- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Tesekkur ederiiimMaşallah canım
Kilolara bakım dedim ay cikamadim ama herkes çok güzel kilo vermiş catladim kiskancliktanÇakılım gene geçmişin dipsiz kuyularına mı daldın
Bonus la ikimiz harika ikili oluruz vallaÇakıl sana sıra gelir de ya bonusa gelirse sırakorkum o
Ben en son gözlerinden alev çıktığını okudum@Lunya ya nolmuş?
Beceremeyecek tek kişi benim ve ben bugun sekerimi 89 olctuysem herkes becerir. Ben ki ete dokunamayan kişi etli yemekler yiyorum. Giyiyorum ameliyat eldivenimi yemek yapıyorum o vakit sen de yapabilirsin o kadar. Muftuoglunu dinle şeker bagimliligindan yumuşacık kurtarıyor. Aç acıklı parçalar koy yanına 1.5 litre su oh bugün damar sarkilarla basladim yaşasın cuma gününe hadi sende patlat bir iki şarkıKızlar burayı okudukça gaza geliyorum ama artık anlık gazlar bunlar, uzun süreli olmuyor.
Ben bu işi yapamıyorum artık yacidden yoruldum
Beceremiyorum ben diyet işini artık
Sen de cok tatlısın kuzum ama baya sıkı bi yöneticisn sırf tırstıgımdan katılamadmAy canım hoşgeldindışarıdan okunup böyle geri dönüşler almak ne kadar güzel. Emziren anneler @Whiteblacklife dan sorulur bizde.. ama tek yönlü beslenme derim ben emzirme sürecinde. Protein mesela günlük almalısın.. gibi gibi..
Bizimle kilo versene sen de o zamanmuhabbetimize ortak olmana talibim pek tatlısın
kuzum yumurtalı ekmek kızartılarak yapılan değildir inşallah.onun dışında kahvaltı güzel ,ara öğün tam yerinde olmuş.akşam da çok güzel hep pro hem sebze .sporu yapmışsındır kesin.güzel menü minnakımMenü vereyim
Sabah(10.00)
2 kayısı kurusu
Öğlen(12.00)
2 yumurtadan beyaz peynirli soğanlı omlet
1 k.k Beyaz peynir
Yarım domates
8 zeytin
6 dilim sucuk(kasap yapımı)
1 dilim tam buğday yumurtalı ekmek(fıstık ezmeli)
Ara(17.00)
3 ceviz
4 o garip meyve kumkuvatmuydı neydi adı
Akşam(20.00-20.30)
1 tabak kapuska
2 kaşık yoğurt
4 köfte
Su bol, sporu sonra eklerim
malipina @hepfit @Nevreste @MiuLego
teşekürler cnm ♡♡♡
Hosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..ADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom
Heeepinizi tanımak isterim...
kahvaltı çok güzel öğlen de dolu dolu beğendim.ama akşam yok,inşallah dayanabiirsin.senin sporların ne güzeldi yeniden başlasana kuzum özledik senin leslileriniMenü mu yazayım
Sabah 2 kayısı + zencefil limonlu su
Kahvaltı
Dukan krep
Zeytin
Peynir
Domates /salatalık
Biber
Öğlen
Kıymalı yumurtali ıspanak
1 kase ezogelin çorbası
1 kase salata
Yoğurt
2 tam ceviz
İçtiklerim
2.5 lt su
1 kahve
1 kupa maydanoz+Yeşilçay+zencefil limon karışımı çay
Şuan azıcık acıktım ama agzima lokma atsam devamı gelecek o yüzden kahve +soda içerim
malipina @MiuLego
sabah sabah tavuk suyu çorba ne ulee gerçi sen kelle de yiyodun sanırım kahvaltıdaMenü bildirip kaçayım bi gene...
Uyanınca (06:30)
Ballı süt
Kahvaltı(9:00)
2 kepçe tavuk suyuna çorba acılı. Tevonun kulakları çınlasın bence
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen(12:00)
ballı süt+ 1 portakal
Akşam(18:00)
1 kepçe sabahki çorbadan
mantar sote
Yoğurt
Su: epey çok
Aralarda adaçayı ve papatya çaylarım var zencefilli
Spor: bugün yok
malipina
Telefonum yok diye akşam dan attım şeytan diyor git yarın s 9 al keyfin yerine gelsin sonra diğer tarafim j serisi neyine yetmiyor araba alacaksin para biriktir diyor sabahki ruh halime göre Telefonum olacak umarım pişman olmamBen görmedim çakılım
Özelden mesaj atar mısın bana canım arada kaybolmasın
6 tane köfte yedin çok güzel ama ekmeğe gerek var mıydı yoktu benceBen de gunahimla yazayım53 görünce şımarıyorum ben
08:30
1 minik muz
12:30
6 tane ızgara köfte
Salata
2 lokma tam buğday ekmeği
16:00
1 portakal
1 ceviz
2 dilim ayva
18:00
1 dilim cıs
Su 3 litre olur
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş= 300 p (havalar guzellestikce çok yürürüm artik)
malipina @begum75 @Floweroflife
Efsanesin mali6 tane köfte yedin çok güzel ama ekmeğe gerek var mıydı yoktu bence
akşamı meyveyle geçiştirirsen o cısa elin gider yersin işte böyle.akşam yemeği görücem o menüde ben anlamam
bi dilim cıs dediğin pasta heralde
sporun çok güzel su da tamam.
3,5tan 4 verdim sana
menün çok güzel kuzum.ben bulguru aşırıya kaçmadıkça onaylıyorum.nohut bi kepçe yediğin için 3kaşık bulgur okeydir.cuma karbon için uygun gün.diğer günler karbona biraz daha dikkat et .spor da tamam ama kaç dk normal kaç dk tempolu belirtirsen kaptan puanlamayı doğru yapmış olur.Bende menüyü vereyim
9:30
Tb ekmekli beyaz peynirli tost ,7 zeytin peynir 1 yumurta
Misafirlige gittim anca zor kurtardım kendimi saat kaç bakmadım ama öğle sonuydu 2 yemek kaşığı taze fasulye kavurma ile bulgurlu 3 sarmaama anca kurtuldum diğerleri hep cisliydi
Yine saat kaç bakmadım 2 incir 3 çilek
18:15
1 kepçe nohut 3 yk kaşığı bulgur pilavı yoğurt ( salata malzemem bitmiş)
Şu 2,5
Spor
1 saat orta ve tempolu yürüyüş
malipina @MiuLego @begum75
Yarına dengelerim inşallah hep karbon oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?