Ayhh ohhşşşş bi hoş oldum son cümlenekoruma kraliçesi deynep göstermelik eksisi ile gelmiş
-100 gayet iyidir
deynep candır gerisi heyecan
Aynen pek uzayli handeeeeTebrikler canım tebrikler storm o uzaylı canım onu yenmek zorunda iş zatennn
Canimsinnmmelekkkkkkkkkkkkk o nasıl güzel, listeye yakışır bir eksi melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kocaman ama kocaman tebrikler kuzucummmmmmmmmmmmm haftaya da aynısını isterim
handeye yenildik olsun kigururumuzla harika bir eksi ile yenildik
MELEKCİYİZ SONUNA KADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
-800 MAŞALLAH DİYELİM Mİ ŞERİİİİİİİİİİİİİİİ
HER hafta bu kadar gelse daha ne isteriz
aynen telden çok zor çokPC den zor mu oluyor?
Esas telden zor oluyor sen beğene tıklıyorsun favorilere ekleye tıklanıyor yanlışlıkla
Yazmaya kalkıyorsun sen anya yazıyorsun o konyaya dönüştürüyor,1 cümle yazana kadar göbeğim çatlıyor telde
Okumak için hadi neyse tel iyi de yazmak için zor oluyor
İnsan kaptanım ya Allah izin verirse pazartesi ye 8leri ucundan görmek istiyorum haftasonunu çok güzel gecirmem gerek
-1 cok guzelCanlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Hep aynı yere tartılıyorum inş tartı yanlış değildir
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Belki Eflalin mousesi yoktur,parmaklıyorsa ondan zor geliyordur,mouse olmayınca bana da zor geliyoraynen telden çok zor çok
Ooo varooo harika canim tebriklerKilo bildirim uleeee
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 61.8
Oyyui balim sağol.Ooo varooo harika canim tebrikler
Canım.oncelikle tebrikler ama kendine bı tartı aletleri kuzum ya aç karına çıplak tartiliyoruz yani bı de tartı bozuk.mu değil.mi bilemezsin kiiCanlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Fark 1 kg
Tebrikler
Sağol vaytimmmTebrikler
Ayhh ohhşşşş bi hoş oldum son cümlene
Canlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Fark 1 kg
Mükemmelsin iğde sen Karatay beslenmeye mü devam ediyon kuzumKilo bildirimimi yapayım önce etiketlere dalarsam çıkamayacam
Geçen hafta: 56,6
Bugün: 54.3
Fark:2:3
Yüzde: 4,06
@MiuLego
Melegiimm22
Storm-
hepfit yedim seni yavrum
Menülerime verdiği destek için @Lunya ya ve spor kaptaniçelerimnehirnil111 ve begum75 e ayrıca teşekkür ederimm...
Miu hiç destek olmadı ama hiç... Bu yüzden ona accık teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?