Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ımmmmmmmmm

ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa

aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin

beni de karıştırmasa olmaz arkadaşşişko miu, fit iğdeacı gerçekler çarptı suratıma ya

Şimdiiiiiiiiiiiii Handeyle löpeti çevirme mi yapayııım yoksa haşlayayım mıııııı
Handenin külbastısı da güzel olur deyin hele napayım

fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gecen hafta = 78.6
Bu hafta = 77.2
Fark = 1.4
Yuzde = 1.78

Buda benden
@MiuLego @Storm- hepfit
Canim ortim handeyi yenemedm uzgunum igdedali
Tebrikler canım çok güzel
Bu mesajı yazarken karnımın guruldaması var ya tam oldu Düğün var daha da erime ya da sıkılaşma yolundayım
günaydın kızlar,
geç kalktım anca kendime gelebildim valla.
kilo bildiriyorum. 77,9 @MiuLego sanırım geçen hafta 78,7 idi. 800 gr eksi oluyor bu durumda.
Tebrikler canım güzel
Canlarım aşk böceklerim sevgi pıtırcıklarım günaydınlarrrr bi kilo bildirimi de benden
Hep aynı yere tartılıyorum inş tartı yanlış değildir
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Fark 1 kg
Maşallah canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 2130592 Kilo bildirim uleeee
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 61.8
Fark 1100 @MiuLego hepfit

İşte bu vero tebrikler haftaya da gör bir kaç haftaya tamamdır bu iş

Of of of of a ayni boyle oldmmm
Cok tebrik ederm kuzmmmm
Keske benle orti olmayaydn ya asag cektm seni
Saçmalama kız ne aşağı çekmesi. Bireyselde patakladım ben onları aldım intikamımızı. Biz bir takımdık senle. Yensek de yenilsek de beraber

Sagol kuzmmm

Maşallah iğdem ama belliydi o sporlara ne beklenirdi ki helal olsun
Tek başıma çağlaların toplam pointlerinden daha fazla point yapmışım. Bu utanç da size yeter hıh
Ben senin adına sevineyim senin dediğine bak hele Durumları biliyorsun yoksa daha da çok yapacağım
kizlar hepinizi tebrik ederim cok guzel eksiler
Korumadakiler harikasinz

Teşekkürler canım

Ay enerjim olsa kalkıp göbek atacam o kadan mutluyum Resmen tartımla ağzını burnunu kırdım

KIZLAARRRRRRRRRRRRRRR

13:00 a kadar tüm bildirimler gelsinnnnnnnnn

Kilo bildirimlerine mutlaka hepfit de etiketlensinnnnnnn

bugünden itibaren menü başganımız malipina dır. Tüm menülerde mali de etiketlensinnnnnnnnnnnnn

@Lunya balım menüler için çooook teşekkür ederim ellerine sağlık.. çok iyi geldi bana :) ve kızlara da eminim

igdedali kuzucummmm mortilikler şeysini harika hazırladın bugün de sonuçlar vaaaar.. haftaya kime vericem mortilikleri ki ben .. var mı fikrin?

tevafuk55 faydalı paylaşımları harika yaptın kuzucum ellerine sağlık çok teşekkürler

Esra_4378 hedefler takibi sende idi.. beklediğimden az dürttün, yoğun ve zor hafta idi sana da çünkü.. o yüzden hedefler bu hafta da sende olacak :)

HER GÜN FAYDALI BİLGİ PAYLAŞIMI GÖREVİ -------------------> @pempisler

MENÜ TAKİBİ ----------------> @malipina

HEDEFLER TAKİBİ ---------------------> Esra_4378

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…