Ay yok ben bi taneyle nasıl uğraşırım diye kara kara düşünüyorumCnm normal konuşmaları bağırarak anlatıyoruz kız.. BAKIN BAKALIM BURDA KAÇ TANE ELMA VAR? Çok zor ama çok tatlılar ya.. hele bi hippo abla diye sarılıyorlar yersin... sen çok iyi bir insansın, çok tatlısın... hemen çözdü çocuklar beni
Şimdi de geldim kendi çocuklarımla uğraşıyorum
Kızlara attım sen atarım diyorsan sanada atarımAtkendigide yanlislikla çek at
9 aylık canim
Maşallah sübhanallah canım yaa benimkide o kadar olsa yaaAtkendigide yanlislikla çek at
9 aylık canim
Gorecez
Normali gelmez mıknatıs gibiyiz cekiyor
7. Takım evimizzzz Emşne anamıııızHoşgeldiniz.. siz artık hepimizin anasısınız
Oyyy maşşallah, sen peşinde eriyip gidersin inşallahhepfit Gelemedim çok datlum ya kız da devamlı duvarda koltukta gözüm hep üzerinde olmak zorunda önceden o salondan çıkana kadar ooo kaç dakika geçerdi ben rahat simdi dağ bayır tırmanıyor bi de iyilesemedi doncem sahalara ins.Eki Görüntüle 2130314 @MiuLego teyzesine özenmiş leoparli kuzu
Ama sporu yanlış anlamış Eki Görüntüle 2130317
İtiraz ediyorum kahvaltı varOlmuş mu hiçiki günü karıştır anca bir menü olur sonrada lunya beğenmiyor oluyor ne yapsın bu güzel kız
Utanmadan mis gibi demiş
Kahvaltı yok
Sucuklu yumurta var
Turşu var
Olmuş mu? Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Olmuş olmuşmiss misss
Gayet güzele benziyorsu ve spor da misss
Akşam yememeye devam
Spor nasıl olmaz
Biraz az geldi bana, ama şok diyet dediğiniz için şimdilik beklemedeyim.
igdedali ilerleyen zamanlarda derim olmamış olmamış olmamış diye
Sana kaç kere dedim şöyle çirkin resimlerini atma diye
Ben seni korurum balım yalnız değilsinnnnSever misin hee @MiuLego senin kızlara karşı yanıma biri lazım tek başıma idare edemem sen benden ol
Büyük harfle yazdığın yerleri bağırarak hece hece okudumCnm normal konuşmaları bağırarak anlatıyoruz kız.. BAKIN BAKALIM BURDA KAÇ TANE ELMA VAR? Çok zor ama çok tatlılar ya.. hele bi hippo abla diye sarılıyorlar yersin... sen çok iyi bir insansın, çok tatlısın... hemen çözdü çocuklar beni
Şimdi de geldim kendi çocuklarımla uğraşıyorum
Oy ben onu yerim leopar taytına kurban oluruuuummmmmmmhepfit Gelemedim çok datlum ya kız da devamlı duvarda koltukta gözüm hep üzerinde olmak zorunda önceden o salondan çıkana kadar ooo kaç dakika geçerdi ben rahat simdi dağ bayır tırmanıyor bi de iyilesemedi doncem sahalara ins.Eki Görüntüle 2130314 @MiuLego teyzesine özenmiş leoparli kuzu
Ama sporu yanlış anlamış Eki Görüntüle 2130317
Huni var mı kafanda?Selam kizlar bende 75 kiloyu bulunca hemen buraya geldim zira motivasyon sifir
Kız ondaki meta kimsede yok verir bir haftaya o ona güveniyor yoksa çoktan başlamıştıdiyete
Nerdesin senEmine ablacim hos geldiniz
Gelince mi fark ettin yokluğumuNerdesin sen
Yok kız ben gördüm baya şişko
Yav he he
Abooo ıgde de babamız değil miydi? Olmadi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?