o zorluk adamı eritir işte.. hemen de mezun olup kaçma derdine düşünEn yakın zamanda mezun olup liste dışı takılacağım zaten. Liste sorumluluğu zor. Sadece sen artı ya da minik eksiyle geliyorsun bütün takımın yüzdesi etkileniyor.Zor vesselam.
ay inanmıyorum ya harika manzara denizzzzzzzzzzzzzzzzzz
tamamCanım benim bu görevi bana layık gördüğün için çok tşk ederim lakin ben yapamam ki net çok az bakıp anca alintilara cevap verebiliyorum hem ben bu işlerde acemiyim daha becerikli arkadaşlarımız yapsa nasıl olur ,illa yapacan dersen nisan 7 den sonra yapabilirim paket o zaman yenilenecek
düşünüyorum ama etmicem mezun galiba fitim.. çünkü o mezun olunca cozutacak bellisen bugün mezun olmak istion mu? konuştun mu kaptanla? yanına yazacak mıyım?
Kuzum yanlış anlama. Ben buradayım.Liste dışı daha sağlıklı kilo vereceğime inanıyorum.o zorluk adamı eritir işte.. hemen de mezun olup kaçma derdine düşün
Neden bu görevitamam
düşünüyorum ama etmicem mezun galiba fitim.. çünkü o mezun olunca cozutacak belli
Dur bulmuşken öpiyim azıcık
Tebrikler canım haftaya daha da iyi olacaktır inşallahGelmişken vereyim.bari...
Adetim yavaş yavaş geliyor ödem çok ictigm.elma.kuru çok faydalı oldu gelmeyen regl.gelmeye başladı öyleyse yazayım
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.200
-800 haftaya daha çok gidecek beb inaniyorum kuzular
tamam
düşünüyorum ama etmicem mezun galiba fitim.. çünkü o mezun olunca cozutacak belli
Deynepte olabilir aynen
yoAynen cnm.. ben bugün mezun oluyorum dimi @MiuLego
Ay mutlu oldu kuzummelifcim kilona göre bence biraz daha fazla eksi olabilirdi.. ama düzenli gidiyor eksiler.. düzenli gitmesi de çok iyi .. her hafta bu istikrarda olsan maşallah derim..
nesalihan canım eksi gayet güzel.. neden kendine kızıyorsun.. daha iyisi de olur belki eyvallah ama bu eksi gayet başarılı.. 8 lere az kaldıııııııııı
vay malim vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen ne ettin vay helal be mali budur işteeeeeeeeeeeeeeharikasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm her hafta böyle olsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hiç beğenmedim. gelen artılar gönderilmemiş. sadece 100 gr gitmiş. hiç olmadı fulya. demek ki yediklerine dikkat etmiyorsun
seni ne yapalım hmmmmmmmmmmmmmmmm
GEL DE KOCAMAN ÖPEYİM
Regl haftanda %1 barajını geçtin beeeeeeeeeeeeee
geçen hafta iyi eksi , bu hafta iyi eksi.. istikrar var eksi gayet büyük daha ne olsun canım benimmmmmmmmm
canım geçen cuma kilon bende 66.3 olarak kayıtlı.. -400 gelmiş senden..
daha çok gelmeli idi.. sen her gün menü ve sporunu veriyor musun? takımda olduğunda hem fikir miyiz?
çok özledim ya
Kız sen geldin diye girmiyorum bak bir dünya işim var.
Yok canım tam tersi ben telefonda daha rahat kullanıyorumPC den zor mu oluyor?
Esas telden zor oluyor sen beğene tıklıyorsun favorilere ekleye tıklanıyor yanlışlıkla
Yazmaya kalkıyorsun sen anya yazıyorsun o konyaya dönüştürüyor,1 cümle yazana kadar göbeğim çatlıyor telde
Okumak için hadi neyse tel iyi de yazmak için zor oluyor
Deynepnazın dediğini yap yaptığını yapma
begüşüm beeeeeeeeee özlemiştik onun eksileriniiiiiiiiiiii
Ya ben de tam gidecektim al işte yine kaldım.
Yeseydin +600 gelirdin ama bi de öyle düşünDeynepnazın dediğini yap yaptığını yapma
Booool su içimi,akşam yemeğinin hafifliği ,önceye bakarak porsiyon ayarı.
Bileydim bugün -100 geleceğimi akşam gözümün önünde balık ekmek yerlerken melul melul bakmaz bende yerdim
Çarşamba sınavlarım bitiyor sonra sporu daha arttırcam sıkılaşmam lazım ben şimdi biraz ders çalışayım netim yok giremem anca akşam hepinizi öpüyorum bi de keşke bugün biraz taviz verseniz de cıss yesem mesela bi sütlü tatlı ne güzel olurcumanın şerefine azıcık kuru meyve yedim sopaya razıyım
Sporada başlıyorbegüşüm beeeeeeeeee özlemiştik onun eksileriniiiiiiiiiiii
evet hedefleri yazıcam akşam olmadan kuzucum
nevoşum sporu arttıramadığın için böyle az az gidiyor.. ama olsun gitsin de
tatlı dilliğine bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?