- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Menü yorumcusunun dediğini ye yediğini yemeMenü yorumcumuz yoldan çıkmış ula
SALDIRIIIIIIINNNN![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü yorumcusunun dediğini ye yediğini yemeMenü yorumcumuz yoldan çıkmış ula
SALDIRIIIIIIINNNN![]()
Ben bu haftanın yorumcusuna nasıl bayıldım anlatamam.Menü yorumcusunun dediğini ye yediğini yeme![]()
Allah kavuştursun canımAnnemi yolcu ettim, sağ salim varır inşallah. Ağladı minnoşum yaiçim üzüldü azcık..
Amaaaa yarına pazartesi tartısı heyecanıyla buradayım. Herkes sabah aç karna tartılıp bildirmeyi unutmasın emi![]()
Sen şimdi Lunya,Miulego,Whiteblacklife güzel yorum yapamıyordu mu demek istiyorsun?Ben bu haftanın yorumcusuna nasıl bayıldım anlatamam.![]()
Akşam 1 but yedim yanında kapuska, yaw Benim halam geldi hiç hissettirmeden, meğer o bisküvi, pasta tatlı kirizindenmiş ya laheh buldum
kahvaltı mis
öğlen sadece muz yemen iyi olmuş diğerini de yeseydin fazla olurdu
akşam her zamanki fılavır yemeği but ve salata
spor gene mi yok
suyu da yazmamışın
akiam yemeğini bi but fazla ye sen birazdan bisküvi diye tutturursun![]()
Ayran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptımşaka gibi menü yani
kahvaltı ne kadar da güzel dediydim ama hatun ayran havuzunda yüzmüş bütün gün
pazar pazar ne detoksu bu
biri ayran detoksu sordu kesin sana, sen de üstünde deniyon demi![]()
DeeeeyneeeepSen şimdi Lunya,Miulego,Whiteblacklife güzel yorum yapamıyordu mu demek istiyorsun?![]()
AkşamEkmek akşam mı?![]()
Aynen o tarz peynirleri suda bekletirim bende yoksa mümkün değil aşırı tuzlumenün çok güzel akşam ekmek olmamış gerçi ama sen onu halledersin hafta içi inşallah
spor da yapmış benim ballı kurabiyem
kuzu hellim tuzluysa dilimle peyniri üzerine kaynar gibi sıcak su dök bi 10 dk bekle tuzu sıfıra iniyo ben öyle yapıyorum hep
Bak sopa gösterirsen Onları etiketlerimDeeeeyneeeep![]()
Benimki bıgün iyi gidiyor, 1 öğünü kaldı be bugğn ağlamadıBurası artık kedilerin de zayıflama topiiiiği![]()
Güle güle kavuşun canım. Annen de güle güle gitsinAnnemi yolcu ettim, sağ salim varır inşallah. Ağladı minnoşum yaiçim üzüldü azcık..
Amaaaa yarına pazartesi tartısı heyecanıyla buradayım. Herkes sabah aç karna tartılıp bildirmeyi unutmasın emi![]()
İşe geçmeden her sabah yürüycem sözMenü yorumcumuz yoldan çıkmış ula
SALDIRIIIIIIINNNN![]()
şu an miudan dayak yiyorum eflal help S. O. S imdat alo 183ü ariyim sığınayım bi yerlereAyran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptımtat almıyorum ne diye boş kalori alayım dedim ondan yaptım
yarın tat duyumun geri gelmesi umuduyla
![]()
sinemaya da mı gitmiyağmenüye bak menüye mis gibin yeminle
sporu da beğendim
suyu da içmiin bol bol oh mis
ama o patlamış mısır ney![]()
hiç yakıştıramadım
yağlı yağlı karbon tuzludur da o şimdi hep ödem olcan miu rahat rahat şişko desin diye mi yedin![]()