Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy bayıldım, benimki de 5.5 kilo göbeği sarkıyor ama mama vermedim mi çok ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyor ya

Ayyy bayıldım, benimki de 5.5 kilo göbeği sarkıyor ama mama vermedim mi çok ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyor ya
Sormaaa bende 2 tane var.
Kızım (resımdeki ) kilosu normal . Verdiğim mamayı bile bıtırmez yanı düşün .
Bizim oğlan gidip onu dövüp mamasını yıyor
Artık ayrı yerlerde yıyorlar üzülüorum bu duruma ama napım oğlumu kaybedemem

İnatla anlamazlar hunharca yemeni beklerler
ben anlayamamışım
anlayışsız begüş

Begüşüme laf söyletmemözür dile hemen begüşten
Ya kemiklerim cikiyo ordan burdan yatarken batiyo fln ay cok mutluyum

Ay o his çok güzel ya

ekmeğini çıkarıyor hayvancık napsın döverek de olsa

Ay şişko kedileri zayoflatma takımı 7. Takım

Kedilere zayıflıııklkkkkkk

İnatla anlamazlar hunharca yemeni beklerler
Doymazsam bi tane de muz yerim nolcak dedim hatta yanima da aldim yemedim.ay ye valla vise yemedin aman ye halsiz dusecen hasta olacan..
Su sali gunu bibtahlil yaptirayim da hayirlisiyla inşallah butun degerlerim normal cikar da milletin agzini kapatirim

Ya kemiklerim cikiyo ordan burdan yatarken batiyo fln ay cok mutluyum
Oyyyyyy iyi güldüm.ınsan hangı kıloda nasıl mutluysa o kılo ıyıdır arkadas.sen bakma ayyy ne zayıflamıssın dıyenlere.hamılelıkten once 61 fılandm ayy ne olmus boyle bı derdın sıkıntın mı var acaba dıye bakıyolar.saglıklı kılodan haberlerı yok kı.sımdı tv ye bakıyorm da serenay sarıkaya 1.73 boy ve 54 kıloymus mıllet hayran fızıgıne.ona gelınce bısey yok hayranlık var bız oyle olunca ayyyy ne olmussun dıyor hehehh kıskanıyorlaarrrr

Çok amin çoook amin bernamm

Aynen öyle. .

Gozleri alismamis bi de.Dun aksam bi akraba gelmisti misafirlige ay berna seni hic boyle gormemistim dedi.Valla ben de gormemistim dedim

seni gördüm daha iyi oldum kuzucum

sen nasılsın? yine erken mi çıkcan bugün?

Sizin de emeğinize sağlık güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…