Çok ağır bişey cidden... Annem sağolsun her regl sancısı çektiğimde yapar 1 kase koyardı önüme. Çoook severim ama ağır işte sadeyağlı susamlı şekerli unluAyyy ıgde gorumcem doğum yaptığında zorla yedirdiler o şeyi bana, gorumcemin kv yaptı, kadın çok alıngan bi tip, ben 50 kiloyum 'ye diye tutturdu, anlatamadım kolesterolüm var, reaktif hipoglisemim var, yedim 1 saat sonra ölüyorum sandım, eşim suratimdan anlamış fenalastigimi
Bugünden sonra yapmamayı dene kuzum. Hafta içi full ip artı yürüyş takıl her gün de tartıl Çarşambaya kadar yine değişiklik olmazsa başka şeyler düşünürüz.
Eğer tartın inerse dee jilly hatunla korumada görüşürsünüz yine
Ben ilk leveli 15 gün yaptım 2. leveli 2. haftada bırakmıştım çok ağır gelmişti. dizimde ağrı hissedince bıraktım. Çoook faydalı ve callan ile birlikte en hızlı sıkılaştıran egzersizlerdens i d e l y a
OlarBirkaç gün dolan dinlen de senle pilates grubu kuralım korumadaki hatunlarla bence. Bernayı fiti filan alalım düzenli yapalım birbirimizi etiketleyelim
Kuzu kolesterol ayrı yükseliyor, bi de ben de reaktif hipoglisemi var;Çok ağır bişey cidden... Annem sağolsun her regl sancısı çektiğimde yapar 1 kase koyardı önüme. Çoook severim ama ağır işte sadeyağlı susamlı şekerli unlu
Deme yas i d e l y a kuzum jilian beni acayip şişiriyor aman diyim, ben geçen hafta miu ya yazmistim okumamışsın demekki, bende 2 kilo kadar arttırıyor tartiyi ama ben ağırlıkla yapıyorum
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum
Öyle oldu akşam Esra, ama bugünden itibaren eskisi gibi sıkı tutacağım.Verdiğin kilodan ötürü seni boşuna övdüm sanirim hedefine böylemi ulasacaksin
Canım ben emzirirken hiç kilo almadım suyu 4 litre içerdim ama emzirmenin verdiği rahatlıkla yedim hamur işi vs. Düşüncem şuydu aman bir hamilelik bir emzirme kaç kere doya doya yiyicem ki, bu yanlış tabi ki biliyorsun benim yemem hep psikolojk yiyerek deşarj oluyorum, o dönemlerde yoğun stres altında oluyorum. Yani tamamen keyfi yemeler benimki.
İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey
Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...
Yapıyorum zaten acayip ter attırıyorİyi zumba yapılır bu şarkıyla salla kalcayi hobaaa
Geçmiş olsun canım. Kopma burdan yazSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim diyet falan hikaye oldu tabi 68 kiloyum
Panik atak yaşamaya başladım maalesef bu dönem bununla uğraşıyorum sizler inşallah istediğiniz kilolara gelmişsinizdir bende başladım diyorum ama hevesim hiç kalmadı günlüklere takılayım belki günlük açarım bilmiyorum @MiuLego nasılsın canım
ben silincede öyle oluyorcamları bıraktım hepsini tek günde yaparsam canım çıkar.haftaya pazar silerim büyük ihtimal.şansıma ertesi gün de yağmur yağar gör bak
Sade elma diyorsun dimi? Ben yapmıştım onu daElma diyeti uygulayacam yapan var mi
Canım ben de ilk zamanlar foto yüklüyordum, hem de çok cıs, boşluğumuza denk geliyor sen canını sıkma olur öyle aradaTadim kacti .
Iyi pazarlar......
Mortim
Banlanmak istiyorsa hemen banlayalımNevreste ne üzülürdü ama sen banlanınca
Di mi kız çıkardın yukarı çıldırtırdın alttan alttan sonra da yönetici banlardı 3-4 gün kafa rahat mis miiiis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?