Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelsin diyete başlayacak
@MiuLego her cuma benim bildirimin yanında onu da bildireyim mi? Disiplin şart, düzenli kilo kontrolü yapmam lazım
kesinlşikle şart! kediler başına buyruktur ama onu burada diyet disiplinine sokabileceğimize inanıyorum fılavırım..

dombik gelsin bakalım

begum75 Begüş benimkine sevineceğini söylemiştim

Miuş bana -200 gram hedef koymuşsun çok şaşırdım

İyisin dimi?

Onu dümdük 54 yapalım mı?

Ben 54 hedefleyeyim de ulaşamazsam da canım sağolsun

Hastane işleri işte miucan , kim memnun kalmışki diyeyim . Azicikta moralimi bozlar
ya var ya o hastane ortamı sağlam adamı bile hasta ediyor işte hiç olmasa sinir hastası ediyor.. sonuçlar nasıl iyi mi?

iyi ol sen harika bir eksi ile geldin bugünnnnnnnnnnnnnn

Wihuhujuhujuhu

BenimleBenimlemorti olmak isteyen var mı . . Pek sanmiom

DUYMAMIŞ OLAYIM DUYMAMIŞ

CUMANIN ŞEREFİNE GÖRE DİYE BİRŞEY YOK.. CUMA HER GÜN İLE AYNI BİZİM İÇİN SADECE EKSTRA KİLO BİLDİRİYORUZ O KADAR.. HEDEFE KADAR HER GÜN AYNI ÖNEMDE BİZE
Tamam bişey demedim canım kaptanım bi öneri sunmuştum yarın doğum günü organizasyonu var kadın yemezsen alınırım dedi bş dilimden bişey olmaz diyo nasıl karşı koyacam

Bu hafta mortisiz takilicam benn

kesinlşikle şart! kediler başına buyruktur ama onu burada diyet disiplinine sokabileceğimize inanıyorum fılavırım..

dombik gelsin bakalım
Tamam o zaman
Yeni üye:
İsim: preto
Başlangıç kilosu:7,5( eve gelince tekrar kontrol ederim)
Hedef: 5,5 kilo

Her hafta 100 gram vermesi lazım ilk 4 haftada, sonra haftalık 150 gram

Storm- kizzz tebrikler . 2.4 haaa. Valla bravo. He he sen sopala beni. Valla hakettin . Zalıım sın Ha. Listeye girmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…