrar cis ye o zamanmatematik61 ağlamak istiyorum neler oluyo bana yaa karnım şiş
Cuma 66.3 bugün 66.6
Bugün hurma detoksu yapıcam.. bu hafta sadece detoks yapıcam.. acaip moralim bozuk.. durup dururken bu şişlik bu artılar nerden geliyo yaa
Daha önce de artı olduğum oluyordu ama biliyordum ki cıss yemişim.. bu hafta yemedim ki.. elimden geldikçe spor da yapıyorum.. neden Allahım nedennnm
Ek demiyorki eksik diyorbacım şunları bi düzgün yazsan çoookk mutlu olcam
bundan sonra ek şu bu diyeni yazmıycam
hepsi bi defada olsun artık nolurr
Bize homo mu dedin senkızlaaar
pazartesi başladığına göre
karbon alımına dur dedik mi?
booool spor sağlam sporlar yapılsın
bu hafta kesinlikle 1. olunacak..
evet 1.
diğer dereceleri de istemiyorum netim..
ve herkes homojen şekilde iyi eksilerle gelecek
herkes gardını alsın, almalı
Kuzucum wc yok bende. Eksi olabilirim bikaç gram. Haftasonu akşamlar saf pro olunca durdu wc.Melegiimm22 kızlar pazartesiye eksi ile girilecek dedim mi ben? dedim.. neyim artısı şimdi bu allah aşkına yaa.. +0.4 nereden geldi melek
Cutemom007 çok çok kötü bir artı.. 6 ları görmeyeceğiz birdaha dedikçe nasıl bir artı 2 günde gelen makbuş yakıştı mı hiç hemen sıkı bir program yapıp cumaya eksi ile geliyorsun
igdedali harika eksi canom
hepfit senden de harika eksi kuzucum
malipina karbonlar alındı sabit geldi.. artı yok.. gayet iyi.. cumaya harika bir eksi bekliyor seni.. karbon alımı bitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?