- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
kız berna bende fazla bii yiyim hemen midem bulanıyo acaip rahatsız oluyorum..Kizlar ya ben bebek gormeye gitmistim orda yediklerim rahatsiz ediyo bi de yola ciktim midem hulandi aksam yemek yemicem sutle hurma yerim diye düşündüm de 1 elmayla 2 kuru kayisi yemistim gunduz kac tane hurma yiyim sütün yanina
60kiloyum kııız o poğaçaları öğünlerde yiyecen ekmek niyetine de mi. Ara öğünde görürsem yolarım seni
günahımı alıyon
Çok fazla fit biseyler yapıon fulya ya
hepfitim çeşit olsun diye yapıyorum. bir de bu tür şeyler beni motive ediyor. kahvaltıyı işyerinde yapıyorum ya, sürekli aynı şeyleri yemek sıkıyor. sonra kopuyorum. ama şöyle düşün sabah tam buğday da olsa 1 ya da 2 dilim ekmek yerine bu poğaçalardan yemem daha sağlıklı. tambuğdayın glisemik indeksi çay şekerinden bile yüksekmiş. bunun içinde siyez unu, yulaf unu ve yulaf kepeği var. ayrıca bol peynirli. fit de desem adı poğaça kurabiye olunca biliyorum size şüpheli geliyor. ama inan daha tok tutuyor beni. tabi yerken ölçüyü kaçırmamak kaydıylaBi süre bu fit poğaça kek ıvır zıvırı bıraksan ya
Selam kızlar
Bugünkü memnun
Sabah 10 da tiroid ilacı
Yarimsaat sonra mate cayi
15 dakika sonrada kahvaltı
1 yümurta
Domates
Salatalık
Biber
Yine kuru ekmek
Saat 2 buçuk kahve sütlü
1 adet kayısı
Akşam saat 6
Kabak yemeyi
Salata
Yarım kase yoğurt
Avuç işi kadar yufka ekmek
Kuru ekmek yiyemedim
8 dede mest form çayı
Gün bitti
Kuru ekmek yiyemedin demekKız iyde öpüyorum oldumu
Etimeğin anamca adıigdedali kuru ekmek ne
Etimeğin anamca adı
etimek beni daha çok acıktırıyorDiyetisyeni bu hafta günde 6 dilim etimek vermiş de Salı dan beri kuru ekmek kemiriyor kadın
pazar günü menümmm
sabah 09.40
1 kuru incir
1 yk zeytinyağı
kahvaltı 10.30
2 yumurtadan yeşil biberli hellimli omlet (pulbiberli)
domates biber
2 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kakao-yulaf ezmesi minimum oranda var içinde)
ara
2 kupa yeşilçay limonla
akşam 17.45
bol kıymalı patlıcan söğürme (köz patlıcan, kıyma, soğan, biber, 2 çeri domates)
1 bardak kefir
yatana kadar 3 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla
malipina igdedali cakil80 @MiuLego
he yaaa küçümseme sakın beniGözlerime inanamıyorum şu an
Ay senden benim gördüğüm en ama en güzel menü valla çok güzel. Hatta eksiği bile var. Akşama bi çoban salata ekleseydin sabaha da aynı şekilde bol yeşillik ekleseydin de olurdu. ay duygulandım valla bak dünkiBonus un kuş menüsünden sonra bu menü yok ben kaldıramam
Ara öğün yok ara öğüüüüüünigdedali ayrıcana bişi daha dikkatini çekmedi mi menüde
Geliyorum bir türlü yetiştirip bir şey yazamıyorum yaaa...
Evvvet ben tüm hazırlıkları tamamladım yarını bekliyorum sabırsızlıkla...önümde uzun bi yol var bu defa...haziranın 15inde kadar zamanın var ilk dönem için...tatile gideceyiz inşallah...hedefim 69lu bir şey görmek...2.5 aya 15kilo...
Geliyorum bir türlü yetiştirip bir şey yazamıyorum yaaa...
Evvvet ben tüm hazırlıkları tamamladım yarını bekliyorum sabırsızlıkla...önümde uzun bi yol var bu defa...haziranın 15inde kadar zamanın var ilk dönem için...tatile gideceyiz inşallah...hedefim 69lu bir şey görmek...2.5 aya 15kilo...
Ara öğün yok ara öğüüüüüün
Kaju yooooooooook fındık fıstııık yoooooooooooook antin kuntin poğaçalarından yoooooooooooook ay valla yooooooooooook
Bu hafta tüm menülerini böyle isterim bi de yürüyüş isterim.
Sen böyle devam et ben de o arada 60 lar partine ne giyeceğimi ayarliyim
sonuç listelerinde vardır kuzum. en pratik o.Eve dönüyoruz Allahın izniyle. @MiuLego ben mezuniyet tarihimi tam bilmiyorum nerden bakabilirim dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?