Buna katılmıyorum işte kahvaltı konusunda şüphelerim var kahvaltı beni çabuk açıktıran bir öğün ama benim metabolizmam için saat 11 i yapamıyorum mesela bi de her sabah şeker yüksek öğlen düşmüş oluyor. Bu kahvaltı çok tartışılır bence
yi beni
heyeçanlandım
Miu seni listeye çağırdı girmedinPüsküüt oldu evet ama sor bir neden?
Şimciiii evden 12.30’da çıktım öğle yemeğini takiben, eve 21.30’da döndük, arayı 16.00’da yaptım öldüm açlıktan akşam yemeği saati geldi ben hala çalışıyorum,başka da birşey yoktu orada, attım ağzıma
Birdaha yemem töbe
Ama mezuniyet yapın bana da yaaa yazık bana
La seni sevdiği için sana menü vermiş resmenGerçek gerçek fake değil
Iste ben bunu yapım nane olmasa tadı kötü olur mu ki aksama hazır olsun
Eki Görüntüle 2131045 Yerim ama annem yarın gidiyor moralim bozuk belki de yiyemem ki
Aynen bende öyle anlamıştım kaptanımAyyybegum75 nehirnil111 kuzulaar
Spor listemiz aynen kalıyor bu hafta. 2 haftada bir değişiyor ya sadece.
Ama her kişinin toplam puanı bir köşede kalsın sizde. Çünkü haftaya toplam puan üzerinden geçişler olacak.
Ben sadece karpuzlar mı kayısılar mı bu hafta kazandı onu yayınlayacağım. Sizin spor grupları bu hafta aynu:)
Miu seni listeye çağırdı girmedin
Canım miiummmmSEN AŞIRI ZAYIFSINNNNNN
Ama kızlara bunu söylemeyelim sakın seni linç ederler aman sakın duymasınlaray nerden duyacaklar ki zaten ben seni korurum korkma
Ayyy öncelikle geçmiş olsunşapşikliğin resmini çizebilir misin Abidin?
Ben çizdim, şuraya kızgın tavayla burnunun ucunu yakmış bir flavır çizdim
Ahahha yerim seniayy herşeyi karıştırdım desene
saklanayım en iyisi
Vay vay vaaaayy düğünde şok üstü şooook olacaklar heeeeGünaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
Ay Kıyamam ona bir an empati kurdum bu diet işi gerçekten duygusal bir süreçMiu ya söylimde benım kedıyı çivili koltuga oturttsun .
Sürekli miyav miyav miyav mama istiyor
Acaba kedım 5 kiloya ulaştıgındaaa bu çabalarımdan ötürüüü banada kep verirler mi
Çok geçmiş olsun canımGünaydın
Akşam kötüleştim bi ara titriyodum bakamadım daha kusura bakmayın.
Boğazım fena çok güzel anlatmaya gerek yok.
Hafiflemezse bi acile falan gidicem mecbur.
Analar hasta olamaz ya sistem çöküyor
ne kadan heyecanlı bir günGünaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
Ay o ben oluyorum galibaEveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah
Ay cok heyecanlıGünaydın tunaydin kahvaltı yapayım sonra ütü sonra çocukları giydirip kendim süslenip akraba düğününe en son beni 78.5 görmüşlerdi çoğu ne olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?