Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah
2 yagda yumurta
1 yk lor
Yarim.kk beyaz peynir
2 ceri domates
2 cevis
1 silik cay kasigi incir receli minick

Ara
1 bardak sut
1 muz

Aksam
Kemikli haslama et
Ayran

Su yatana kadar 3 olur inşaAllah

Spor
1 mil leslie 45
500 ip 100

145

@MiuLego nehirnil111 malipina

Kızlar burayı okudukça gaza geliyorum ama artık anlık gazlar bunlar, uzun süreli olmuyor.
Ben bu işi yapamıyorum artık ya cidden yoruldum
Beceremiyorum ben diyet işini artık
Beceremeyecek tek kişi benim ve ben bugun sekerimi 89 olctuysem herkes becerir. Ben ki ete dokunamayan kişi etli yemekler yiyorum. Giyiyorum ameliyat eldivenimi yemek yapıyorum o vakit sen de yapabilirsin o kadar. Muftuoglunu dinle şeker bagimliligindan yumuşacık kurtarıyor. Aç acıklı parçalar koy yanına 1.5 litre su oh bugün damar sarkilarla basladim yaşasın cuma gününe hadi sende patlat bir iki şarkı

Sen de cok tatlısın kuzum ama baya sıkı bi yöneticisn sırf tırstıgımdan katılamadm .cocuk oldugu ıcınde sureklı okuyamıyorm o yuzden mesgul etmek ıstemedm canm.ben mesuliyet aldıgım zaman harfıyen yapmam lazm o yuzden yapamazsam dıye kacak kacak katıldm sızeee

kuzum yumurtalı ekmek kızartılarak yapılan değildir inşallah.onun dışında kahvaltı güzel ,ara öğün tam yerinde olmuş.akşam da çok güzel hep pro hem sebze .sporu yapmışsındır kesin.güzel menü minnakım

TTamaaTE="Whiteblacklife, post: 55478209, member: 841605"]Emziren anneler benden sorulur diye dalayim direk kuzum ben emziren annelere üstelik bebeği ek gıdaya geçmemiş annelere uzun süreli detoks kesinlikle önerilmiyor balım ama sadece hafta da bir gün yada iki gün normal diyet bı gün detoks şeklinde yapabilirsin kuzum muhabbete sohbete de gel soru sormaya da gel bekleriz emziren annelere zaafimin olduğunu kim söylemiş ki hem emzirip hem fit olmak bizim de hakkimizzz[/QUOTE]
Tamam canm cok cok sagol kacamak olarak 1 gun yapıyım haftada o zaman.aynen hem cocuklu hem fit olan bayanlara hayranım ben de o yolda ılerlıyorm ıns.

sabah 10.15
1 kk keçi peyniri
1 kk dil peyniri
7 zeytin
4 yk domates salatalık biber maydanoz sürk peynirli salata
1 tk şekersiz portakal reçeli
1,5-2 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka

ara 13.00
1 küçük portakal
1/2 çay bardağı kefir

öğlen 14.40
3 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş karışımı, kakao, 1 tk yulaf ezmesi)
dukan tost (1 yumurta, yulaf kepeği, kefir, füme et, hellim peyniri)
1 kupa kabuk tarçın çayı

akşam 19.30
2 kepçe paça çorbası (çok duruydu)
1 servis kaşığı pırasa yemeği
biraz yeşil salata
20 fıstık, 1 tutam kabak çekirdeği

yatana kadar 2 lt den fazla su
akşam 1 kupa yeşil çay limonla
malipina igdedali

Hosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..

kahvaltı çok güzel öğlen de dolu dolu beğendim.ama akşam yok,inşallah dayanabiirsin.senin sporların ne güzeldi yeniden başlasana kuzum özledik senin leslilerini

o fıstıkları ve çekirdeği yemezdim de akşam yemeğini özellikle çorbayı hiç severek içmedim. çok duruydu. midem kötü oldu.

sabah sabah tavuk suyu çorba ne ulee gerçi sen kelle de yiyodun sanırım kahvaltıda
ballı sütü sabah içtin öğlen de içmiin yanına da portakal ekstra şeker olmuş sanki.akşam öğünü güzel.spor nerde.azcık yürüsen gene olurdu.yandın çık
ama hastasın sanırım hadi affettim

Ben görmedim çakılım
Özelden mesaj atar mısın bana canım arada kaybolmasın
Telefonum yok diye akşam dan attım şeytan diyor git yarın s 9 al keyfin yerine gelsin sonra diğer tarafim j serisi neyine yetmiyor araba alacaksin para biriktir diyor sabahki ruh halime göre Telefonum olacak umarım pişman olmam

6 tane köfte yedin çok güzel ama ekmeğe gerek var mıydı yoktu bence
akşamı meyveyle geçiştirirsen o cısa elin gider yersin işte böyle.akşam yemeği görücem o menüde ben anlamam
bi dilim cıs dediğin pasta heralde
sporun çok güzel su da tamam.
3,5tan 4 verdim sana

Efsanesin mali

menün çok güzel kuzum.ben bulguru aşırıya kaçmadıkça onaylıyorum.nohut bi kepçe yediğin için 3kaşık bulgur okeydir.cuma karbon için uygun gün.diğer günler karbona biraz daha dikkat et .spor da tamam ama kaç dk normal kaç dk tempolu belirtirsen kaptan puanlamayı doğru yapmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…