Neyse boşluğuna geldi, kaçmasın tadinTadim kacti .
Iyi pazarlar......
Niye ki ne alaka?
Hepfitim cevabi vermis.site kurallari butun mesajlar saklaniyomus icerik silmek yasakmis.Içerik silince banlaniyorsun, beni banladilar bunun yüzünden
Bilgin olsun yok yere banlanma diye soyledimTadim kacti .
Iyi pazarlar......
Gayet güzel menu kuzmDünki menum
Gorumcemin 40 i cıktı daveti var di ona gittim öğlen akşamda köye geçtik netim bitti yazamadım
Sabah 9
Biberli yumurta peynir zeytin dom. Sal. Biber.
Öğlen 2
Yarım kepçe mercimek
3yk tavuk göğsü salata turşu yoğurt
Akşam 19.30
Yarım kepçe kuru fasulye
2yk tavuk tursu
Şu 2
Spor yok
Evett bu neee içimi yakan bir menü sağlıksız olmayan ama belli başlı yönleriyle diyette sakıncalı şeyler...
Benim meta başkaları gibi cis cos yiyerek veriyor değil tabi ama diyette bi turşudan bile korkar oldum mercimek öğlen yiyince akşam vursalar kuru yemezdim ama buda böyle oldu...
Sonuçta bi baklava değil mazur görün
@MiuLego @malipinaMelegiimm22
Hedefim 70.2 ama 6 yo görsem çıldırırım kız sen 4 lü sayılara inmeden ben 5 lere gelirmiyimkoEsraaaa 6 lar geliyoorrr
Ama ben seninkini beğenmedim o ne öyle detoks mu yapiyorsun ama böyle sık sık sağlıklı olmazkiGayet güzel menu kuzm
Dogru kuzm bende sevmedim dun menumutam menü güzel bi kahvaltıyla başlamış derken hiç öğün yememişin kuzum yaa detoks mu yapıyon ortaya mix detoks olmuş bu menü.cumartesiden mi başladın yapmaya?pazartesi tartıyı kontrol etseydin de öyle yapsaydın bari.dikkat et detokstan sonra duruyo vücut.spor az olmuş keşke 3mile tamamlasaydın.pek içime sinmedi bu menü
Gelirsin gelirsin ders çalışıyorum oturarak zayıflayamam benHedefim 70.2 ama 6 yo görsem çıldırırım kız sen 4 lü sayılara inmeden ben 5 lere gelirmiyimko
Melek bismillah ne detoksu... önce azcık zayıfla bakim bi.. kilon durursa yaparsın detoksAma ben seninkini beğenmedim o ne öyle detoks mu yapiyorsun ama böyle sık sık sağlıklı olmazki
Yok kuzm ya esime kzdm yemek yapmadmAma ben seninkini beğenmedim o ne öyle detoks mu yapiyorsun ama böyle sık sık sağlıklı olmazki
Yok kuzm ya detoks yapmıyorumMelek bismillah ne detoksu... önce azcık zayıfla bakim bi.. kilon durursa yaparsın detoksben 80lerde 90larda hiç detoks yapmadım..
Melek bismillah ne detoksu... önce azcık zayıfla bakim bi.. kilon durursa yaparsın detoksben 80lerde 90larda hiç detoks yapmadım..
bana da hep öyle oluyor. hele bir de çok açsamYoğurtla yedim ama gurulduyorum şu anda
gittim azcık oyalandım, su içtim yattım.Bence de git uyu fulya, atma ağzına bisey
akşam 6da bayılmışım resmen
kız bu iş seni kasapla hepten kanka yaptı. o ayrı yerde uyuyor sen ayrı yerdeherife bana seslen dedim o da unutmuş uyandırmayı sızmış çekyatta
aç kaldı garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?