Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok ağır bişey cidden... Annem sağolsun her regl sancısı çektiğimde yapar 1 kase koyardı önüme. Çoook severim ama ağır işte sadeyağlı susamlı şekerli unlu

s i d e l y a kuzum jilian beni acayip şişiriyor aman diyim, ben geçen hafta miu ya yazmistim okumamışsın demekki, bende 2 kilo kadar arttırıyor tartiyi ama ben ağırlıkla yapıyorum

Çok ağır bişey cidden... Annem sağolsun her regl sancısı çektiğimde yapar 1 kase koyardı önüme. Çoook severim ama ağır işte sadeyağlı susamlı şekerli unlu
Kuzu kolesterol ayrı yükseliyor, bi de ben de reaktif hipoglisemi var;
Şekerli bisey yedigimde fazla insulin salgılıyor vucudum(olması gerekenden fazla) ve kan sekerim düşüyor 50 lere bayılma noktasına geliyorum

s i d e l y a kuzum jilian beni acayip şişiriyor aman diyim, ben geçen hafta miu ya yazmistim okumamışsın demekki, bende 2 kilo kadar arttırıyor tartiyi ama ben ağırlıkla yapıyorum
Deme ya
İk günden birseycik olmaz inşallah. Ben de seviniyorum pzt regl şişkinliği gidecek diye jilly şişkinliği gelmese bari. 1 kiloluk ağırlıkla yapıyorum ben. Leslieyi de onunla yapıyorum.

Canım ben emzirirken hiç kilo almadım suyu 4 litre içerdim ama emzirmenin verdiği rahatlıkla yedim hamur işi vs. Düşüncem şuydu aman bir hamilelik bir emzirme kaç kere doya doya yiyicem ki, bu yanlış tabi ki biliyorsun benim yemem hep psikolojk yiyerek deşarj oluyorum, o dönemlerde yoğun stres altında oluyorum. Yani tamamen keyfi yemeler benimki.
Eğer ben normal beslensem sadece hamur işi tatlıyı bile çıkarsam emzirirken çok rahat 20 kilo verirdim. İlk üç ay kendiliğinden 10 kilo gider sonra benim kilo sabitlenir ne alırım ne veririm.
İki doğum sonrası da 67-69 arası sabitlenir mesela, şu ilaçlar 10 kilo ekstra aldırdı bana. Hep yazdım zaten burda.
Diyorum keşke mutlu hamilelikler ve lobusalıklar geçirseydim de canım sıkıldıkça yemeseydim

Öğretmenlik kısmına gelince her şey diploma değil diyorum
Daha dün ablamla onu konuştuk, cuma ona gitmiştim başkaları da vardı bir tanesi dan dan ikramlıkları eleştirdi, ablam o öyle konuşur dedi. Cahil dedim bende . Kız ikinci üniversiteyi okuyor dedi ablamda, len dedim okumak cahilliği alır. .la ilgili sözü söyledim neyleyim ben beni patavatsız eden diplomayı. Sözüm meclisten dışarı anlayan anladı sanırım

Geçmişi okurken eşim geldi, çoluk çocuk yemeklerini hazırladım, yediler dışarı gönderdim. Bende uzanıp dinleneyim azcık

Geçmiş olsun canım. Kopma burdan yaz

Menum belli erkenden yazayim.
Sabah 9.30
Iki lokma pogaca
Lorlu bi yumurtayla omlet
Marul
Zeytin salatasi
Közlesmis biber

Ögle 13.30
Bi salatalik
9 cig fistik
1 kuru kayisi
Bi yesil elma

Aksam 17.00
Bi tabak acili kabak
Bi kase yogurt

Su 2.5
Spor hepsi bitince etiketlerim.

igdedali
malipina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…