Dusunurumseni de bir sonraki haftaya alıcam o zaman
sağlıklı yemeklerden doyana kadar yiyebilirsin kiAz yiyorum
tamamdır canomFarketmez kaptanım arkadaşlar aldıkça alsın tabi ki kalan olursa ben alırım
ivitUla denizi de mi ozlemeyelim, denizi mi kıskandın
Deme iyi hiç bişey demehaftaya cuma tebrik mesajları yazarsın
Tamam kuzum yumulsan da yemeğe menünü ver vermemezlik etme. Eninde sonunda toparlicaz seni merak etme
Vericem inş mali baktım sıkışıyorum yada kaçırcak gibiyim öğün öğün yazarım.
Çok vakit kaybettim ya çok üzgünüm bunun için.
Sonu iyi olsun inş
düşünmeni hızlandırayım buyur=Dusunurum
Bu hafta kilodaş olmuşuz seninle
Oyy kuzum ,bayağı yanmış
Ne yapacağım ,ne edeceğim ne bileyimki ben ,facede bir grubu takip ediyorum bazen ,ancak oradan kopyala yapıştır yaparım
kaldır o lanet olası poponu dostum.. kalk ve hemen spor yapLütfen biri bana spor yap kaldır kiçini desin
Vurdun işte kustüm gelmiyorumdüşünmeni hızlandırayım buyur=
Tamam kuzum yumulsan da yemeğe menünü ver vermemezlik etme. Eninde sonunda toparlicaz seni merak etme
Kilo bildirimimi yapayım önce etiketlere dalarsam çıkamayacam
Geçen hafta: 56,6
Bugün: 54.3
Fark:2:3
Yüzde: 4,06
@MiuLego
@Melegiimm22
@Storm-
hepfit yedim seni yavrum
Menülerime verdiği destek için @Lunya ya ve spor kaptaniçelerim @nehirnil111 vebegum75 e ayrıca teşekkür ederimm...
Miu hiç destek olmadı ama hiç... Bu yüzden ona accık teşekkür ederim
begum75 Begüş aylar sonra ilk defa ciğer yiyeceğim çok keyifliyim aklıma direk sen geldin yazayım dedim
Ne yapacağım ,ne edeceğim ne bileyimki ben ,facede bir grubu takip ediyorum bazen ,ancak oradan kopyala yapıştır yaparımHafta sonu pek giremiyorum ama ayy çok heyecanlandım ,bana görev verdiler az bekleyin düşüneyim ,acaba kabul etsem mi etmesem mi randevu defterime bakayım yoğun muyum?
Sen o kıçına otobüste ayrı bilet alacan bu gidişle. Kaldır neticeni de az spor yap. Bıngıl bıngıl olmuş her yanın.Lütfen biri bana spor yap kaldır kiçini desin
Şakacı seni
İnnnnnşşşşaaaaallllaaaaahhhhhhhbirilerinin essahtan ağzı ayrılır şaşkınlıktan inşallah
popom kalkarsa seni tanımamkaldır o lanet olası poponu dostum.. kalk ve hemen spor yap
miu kendisi kilo bildirmezse bize koyduğu hedefleri yarıya düşürelim
ben ve kibarlık zaten ayrılmaz bir ikiliyiz biliyorsunVurdun işte kustüm gelmiyorumkibar ol ciğerimi ye
birilerinin essahtan ağzı ayrılır şaşkınlıktan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?