- 21 Aralık 2016
- 9.014
- 41.383
- 548
Ilik su maya maya siviyag un yumurta aki ile hamuru yoguruyorsun.Açma hamuru nedir ne yapacaksın
Anlayamadım canim demek istediğin baksa si yedi diye yapmaksa benim demek istediğim sadece ben bu menü ne vicdan azabı cekiyorum ve başkasının yaptığı na olan kirginligim diŞu son cümle olmasa çok iyi yorum yaptın menüne diyecektim. Diyeceğim o ki başkalarının yediği cıs cos, cıslara(küçük de olsa) daha kolay yönlendirmemeli bizi esroşum. Ki menün sağlıklı. Sadece ödem yapan şeyler biliyorsun.
Ben sadece son cümlene yorum yaptım.
O katyadan ben de IstiyorumNe zaman ağzımı eğerek katyaya seslenebilicem ya
_Katya ballı adaçayımı getir....
_Hemen bonus hanım.
Hic bi zamannnnnnNe zaman ağzımı eğerek katyaya seslenebilicem ya
_Katya ballı adaçayımı getir....
_Hemen bonus hanım.
Bonus senin koydugun resimden sonra nacizane dortluklerden sonra
Ziyaretçiler coştular şimdi kaçtılar
Anlıyorum canım ben seni. Demek istediğim şu, aramızda bir kişi baklava yiyiyor diye üzerimize rahatlık gelmesin. Ben kendimde yaşıyorum bunu. O yerse ben de yerim diyorum bazen ama tabi toparlanıyorum hemen.Anlayamadım canim demek istediğin baksa si yedi diye yapmaksa benim demek istediğim sadece ben bu menü ne vicdan azabı cekiyorum ve başkasının yaptığı na olan kirginligim di
Hic bi zamannnnnn
Gördüm valla mehmede göndermelerUlasen ne ara gördün sonu fenaydı napim sildim
Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesiAnlıyorum canım ben seni. Demek istediğim şu, aramızda bir kişi baklava yiyiyor diye üzerimize rahatlık gelmesin. Ben kendimde yaşıyorum bunu. O yerse ben de yerim diyorum bazen ama tabi toparlanıyorum hemen.
Esra boş ver ben dünden itibaren boş verdimTabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
Aynı şeyleri yaşıyoruz bu yüzden kızıyoruz ya.Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
.Eyvallah nisa dost acı söylermiş sözünün örneğisin
Noldu kız dün ne kaçırdımEsra boş ver ben dünden itibaren boş verdim
Ilik su maya maya siviyag un yumurta aki ile hamuru yoguruyorsun.
Sonra mayalanmaya birakiyorsun.
Sonra bezeler yapip bezeleri aciyorsun elinle cok buyuk yapmaya gerek yok.
Cay kasigi ile tereyag alip hamutun arasina suruyorsun.
Yuvarlayip yumurta sarisi suruyorsun.
Ustune susam serpiyorsun firina veriyorsun.
Bu cümle beynimi yaktıve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
Ayni mevzu canimEsra boş ver ben dünden itibaren boş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?