Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohoooo...veroya çok kızdım kırıldım ben

Kızlaaaarrr eşim yarın 4 günlüğüne izine geliyor 2 aydır yoktu hatay sınırında gorevdeydi.4 gun durup geri gidecek abooovvv heyecan yaptım
Kendinize hakim olun sakin kalın

apartman depreme dayanıklı mıydı
Puhahahahahjaja yaaaaaa fit hahahahhaha

Evde ses yalıtımı var mıydı cocoooooo
Ama

Ama ben böyle kendimi yalnız hissettim benim de hedefim olsun haftada 500 gr vermeliyim ben de sporda da yokum zaten
Çakılım balım benim ben görmedim bildirimini dün geceki kuzum. Sen onu kafadan hedef olarak -1.1 yap bakayım

Ohoooo...veroya çok kızdım kırıldım ben
Yok cidden kırıldım aynura. Benim için bitmiştir. Konuşmam da, tek kelam alamaz benden.

İnsana kendini salak gibi hissettiriyor. Çünkü ben ona inanmıştım ve şuan salak hissediyorum kendimi. Hiç adil değil. Ve bana göre hiç de doğru değil yapılan. Neyse öyle işte. Kırıldım bitti gitti.

Kız vorones sana ne denilir ki
Ama.kendine yapıyorsun yağdan veremiyorsun o verdiğin kiloları kaçağı göçeği yiyip üzerine de spor yapmayarak sadece sudan kastan verirsin.
Senin yüzünden -kafamı dağıttın- beynimin içinde sana söylenirken bitki çayı için sıktığım limonu türk kahvesine attım

rastlandı güzelmiş ben daha yeni üyeyim sizin isim de mi damla:)
Yok canım kızımın ismi Damla...sen kaç yaşındasın?
Hoş buldum tatlım...sesini duymak istemediyin kv mi?
Aynura hoşgeldin kuzum tekrardan hadi bakalım hayırlı olsun kuzum
Hoşbuldum vaytım...inşallah bebeyim için de benim içinde hayırlı olur. Tek tereddütüm o...
evet ya, @deynepnaz deynepe bile abla demiyor bunlar

yalnız sana abla diyenleri bi köşeye toplayayım
ben 30,5 senle yaşıtım, abla derlerse
Ben 29.5im yaaa...miniyim daha..
Teşekkür ederim canlar
_AYNURA_ nasıl anlatayım bilmiyorum ki, tiroidim vardı, ultrason da bakınca birseyin kalınlığına falan bakılıyor boyundan. Oradan çıkıyor işte nodül .
Anladım tatlım...Allah şifalar versin...

mium güldürdun yaaaa maalesef ses yalıtımı yok yeni evler kağıt gibi ama basimizin caresine bakicaz artik

Paylaşsana o şarkıyı o zaman az neşelenelim
ben o şarkıyı bilmiyom ki cicegaaamm hangi şarkı ki o?valla sozler cok guzel şarkıyı sen paylasiver olmami

Dur canım o gönlünü alır senin...ne oldu bilmiyorum ki yasak mı yedi?

22 yaşındayım 23 olmama az kaldı ama :)

kız abla dedirtme kendine, bak gerçekten ablasın zannedip biz bile abla diyecektik

Hoşgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…