Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu seni listeye çağırdı girmedin

Aynen bende öyle anlamıştım kaptanım

Günaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
Vay vay vaaaayy düğünde şok üstü şooook olacaklar heeee

İnşallah nazar değmez vaytım oku da git kendine kuzucum

Günaydın canlar

Yıldım milletin ye artik ay bisey yemiyosun ay nasil doyuyosun demelerinden..La sabah kahvaltida bi bardak süt ictim 2 yumurtanin beyazini yedim 7 tane kocaman zeytin yedim.doydum diyom ay nasil doyarsin.esim bile sana ekmek alsaydik niye hatirlatmadin diyo.la sevgili kocam 3 haftadir kahvaltida da ekmek yemiyorum farkinda bile degilsin dedim(gerci beraber kahvalti yapmiyoz nasi farketsin o da var ama olsun ben cemkirdim )

Miu ya söylimde benım kedıyı çivili koltuga oturttsun .
Sürekli miyav miyav miyav mama istiyor

Acaba kedım 5 kiloya ulaştıgındaaa bu çabalarımdan ötürüüü banada kep verirler mi
Ay Kıyamam ona bir an empati kurdum bu diet işi gerçekten duygusal bir süreç

Eveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah
Ay o ben oluyorum galiba @MiuLego duydun mu bana dedi hayranim dedi
Günaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
Ay cok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…