Kedisini takıma sokacakmışKızzz yeni görüyorum ne işin var senin burda
Küçül de cebime girBen 18
Seni hepsi görmezden gelmiş
Ben o kadar zengin miyimBiliyorum hatta herkese pro bile dağıtır habibte nin ruhuna diye
Olur aslında.. ipe de devam edicem ben inş..Birkaç gün dolan dinlen de senle pilates grubu kuralım korumadaki hatunlarla bence. Bernayı fiti filan alalım düzenli yapalım birbirimizi etiketleyelim
Darısı bana ayolbanyoyu ovunca belim koptu beee ama ev pırıl pırıl oldu.darısı camlara inşallah
2 lokma poğaçanın faydası yok boşa kalori almışsın az da olsa... Onun dışında menü su güzel sporu da coşturduysan senden iyisi Şam da kayısı
Evet istiyormuş Nevroş. Dedi ki ben söyleyemiyorum siz deyin arzuhalimiBanlanmak istiyorsa hemen banlayalım
Kuzum aslında herkesin yapması gereken bir spor. Ama her hareketi herkes yapamaz. O 120 kiloluk aplaya hocası özel program çıkarmış olmalı. Neden yapmamalı diyor doktorlar? Çünkü pilates yüksek kiloda kaslara eklemlere ve omurgaya ciddi yük bindirir. Bu da sakatlanmaya sebep olabilir. Eğer bi uzman kontrolünde yapacaksan hemen başla derim öyle bir imkanın yoksa accık beklemende fayda var... Ki aslında imkan olsa verecek kilosu çok olan insanlar keşke yapsalar. Sarkmaları engeller, daha hızlı toparlanır vücut...igdedali yavyucum bişey sorucam sana platesle ilgili.
Biz hep kiloluyken yapılmıyor diye biliyoruz dimi bana devlet hastanesinde diyetisyen bile dedi sakın plates yok diye.
Yena var ya 90 dan o spor salonuna gitti 120 kiloluk plates yapan varmış.
Benim belim için egzersiz yapmam lazım arada agrım olunca yapıyorum.
Hepsi plates hareketleri gibi. Bende başlasammı acaba?
Diyelimki başladım kaç gün yapmak lazım?
Menumu yazinca gorursunmatematik61 rahatsız olacak ne yedin duyda inanma bernaya
Kız bi yemek ye bu ne
Geliyorum bir türlü yetiştirip bir şey yazamıyorum yaaa...
Evvvet ben tüm hazırlıkları tamamladım yarını bekliyorum sabırsızlıkla...önümde uzun bi yol var bu defa...haziranın 15inde kadar zamanın var ilk dönem için...tatile gideceyiz inşallah...hedefim 69lu bir şey görmek...2.5 aya 15kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?