Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açma hamuru nedir ne yapacaksın
Ilik su maya maya siviyag un yumurta aki ile hamuru yoguruyorsun.
Sonra mayalanmaya birakiyorsun.
Sonra bezeler yapip bezeleri aciyorsun elinle cok buyuk yapmaya gerek yok.
Cay kasigi ile tereyag alip hamutun arasina suruyorsun.
Yuvarlayip yumurta sarisi suruyorsun.
Ustune susam serpiyorsun firina veriyorsun.

Anlayamadım canim demek istediğin baksa si yedi diye yapmaksa benim demek istediğim sadece ben bu menü ne vicdan azabı cekiyorum ve başkasının yaptığı na olan kirginligim di

Anlayamadım canim demek istediğin baksa si yedi diye yapmaksa benim demek istediğim sadece ben bu menü ne vicdan azabı cekiyorum ve başkasının yaptığı na olan kirginligim di
Anlıyorum canım ben seni. Demek istediğim şu, aramızda bir kişi baklava yiyiyor diye üzerimize rahatlık gelmesin. Ben kendimde yaşıyorum bunu. O yerse ben de yerim diyorum bazen ama tabi toparlanıyorum hemen.

Anlıyorum canım ben seni. Demek istediğim şu, aramızda bir kişi baklava yiyiyor diye üzerimize rahatlık gelmesin. Ben kendimde yaşıyorum bunu. O yerse ben de yerim diyorum bazen ama tabi toparlanıyorum hemen.
Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi

Esra boş ver ben dünden itibaren boş verdim

Aynı şeyleri yaşıyoruz bu yüzden kızıyoruz ya.
Farkında değil maalesef.

Bu ney sen hayırdır diyet takımında?

Bu cümle beynimi yaktı gideyim.yuruyeyyim de oksijen iyi gelir belki o zaman anlarim kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…