Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oo bohça getirceksiniz demek ki hadi kolay gelsin

aa kız dur mesajı bulup bidaha bakayım,ben kelekleri direk karpuz yaptım ya

oo bohça getirceksiniz demek ki hadi kolay gelsin

aa kız dur mesajı bulup bidaha bakayım,ben kelekleri direk karpuz yaptım ya

Biz mi yapıyoruz ki ben kaptan yeniden liste oluşturacak sanmıştım Sağol kuzum Allahtan giyinip süslenme dışında hazırlık yok artık gidip yemek yer geliriz. Bir de bohçayı ben açıp millete göstereceğim unutmuşum

Elifcim zaten kilo vermene birşey demiyorum ki canım.. istikrar var bir kere kilo veriminde. Bu çok iyi ve çok önemli. Her hafta eksi ile geliyorsun büyüğü küçüğü değil eksisi önemli.

Ancak kaçırdığın şey şu.. listeye aldığım kişiler kilo verimi fazla olan, takip ettiğim gördüğüm ve yüksek kilolalar veren kişiler. Benim tercihim bu yönde. Neden? Çünkü liste bu işin yarış kısmı. Yarış varsa kazanmak amaçtır. Kazanmak için de doğal olarak yüksek eksili kişileri alıyorum listeye.

Liste işini neden stres yaptın bu kadar ? Listede olmazsın, daha sakin sakin takımımızda kilonu verirsin. Biz bir takımız ve sadece listeden oluşmuypruz. Liste dışında devam eden kocaman bir aileyiz farkında değil misin?

Ula çakıltaşı o kadar menünü yorumlamışlığım var kötümüydü he söyle

Haftaya mortilik neden olmasın
Yorumlarin cok guzel ki Onun için biz iyi bir ikiliyiz biz birbirimizi anlıyoruz. Ama benim menu yorumumu düşünsene kahvaltı yapan herkes kırmızı kart yer kesin

Ayyy begum75 nehirnil111 kuzulaar

Spor listemiz aynen kalıyor bu hafta. 2 haftada bir değişiyor ya sadece.

Ama her kişinin toplam puanı bir köşede kalsın sizde. Çünkü haftaya toplam puan üzerinden geçişler olacak.

Ben sadece karpuzlar mı kayısılar mı bu hafta kazandı onu yayınlayacağım. Sizin spor grupları bu hafta aynu:)

Güzel menü bonusum. Akşamı erken yemişsin ama mercimeğe gerek yoktu sadece, fazla karbon olmuş . Yürüyüş de yapmışsın oh mis. Su da fena değil iki bardak daha ekle suyuna. Beğendim ben kuzucum

Eveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah

Öncelikle ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum kuzum anladım şimdi kusura bakma emii

Eveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah
Demek matematik in hayranısın

Demek miu değil matematik

Aşk olsun kalbimi kırdın şuan ağlarım baaaaak

Canım bak tamam bitti gitti liste dışısın ve takımımızadasın hep buradasın artık. Sen 7. Takımlısın artık :))) sen az ver çok ver istediğin gibi ver emi:) liste dışının çok kilo verme xorunluluğu yok ki. İstikrarlı olsun yeter , korkma yani. Menü ver spor ver e bir de muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…