Benim kasap böyle değil kız. Değme mankenlere taş çıkartır evelallah aslanım kaplanım
Gelsinler kim kimi atıyor odaya gösteririm minnoş gözekeyim önce yoksa gelmezler
Hahhahaha gelin anam gelin de hepimizle nasıl baş edecem benÇok yeni minnoş üniversiteli, böyle diyince dur ben de geliyom
Tamam haşin davranabilirsiniz jiç sakıncası yok
Hepsinden ye combo olsun
Bende aynı yemeği yaptığım da oluyo kendime ayrı yemek yaptığımda.. onlara etli patates yaptım dün ben kereviz salatasıVero dalga mi geciyon? Iki çeşit yap, benim yaptığımı kocam yemiyor aynı evde! Yoğurtlu semizotu yaptım kendime bugün, ona içli köfte yaptım yanında salata olarak yiyecek O, diyeti sen yapıyorsun evdekiler neden yemek zorunda bunu anlamıyorum??? Bi ana yemek yap onlar yesin, yanına pilav makarna yerine zyt.sebze yap yoğurtla sen ye?
Normali gelmez mıknatıs gibiyiz cekiyormalahit de hunili çıktı
Ne sevdiğimi biliyorsunTamam haşin davranabilirsiniz jiç sakıncası yok
Hoşgeldiniz.. siz artık hepimizin anasısınızMerhaba hosbulduk benben iydeninn anasi
yürüyüş leslieKizlar biraz ödem problemim oluyor sabah kalkinca neden ki ne yapmaliyim ki
Yarın kimse kilo bildirim yapmaznisYooo o söylemezse bizde söylemeyiz
Sever misin hee @MiuLego senin kızlara karşı yanıma biri lazım tek başıma idare edemem sen benden olAbowwww hemde hırçın
Cnm normal konuşmaları bağırarak anlatıyoruz kız.. BAKIN BAKALIM BURDA KAÇ TANE ELMA VAR? Çok zor ama çok tatlılar ya.. hele bi hippo abla diye sarılıyorlar yersin... sen çok iyi bir insansın, çok tatlısın... hemen çözdü çocuklar beniNe baariyon cocuklara
Şaka şaka allahım ben olsam 5 dakka dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?