ben anlayamamışımAynen bende öyle anlamıştım kaptanım
Nanesiz de olur elbet ama nane ferahlık verir içerken. SevmiyorsankoymaIste ben bunu yapım nane olmasa tadı kötü olur mu ki aksama hazır olsun
Eki Görüntüle 2131046 Eki Görüntüle 2131047
olsun üzülme miu gene gelir annen
hem artık zayıflama zamanı yakında topaç olcan
Ayyy bayıldım, benimki de 5.5 kilo göbeği sarkıyor ama mama vermedim mi çok ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyor yaKedım kılolu yaBenı etıketlemişler
Sizinle beraber kedım kilo vercek
4 yaşında 8 kiloydu .. Veteriner bu böyle gıderse 2 yıl daha yaşar sonra ölür dedi
Bunu duyalı 1,5 ay oluyo .
Eve lazer aldım . Her akşam en az yarım saat evde koştutturuyorum .
Mamasını 50 gr verıyordum .
30 'a düşürdüm.
Normalde çok çok az da olsa yedıgım yemeklerden verırıdım .
1,5 aydır asla vermıyorum .
7 kilo şuan .
Sen neler yapıyosun söylede bende yapem
Oyy oyy kıyamam ballı çörekime benben anlayamamışım
anlayışsız begüş
Sormaaa bende 2 tane var.Ayyy bayıldım, benimki de 5.5 kilo göbeği sarkıyor ama mama vermedim mi çok ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyor ya
Canım miiummmm
İnatla anlamazlar hunharca yemeni beklerlerGünaydın canlar
Yıldım milletin ye artik ay bisey yemiyosun ay nasil doyuyosun demelerinden..La sabah kahvaltida bi bardak süt ictim 2 yumurtanin beyazini yedim 7 tane kocaman zeytin yedim.doydum diyom ay nasil doyarsin.esim bile sana ekmek alsaydik niye hatirlatmadin diyo.la sevgili kocam 3 haftadir kahvaltida da ekmek yemiyorum farkinda bile degilsin dedim(gerci beraber kahvalti yapmiyoz nasi farketsin o da var ama olsun ben cemkirdim)
Begüşüme laf söyletmemben anlayamamışım
anlayışsız begüş
Ya kemiklerim cikiyo ordan burdan yatarken batiyo fln ay cok mutluyum
Geçmiş olsun kuzucumGünaydın kızlar
İyi hafta sonlari , geçmiş okumadım dümdük daldım yine boğazım çok fena
Kilom : 71.5 _500 var şimdiden elimde
3 hafta sonraya yer aç @miulego listedeyim
Sormaaa bende 2 tane var.
Kızım (resımdeki ) kilosu normal . Verdiğim mamayı bile bıtırmez yanı düşün .
Bizim oğlan gidip onu dövüp mamasını yıyor
Artık ayrı yerlerde yıyorlar üzülüorum bu duruma ama napım oğlumu kaybedemem
Doymazsam bi tane de muz yerim nolcak dedim hatta yanima da aldim yemedim.ay ye valla vise yemedin aman ye halsiz dusecen hasta olacan..İnatla anlamazlar hunharca yemeni beklerler
Oyyyyyy iyi güldüm.ınsan hangı kıloda nasıl mutluysa o kılo ıyıdır arkadas.sen bakma ayyy ne zayıflamıssın dıyenlere.hamılelıkten once 61 fılandm ayy ne olmus boyle bı derdın sıkıntın mı var acaba dıye bakıyolar.saglıklı kılodan haberlerı yok kı.sımdı tv ye bakıyorm da serenay sarıkaya 1.73 boy ve 54 kıloymus mıllet hayran fızıgıne.ona gelınce bısey yok hayranlık var bız oyle olunca ayyyy ne olmussun dıyor hehehh kıskanıyorlaarrrrYa kemiklerim cikiyo ordan burdan yatarken batiyo fln ay cok mutluyum
Aaaaaaa alıntıdan gördüm @masumm geçmiş olsun canom. -500 de elimizde harikasınnnn
çohh çokk özürlerimi dilerimBegüşüme laf söyletmemözür dile hemen begüşten
Doymazsam bi tane de muz yerim nolcak dedim hatta yanima da aldim yemedim.ay ye valla vise yemedin aman ye halsiz dusecen hasta olacan..
Su sali gunu bibtahlil yaptirayim da hayirlisiyla inşallah butun degerlerim normal cikar da milletin agzini kapatirim
Bundan sonra kedım için burdayımekmeğini çıkarıyor hayvancık napsın döverek de olsa
Ay şişko kedileri zayoflatma takımı 7. Takım
Kedilere zayıflıııklkkkkkk
Aynen öyle. .Oyyyyyy iyi güldüm.ınsan hangı kıloda nasıl mutluysa o kılo ıyıdır arkadas.sen bakma ayyy ne zayıflamıssın dıyenlere.hamılelıkten once 61 fılandm ayy ne olmus boyle bı derdın sıkıntın mı var acaba dıye bakıyolar.saglıklı kılodan haberlerı yok kı.sımdı tv ye bakıyorm da serenay sarıkaya 1.73 boy ve 54 kıloymus mıllet hayran fızıgıne.ona gelınce bısey yok hayranlık var bız oyle olunca ayyyy ne olmussun dıyor hehehh kıskanıyorlaarrrr
çohh çokk özürlerimi dilerim
la benide kendine benzettin miu
Ayy ponpon sallamaya geç kalmışım bende oynayayım dedim@MiuLego Kaptanım hepfit @Esra_4378 @Lunya başta sizler olmak üzere unuttuğum varsa affola başım az ağrıyor bütün emeği geçen herkesi tebrik ederim. Biz çok güzeliz biz güzel bir aileyiz
Eki Görüntüle 2131041
seni gördüm daha iyi oldum kuzucum
sen nasılsın? yine erken mi çıkcan bugün?
Tamammmm haftaya senin kedi ile @preto (yaniBundan sonra kedım için burdayım
Kedisi olanlar yardım edınn zayıflatak şu tombiklerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?