- 21 Aralık 2016
- 9.014
- 41.383
- 548
Cakil sordu diye seettimdi.Bu neysen hayırdır diyet takımında?
SilemedimmmmmmHiii resim paylaşmış bide
Gecmis olsun esraaaaa.Tabiki o yerse onun vücuda ben yersem benim vücuda takım olsakta herkesin bünyeler farklı farklı o yese de sonuçta veriyormuş ve çoğumuz bi tarafimizi yırtarak veriyoruz ve suna bozuluyorum takımsak ben nasıl ona dertleniyorsam baskalarida benimde bir nefsim olduğu canimin cekebilecegini bilmesini ve onları yemedigim hâlde sağlıklı şeyler bile olsa diyette beni sisirdigi için vicdan azabı cektigimi bilmesi
Aynı gün olması bence sıkıntıEsra_4378 esracığım liste savaşlarında hiç araya girmiyim diyorum ama şu an giriyorum sanırım
2 kaşık mercimek fasulye için neyin vicdan azabını çekiyosun? Şişkinlikse gazsa ertesi güne zaten geçer 2 tabak değilki.
Biraz gereksiz bi vicdan değilmi kuzum
Esra boş ver ben dünden itibaren boş verdim
Bide yukaridaki cümleyi gör :)Bu cümle beynimi yaktıgideyim.yuruyeyyim de oksijen iyi gelir belki o zaman anlarim kim bilir
Cakilllll
Nisaaaaa sopalanacaksin birazdan gardini aldiCakilllll
Diyette matematik konusunda bilgi zayıflığı yaşıyoruz 0 farklı 1 2 farklı hic=0 ama 1 2 lokma olunca 0 olmuyor canim geçen hafta hedef tuttu diye bu hafta 1 2 lokmaya hakgirme yaz geldi bileKizlar goz hakkinizi helal ediniz.
Ben bile yemedim.
Sadece bi iki lokma tadina baktim.
Istedigimiz kiloya inince insaallah tüm takima yaparim caylan yeriz.
totomla baldirlarima furun belki erir yaNisaaaaa sopalanacaksin birazdan gardini aldi
Silersen de yonetimden ceza alirsin zatentotomla baldirlarima furun belki erir ya
Hakettim .
Silmeye calistim ama silemedim.
Aynı gün olması bence sıkıntı
Bir gün önce bulgur yedim zaten tabi 2 kaşık oda
Ve beni şişiriyor
Pazartesi kontrol tartışında artı çıkıyorum
Hem yediği me üzülüyor hemde uzuldugume üzülüyorum çiş ços değil niye bu kadar kafama takıyorum diyorum
Cumaya inecek nasıl olsa
Iste bunlar...
Bide yukaridaki cümleyi gör :)
Haklisin.Diyette matematik konusunda bilgi zayıflığı yaşıyoruz 0 farklı 1 2 farklı hic=0 ama 1 2 lokma olunca 0 olmuyor canim geçen hafta hedef tuttu diye bu hafta 1 2 lokmaya hakgirme yaz geldi bile
NisaaaaaCakilllll
Silersen de yonetimden ceza alirsin zaten
Niye ki ne alaka?Silersen de yonetimden ceza alirsin zaten
Içerik silince banlaniyorsun, beni banladilar bunun yüzündenNiye ki ne alaka?
Sağol tatlim ins yaza fitimTakma kafana böyle ortada kötü bişey yoksa için rahat olsun. Biz güveniyoruz sana görüyoruzda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?