- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Tek başıma çağlaların toplam pointlerinden daha fazla point yapmışım. Bu utanç da size yeter hıh
Seni de yemişim hahahaha
Heye kaptım accık öp beni sev beni miu
Kötü değil gayet iyi ama gene de yenildik diye furdum
Bu hafta sen de sıkı takibimdesin. Özellikle sporlarına her gün etiket bekliyorum
Accık da ponpon bırakayım aferin kız yüzden güzel
ımmmmmmmmm
aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsindiyelimmm bebişimmm diyelim...
benim ortalama en çok bu oluyor zaten. her hafta bu olsa zaten zil takıp oynarım ben ...
bu arada sen melekciyiz yazıyon ya. benim de ismim melek. ay bi anda noluyoruz oluyorum sonra aydan dünyaya dönüyorum
Teşekkür ederim canlarım
Karataya devam ettim. Zaten regl ödemim vardı. rahat bir kilosu oydu... Korumada 3 öğün yiyorum onu 2'ye düşürdüm. Bi de kuruyemişle meyveyi azalttım. Ve sporu 2 katına çıkardım. Fekat çok yoruldum. Uzun süre diyet yapanlara tavsiye etmiyorum cidden yoruldum... Ama bir haftada hem fazlalıklardan hem miunun dilinden kurtulmanın zevki hiçbişeyde yok
Şimdiiiiiiiiiiiii Handeyle löpeti çevirme mi yapayııım yoksa haşlayayım mıııııı
Handenin külbastısı da güzel olur deyin hele napayım
Tebrikler canım çok güzel
Bu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam oldunilişkom sen korumanın kitabını yazdın artık
bir hafta minnak artı varsa diğer hafta minnak eksi kesin oluyor.. ki bu eksi kilona göre gayet iyi.. kocaman alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 51 ler sana göz kırptııı
Tebrikler canım güzelgünaydın kızlar,
geç kalktım anca kendime gelebildim valla.
kilo bildiriyorum. 77,9 @MiuLego sanırım geçen hafta 78,7 idi. 800 gr eksi oluyor bu durumda.
Maşallah canım tebrik ederimCanlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Hep aynı yere tartılıyorum inş tartı yanlış değildir
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Fark 1 kg
Saçmalama kız ne aşağı çekmesi. Bireyselde patakladım ben onları aldım intikamımızı. Biz bir takımdık senle. Yensek de yenilsek de beraberOf of of ofa ayni boyle oldmmm
Cok tebrik ederm kuzmmmm
Keske benle orti olmayaydn yaasag cektm seni
Sagol kuzmmmTebrikler canım çok güzel
Bu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam olduDüğün var daha da erime ya da sıkılaşma yolundayım
Tebrikler canım güzel
Maşallah canım tebrik ederim
İşte bu vero tebrikler haftaya da gör bir kaç haftaya tamamdır bu iş
Maşallah iğdem ama belliydi o sporlara ne beklenirdi ki helal olsunKilo bildirimimi yapayım önce etiketlere dalarsam çıkamayacam
Geçen hafta: 56,6
Bugün: 54.3
Fark:2:3
Yüzde: 4,06
@MiuLego
Melegiimm22
@Storm-
hepfit yedim seni yavrum
Menülerime verdiği destek için @Lunya ya ve spor kaptaniçelerimnehirnil111 ve @begum75 e ayrıca teşekkür ederimm...
Miu hiç destek olmadı ama hiç... Bu yüzden ona accık teşekkür ederim
Ben senin adına sevineyim senin dediğine bak heleTek başıma çağlaların toplam pointlerinden daha fazla point yapmışım. Bu utanç da size yeter hıh
kizlar hepinizi tebrik ederim cok guzel eksiler
Korumadakiler harikasinz
Ay enerjim olsa kalkıp göbek atacam o kadan mutluyumımmmmmmmmm
ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa
aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin
beni de karıştırmasa olmaz arkadaşşişko miu, fit iğde acı gerçekler çarptı suratıma ya
fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaaa canimsinnnSaçmalama kız ne aşağı çekmesi. Bireyselde patakladım ben onları aldım intikamımızı. Biz bir takımdık senle. Yensek de yenilsek de beraber
düğünde herkes sana bakacak belliBu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam olduDüğün var daha da erime ya da sıkılaşma yolundayım
Ay enerjim olsa kalkıp göbek atacam o kadan mutluyumResmen tartımla ağzını burnunu kırdım
Hiiç duygu sömürüsü yapma
Kıyafet seksi olmaz tabü ağır olacak ablayım sonuçta ama yine de iyi olmalıyımdüğünde herkes sana bakacak belli
ay tartıl çatladık yaaaaaaaaaaaaaKızlar şimdi tartılıcam oğlan durmuyo bi dkk yaa geliyoooo...
lunyanınkini ben biliyorum dün söyledi bana.. bugün hastane işi varmış takıma gelemez bildiremezsem diye söyledi.. baya iyi eksi varSaat 12 oldu nerede liste tayfasinin bildirimleri.sadece 3 kisi bildirdiiiiiii
Selam valla bilmiyemki bende anlamadım zaten yiyemiyörum kuru kurumerhaba hoşgeldin
ben hande
6 dilim etimek neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?