gelme de göreyimÇok haklısın kaptaniçem merak etme haftaya eksilerimle gelecegım
Ponponlu sopabekliyoruzzzzzzzzzzzz
sopa mı hazırlayım ponpon mu
Tebrikler mortim harika bi eksiMelegiimm22 kız sabahın körü seninle yazıştıktan sonra uyuyakalmışım
saat 8 de işbaşı yapmam gerekiyodu saat 8:10 da gözümü açtım
saç baş darmaduman koştura koştura geldim
kilo bildirimim(tartı fotosunu çekemedim yaaaa)yarın çeker atarım artık
geçen hafta:78,3
bu hafta:75,9
fark:2,4
yüzde:3,06
hepfit igdedali Melegiimm22 @MiuLego
Ben baya yokum gidecegimde ondan akşama anca gelirimkız ne sabırsızsın geçmişten geliyorum ya
makbulş bu neeeeeeeeee
bu nedirrrrrrrrrr
sana yasaklamadım mı 6 lara çıkmayı ben
korumada artı elbet gelebilir ama +1.2 lik bir artı için epey epeeeey cozutmuş olman lazım. Yakışmadı hiç. Hemen dur diyorsun hemennnhaftaya bu artı miktarınca eksi gelecek o kadar diyorum
şu kilo senin adına hiç yakışmadı. BOZMAYACAKSIN ARTIK. diyorum ve susuyorum banu
pamuğum harikasın beeeeeeee
hoşgelmiş 8 ler hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
birdaha ömür boyu 9 ları görme inşallah. Harika bir eksi ve istikrarlı eksiler ile geliyorsun canım.. maşallahın var şuan için
yaaa eflal. bu rakam bize dedi ki.. DDETOKSUNA GÜVENME EFLAL!
Haftasonu kaçamak yapmayacaksınYAP MA YA CAK SINNNNNNNNN
Harikasın Berna korumanın ilk haftası büyük başarı ile atlatıldı tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Masum bu son artı bildirimin olsun lütfen ya lütfen bak 68 67 üstüne çıkmıyordu vücut şimdi 71 72 nedir yaaa
öyleymiş masum da ben hep zayıf olduğum için bilememişim kıymetinihep öyle kalacak sanmışım...
Ben de kilo bildireyim, eğer ıgde benden yüksek yüzde ile gelmişse ölü taklidi yapicam
Geçen hafta:55.4
Bu hafta: 53.6
Fark:1.8
Yuzde:3.25
@MiuLegoStorm- igdedali Melegiimm22 @Floweroflife
Melegiimm22 kız sabahın körü seninle yazıştıktan sonra uyuyakalmışım
saat 8 de işbaşı yapmam gerekiyodu saat 8:10 da gözümü açtım
saç baş darmaduman koştura koştura geldim
kilo bildirimim(tartı fotosunu çekemedim yaaaa)yarın çeker atarım artık
geçen hafta:78,3
bu hafta:75,9
fark:2,4
yüzde:3,06
hepfit igdedali Melegiimm22 @MiuLego
nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık@MiuLego @Esra_4378hepfit kilo bildirimi de yapayım
Geçen hafta 52.5
Bu hafta 52.2
Fark -300
Yüzde 0.57
Hedefimi de tutturdum -100 daha ekledim
Eki Görüntüle 2130544
Geçen hafta :63.5
Bu hafta :63.4
Tartı fotosu çekmiştim ama fotoya baktım ki yansıma olmuş bacaklar falan
Gunaydin kizlar.
NEtim bitmek uzere.
Gecen hafta 62.9
Bugun 62
Fark 900gr
Yuzde
Dun aksam 61.4 du.
Gece uyuyamadim.
Spor yapamadan kalkar kalkmaz tartildim.
hepfit
direk sopa direkkkkkkkkkkkkPonponlu sopa
aaa nereye pembikkkkkk cuma günü ortalıktan kaybolma yaaaaaaaaaaaBen baya yokum gidecegimde ondan akşama anca gelirim
Allahım tartılmam lazım çünkü açım.. az daha bekliyim bakem
Olacak kaptanitom o 57 buraya gelecek o kadar.fitimmmmm bravo beeeeeeeeeeeeeeee
minnak kilona devasa bir eksi azmin zaferidir bu
zaten biz FİTCİYİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZ demedik miiiii
o iğdeyi çiğ çiğ yiyeceğiz inşallah radat ol sen
handeeeeeeeeeeeeeee hoş geldin eski handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-2.4 nedir var arkadaşşşşşşşşşş helal beeeeeeeeeeeeeeeeee 6 lara çok az kaldı
nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı
vay vay vayyyyyyyyyyyyy -1.1 çok çok iyi bir eksi pembikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu bildirim bize ne diyor farkında mısın? haftaya diyor 9 lara veda 8 lere hoş geldin partisi yapacağız diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
konyakım koruma başarı ile devam ediyor çok çok iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee-100 lerinden öperim seni
koruma kraliçesi deynep göstermelik eksisi ile gelmiş
-100 gayet iyidir
deynep candır gerisi heyecan
oh beeeeeeeeeeee
2 hafta sonunda iyi bir eksi ile geldi tefooooooooo
sporlarının, hayır dediğin cıs coşun karşılığını tartı nasıl da güzel verdi tefom.. darısı haftaya değil mi
nisa kuzum düne göre ödem tutmuşsun amaaaaaaaaaaaaaaaaa yine de -900 gayet iyi maşallah! Ama sana yakışan 5 li kilolar hemen 6 ları terk edelim olmaz mııııııııııı
evet yaaaaaaaaaaaa yaz gelmeden o 57 gelecekOlacak kaptanitom o 57 buraya gelecek o kadar.
PC den zor mu oluyor?pc den zor oluyor sonra telden girerim kaçtım
İnsan kaptanım ya Allah izin verirse pazartesi ye 8leri ucundan görmek istiyorum haftasonunu çok güzel gecirmem gerekfitimmmmm bravo beeeeeeeeeeeeeeee
minnak kilona devasa bir eksi azmin zaferidir bu
zaten biz FİTCİYİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZ demedik miiiii
o iğdeyi çiğ çiğ yiyeceğiz inşallah radat ol sen
handeeeeeeeeeeeeeee hoş geldin eski handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-2.4 nedir var arkadaşşşşşşşşşş helal beeeeeeeeeeeeeeeeee 6 lara çok az kaldı
nilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı
vay vay vayyyyyyyyyyyyy -1.1 çok çok iyi bir eksi pembikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu bildirim bize ne diyor farkında mısın? haftaya diyor 9 lara veda 8 lere hoş geldin partisi yapacağız diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
konyakım koruma başarı ile devam ediyor çok çok iyi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee-100 lerinden öperim seni
koruma kraliçesi deynep göstermelik eksisi ile gelmiş
-100 gayet iyidir
deynep candır gerisi heyecan
oh beeeeeeeeeeee
2 hafta sonunda iyi bir eksi ile geldi tefooooooooo
sporlarının, hayır dediğin cıs coşun karşılığını tartı nasıl da güzel verdi tefom.. darısı haftaya değil mi
nisa kuzum düne göre ödem tutmuşsun amaaaaaaaaaaaaaaaaa yine de -900 gayet iyi maşallah! Ama sana yakışan 5 li kilolar hemen 6 ları terk edelim olmaz mııııııııııı
Bak aldım bu sözü masum 3 hafta içinde döneceksin eski kilolarına ramazan bayramına bkadar en az 62 61 hedef köy kendine
kızlar gerçekten hep söz verdi tutmadı diyeceksnzi ama yeminle artık son
mis gibi menüler gelecek - bldirimler
dişimi tırnagıma takıp , totomdan ter akıtıp 3 hafta sonra listede olacagımmmm
canım yine oluruz inşallahhh
yok canım belirli bi videodan yapmadım. hiit malum zaten yükselen azalan tempo ile cardio demek bu koşu bandı ile de yapılabiliyor.
heee dimi ama
menüden banane ki ona lunya bakıyor
sporrrrrrrrrrrrrrr
heee tamam ben de hiit cardio yaptın sandım videodan.. bugün de var demi spor
melek canım bugün sadece 2 mil leslie yap hatta onu 3 mil yap ama ip atlama
ip ödem yapar bugün perşembe hafif spor lazım bize
melekkkkkkkkkkkkk o nasıl güzel, listeye yakışır bir eksi melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar,
geç kalktım anca kendime gelebildim valla.
kilo bildiriyorum. 77,9 @MiuLego sanırım geçen hafta 78,7 idi. 800 gr eksi oluyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?