- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Kuzum son listeyi alıntıla, quete yazılarını sil, kendini ekle listeye
başsağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar. allah razı olsun. kızım maalesef günü bi kase corba ile geçirmeye devam ediyor. çok üzülüyorum çok
Canım dün akşam çok fena bir yeme atağı geçirdim psikiyatriye gidiyorum bugün kendi başıma baş edemeyecek kadar çıktım kontrolden düzen oturtana kadar beni görmezden gelsen olur mu kaptaniçem en kısa zamanda normalleşirim umuyorum
Ev bulamadık miu bu eşle bulamayızda adam hala aydın dan ev bakma derdin de çünkü 1 ayda şehir değiştirip iş kurabilecek sanki deli ediyor beniiii
@MiuLego canomm kilom64.6 , kusuruma bakmayın annem ile hastanedeyiz , annemin kontrolleri var
Gördüm kuzum sagol
Sıkıntı yok sadece berna yi etiketlemen yeterli ben seni alintiladim gördü canimYapamamışım
Pardon kızlar geçmişe gittim bunu gördüm ilk, onu alıntılandım
Sporum azaldı diye de mi
nasıl olayım canım işyeri bi atraksyonlu vaziyette
Haklısın canım fıstık ezmesi diyeti gibi oldu. Çok kaçtı. Ama Patatesi sabahlari arada bir yemeye karar verdim. Az tabi. Çünkü patates bağırsaklardaki probiyotikleri besliyormuş. O nedenle yani. Ölçülü ve arada olacak ama.Patates görüyoruuumturşu turşu görüyorum spor göremiyorum fıstık ezmesi diyeti yapıyorsun kanımca
Cııkkss olmamış
Kahvaltı , akşam hepsi güzel. Sporda mis gibi bol su içilmiş
Ammmaaa ve lakiiinn dünün menüsü yohhh
Yorumsuz, sonucu bekliyoruuuu
Sabah çok, çiğ köfte var. Sana yorum yok sopa var bol bolseç beğen al
Ohhh ohhh al sana sulu sulu öpücük
Ben şok, ben öldüm sanırım sende böyle menü görmek kalbime indirdihafif güzel menü
Sabah geç saatte ama bu sefer görmezden geliyorum
nasıl olayım canım işyeri bi atraksyonlu vaziyette
bişeyler oluyor ama ne oluyor bilmiyorum
stres hat safhada
öyle yapacaklarda şimdi değilay canım ben onu yaşadım çok zor
nasıl bir sıkıntı var çıkarma olayı filan mı var
Ben mimatematik61 i alıntıla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?