- 22 Mart 2018
- 68
- 220
- 8
- 30
Ohoooo...veroya çok kızdım kırıldım benYa şuan annemden vakit çalıp buraya vakit harcadım diye pişman oldum ve vicdan azabı çektim.
Neden?
Evetvorones yüzünden. Ve vero bil ki bu kez sana kızmadım. Kırıldım. Kırılmak nedir? Ağırlığı nedir? İnşallah hissedersin inşallah.
Evet yaaaa ben o soze bayilmistimneydi miu bişey diyodu
yansın geceler pelinsu eceler miydi
Ben 31 canimYav ne kadar kucuk.olabilirler takımın en küçüğü pembisler sanırım 22 mi ne malahit de öğrenciydi küçük.olabilir . 26 lar 27 ler küçülsün de cebime girsin
Kızlaaaarrr eşim yarın 4 günlüğüne izine geliyor 2 aydır yoktu hatay sınırında gorevdeydi.4 gun durup geri gidecek abooovvv heyecan yaptım
Puhahahahahjaja yaaaaaa fit hahahahhaha
apartman depreme dayanıklı mıydı
Çakılım balım benim ben görmedim bildirimini dün geceki kuzum. Sen onu kafadan hedef olarak -1.1 yap bakayımAma
Ama ben böyle kendimi yalnız hissettim benim de hedefim olsun haftada 500 gr vermeliyim ben desporda da yokum zaten
Paylaşsana o şarkıyı o zaman az neşelenelimEvet yaaaa ben o soze bayilmistim
Yansinnnnn yıkılsın geceeleeerr
Pelinsu eceler
Kimdi o cocugu olup da kucuk.olan hatta lunya ile muhabbet dondurmustu @LunyaBen 31 canim
Yok cidden kırıldım aynura. Benim için bitmiştir. Konuşmam da, tek kelam alamaz benden.Ohoooo...veroya çok kızdım kırıldım ben
Çok çok geçmiş olsun canimTeşekkür ederim canlar
_AYNURA_ nasıl anlatayım bilmiyorum ki, tiroidim vardı, ultrason da bakınca birseyin kalınlığına falan bakılıyor boyundan. Oradan çıkıyor işte nodül .
Kimdi o cocugu olup da kucuk.olan hatta lunya ile muhabbet dondurmustu @Lunya
Kimdi o cocugu olup da kucuk.olan hatta lunya ile muhabbet dondurmustu @Lunya
Yok canım kızımın ismi Damla...sen kaç yaşındasın?rastlandı güzelmiş ben daha yeni üyeyim sizin isim de mi damla:)
Hoş buldum tatlım...sesini duymak istemediyin kv mi?
Hoşbuldum vaytım...inşallah bebeyim için de benim içinde hayırlı olur. Tek tereddütüm o...Aynura hoşgeldin kuzum tekrardan hadi bakalım hayırlı olsun kuzum
Ben 29.5im yaaa...miniyim daha..evet ya, @deynepnaz deynepe bile abla demiyor bunlar
yalnız sana abla diyenleri bi köşeye toplayayım
ben 30,5 senle yaşıtım, abla derlerse
Anladım tatlım...Allah şifalar versin...Teşekkür ederim canlar
_AYNURA_ nasıl anlatayım bilmiyorum ki, tiroidim vardı, ultrason da bakınca birseyin kalınlığına falan bakılıyor boyundan. Oradan çıkıyor işte nodül .
Kendinize hakim olun sakin kalın
Puhahahahahjaja yaaaaaa fit hahahahhaha
Evde ses yalıtımı var mıydı cocoooooo
Çakılım balım benim ben görmedim bildirimini dün geceki kuzum. Sen onu kafadan hedef olarak -1.1 yap bakayım
ben o şarkıyı bilmiyom ki cicegaaamm hangi şarkı ki o?valla sozler cok guzel şarkıyı sen paylasiver olmamiPaylaşsana o şarkıyı o zaman az neşelenelim
Lunya dan fena olacak gibisin gözüm korktuGeceye kadar menüleri bekliyorum kızlar etiket yapmayana yorum yok ona göre
Dur canım o gönlünü alır senin...ne oldu bilmiyorum ki yasak mı yedi?Yok cidden kırıldım aynura. Benim için bitmiştir. Konuşmam da, tek kelam alamaz benden.
İnsana kendini salak gibi hissettiriyor. Çünkü ben ona inanmıştım ve şuan salak hissediyorum kendimi. Hiç adil değil. Ve bana göre hiç de doğru değil yapılan. Neyse öyle işte. Kırıldım bitti gitti.
22 yaşındayım 23 olmama az kaldı ama :)Yok canım kızımın ismi Damla...sen kaç yaşındasın?
Hoşbuldum vaytım...inşallah bebeyim için de benim içinde hayırlı olur. Tek tereddütüm o...
Ben 29.5im yaaa...miniyim daha..
Anladım tatlım...Allah şifalar versin...
Yok canım kızımın ismi Damla...sen kaç yaşındasın?
Hoşbuldum vaytım...inşallah bebeyim için de benim içinde hayırlı olur. Tek tereddütüm o...
Hoşgeldin canimYok canım kızımın ismi Damla...sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?