Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melegiimm22 kızlar pazartesiye eksi ile girilecek dedim mi ben? dedim.. neyim artısı şimdi bu allah aşkına yaa.. +0.4 nereden geldi melek

Cutemom007 çok çok kötü bir artı.. 6 ları görmeyeceğiz birdaha dedikçe nasıl bir artı 2 günde gelen makbuşyakıştı mı hiçhemen sıkı bir program yapıp cumaya eksi ile geliyorsun

igdedali harika eksi canom

hepfit senden de harika eksi kuzucum

malipina karbonlar alındı sabit geldi.. artı yok.. gayet iyi.. cumaya harika bir eksi bekliyor seni.. karbon alımı bitti artık

kızlaaar

pazartesi başladığına göre

karbon alımına dur dedik mi?

booool spor sağlam sporlar yapılsın

bu hafta kesinlikle 1. olunacak..

evet 1.

diğer dereceleri de istemiyorum netim..

ve herkes homojen şekilde iyi eksilerle gelecek

herkes gardını alsın, almalı​

Canım dün akşam çok fena bir yeme atağı geçirdim psikiyatriye gidiyorum bugün kendi başıma baş edemeyecek kadar çıktım kontrolden düzen oturtana kadar beni görmezden gelsen olur mu kaptaniçem en kısa zamanda normalleşirim umuyorum

Sadece bu yeme düzensizliği için mi gidiyorsun?

Sadece bu yeme düzensizliği için mi gidiyorsun?
Evet canım görünürde başka Bü derdim yok ki sabah bununla uyanıp aksam bununla yatıyorum son zamanlarda bi kaç kere kusmam da oldu öncesinde de bir dönem olmuştu ataklar gecirmeye basladim artık yardım almam gerek sanırım

Begüş benim eksik var:
Cuma:25 dak tempolu yürüyüş +30 dak koşu=182,5 p

Cımartesi=25 dak yürüyüş =62.5 p

Pazar:45 dak yürüyüş tempolu =112,5 p
bacım şunları bi düzgün yazsan çoookk mutlu olcam
bundan sonra ek şu bu diyeni yazmıycam
hepsi bi defada olsun artık nolurr

matematik61 ağlamak istiyorum neler oluyo bana yaa karnım şiş
Cuma 66.3 bugün 66.6

Bugün hurma detoksu yapıcam.. bu hafta sadece detoks yapıcam.. acaip moralim bozuk.. durup dururken bu şişlik bu artılar nerden geliyo yaa
Daha önce de artı olduğum oluyordu ama biliyordum ki cıss yemişim.. bu hafta yemedim ki.. elimden geldikçe spor da yapıyorum.. neden Allahım nedennnm

Kizlarrrr ben de dahil çoğunlukla bildirimler fenaaaaa cidden fenaaa.
Listede sadece 2 kisi ekside @Lunya dan bildirim gelmedi.
Cumaya ayagimizi denk aliyoruzzzz hatta bence carsamba persembeymis gibi pazartesi sali geciriyoruzz sporlar unutulmasinnn

Tekrar cis ye o zaman

Bize homo mu dedin sen

Kuzucum wc yok bende. Eksi olabilirim bikaç gram. Haftasonu akşamlar saf pro olunca durdu wc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…