Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ya ben bebek gormeye gitmistim orda yediklerim rahatsiz ediyo bi de yola ciktim midem hulandi aksam yemek yemicem sutle hurma yerim diye düşündüm de 1 elmayla 2 kuru kayisi yemistim gunduz kac tane hurma yiyim sütün yanina

Geliyorum bir türlü yetiştirip bir şey yazamıyorum yaaa...
Evvvet ben tüm hazırlıkları tamamladım yarını bekliyorum sabırsızlıkla...önümde uzun bi yol var bu defa...haziranın 15inde kadar zamanın var ilk dönem için...tatile gideceyiz inşallah...hedefim 69lu bir şey görmek...2.5 aya 15kilo...

igdedali yavyucum bişey sorucam sana platesle ilgili.
Biz hep kiloluyken yapılmıyor diye biliyoruz dimi bana devlet hastanesinde diyetisyen bile dedi sakın plates yok diye.

Yena var ya 90 dan o spor salonuna gitti 120 kiloluk plates yapan varmış.
Benim belim için egzersiz yapmam lazım arada agrım olunca yapıyorum.
Hepsi plates hareketleri gibi. Bende başlasammı acaba?
Diyelimki başladım kaç gün yapmak lazım?

2 lokma poğaçanın faydası yok boşa kalori almışsın az da olsa... Onun dışında menü su güzel sporu da coşturduysan senden iyisi Şam da kayısı
Espriye geeeeeeeeeeel

Banlanmak istiyorsa hemen banlayalım
Evet istiyormuş Nevroş. Dedi ki ben söyleyemiyorum siz deyin arzuhalimi

Kuzum aslında herkesin yapması gereken bir spor. Ama her hareketi herkes yapamaz. O 120 kiloluk aplaya hocası özel program çıkarmış olmalı. Neden yapmamalı diyor doktorlar? Çünkü pilates yüksek kiloda kaslara eklemlere ve omurgaya ciddi yük bindirir. Bu da sakatlanmaya sebep olabilir. Eğer bi uzman kontrolünde yapacaksan hemen başla derim öyle bir imkanın yoksa accık beklemende fayda var... Ki aslında imkan olsa verecek kilosu çok olan insanlar keşke yapsalar. Sarkmaları engeller, daha hızlı toparlanır vücut...
Bi de aslında sürekli hale getirmek lazım. Yani 3 ay yaptım yeterli gibi değil de gücün yettiğince haftada 2-3 gün 30 dk lık seanslar çok daha faydalı olur. Zaten alıştıktan sonra bırakınca gerçekten vücut istiyor(ben istediğini bel ve boyun ağrılarımdan anlıyorum) Benim de boyun ağrılarım var maalesef (stresli dönemlerde uykumda ve bu ara uyanıkken de diş sıkma huyum var bu da boyun kaslarımı çok yoruyor) Pilates o boyun ağrılarımı alıyor. Bunun için her spor sonrası 10-15 dk tüm vücut için açma germe esnetme egersizleri yapıyorum. Onları yapabilirsin ısındıktan sonra. Akşam fotolarını eklerim inşallah bulabilirsem

Menümü de ekleyip hazırlanayım artık...

Uyanınca(06:00)
2 hurma
su su suuuuuu

Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla mantarlı omlet
yeşillik
10 zeytn
7-8 yer fıstığı
domtis
bol peynir

Öğlen(12:30)
1 kepçe tavuk çorbası
salata(yeşil mercimekli)
yoğurt

Akşam(17:30)
köfte
salata
ayran

Tahmini ara (20:00)
2 avuç patlamış mısır

Su: çoh 3 lt
Spor: 70 dk yürüyüş: 175 point
malipina nehirnil111

Hadi canım inşallah hedefine ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…