Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heh buldum:dondurma:
kahvaltı mis
öğlen sadece muz yemen iyi olmuş diğerini de yeseydin fazla olurdu
akşam her zamanki fılavır yemeği but ve salata :kk77:
spor gene mi yok:KK67:
suyu da yazmamışın:KK67:
akiam yemeğini bi but fazla ye sen birazdan bisküvi diye tutturursun:mapus:
Akşam 1 but yedim yanında kapuska, yaw Benim halam geldi hiç hissettirmeden, meğer o bisküvi, pasta tatlı kirizindenmiş ya la
:KK57:
Ben de karnım niye şiş diye düşünüp kapuskaya yormuştum, sabah tartı 54.5 di yine hehheeeeyyyy
:KK73::KK73:
Yok yemem kuzım zaten çok yorğunum püsküüt müsküüt yemem

şaka gibi menü yani:deli:
kahvaltı ne kadar da güzel dediydim ama hatun ayran havuzunda yüzmüş bütün gün:KK45::KK45:
pazar pazar ne detoksu bu :duduk:
biri ayran detoksu sordu kesin sana, sen de üstünde deniyon demi:lülülü::lülülü:
Ayran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptım :KK45: tat almıyorum ne diye boş kalori alayım dedim ondan yaptım :deli: yarın tat duyumun geri gelmesi umuduyla :KK53:

menün çok güzel akşam ekmek olmamış gerçi ama sen onu halledersin hafta içi inşallah
spor da yapmış benim ballı kurabiyem:KK60:
kuzu hellim tuzluysa dilimle peyniri üzerine kaynar gibi sıcak su dök bi 10 dk bekle tuzu sıfıra iniyo ben öyle yapıyorum hep
Aynen o tarz peynirleri suda bekletirim bende yoksa mümkün değil aşırı tuzlu

Annemi yolcu ettim, sağ salim varır inşallah. Ağladı minnoşum ya :110:içim üzüldü azcık..

Amaaaa yarına pazartesi tartısı heyecanıyla buradayım. Herkes sabah aç karna tartılıp bildirmeyi unutmasın emi:KK53:
Güle güle kavuşun canım. Annen de güle güle gitsin

Menümü vereyim
(Bir detoks başarısızlığı daha diyebilirim :KK14:)

Sabah 9.30: 4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf ezmesi
2 k.kayisi

Ara 7 badem 1 portakal

Öğle 14.00: kabak corbasi

Akşam 19.30: ızgara somon yarısı
Salata

Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor: 60 dakika tempolu yuryus
@MiuLego begum75 begum75 malipina malipina

Oyy hastayım diye erken yattım abuk sabuk rüyalar gördüm uyandım, hasta olunca rüyalarla cebellesiyorum hep :olamaz: şimdi de midem ağrıyor uykum kaçtı yaaaa:KK34: ilaç ağrıttı heralde mide çok dolu olmayınca :confused:

Ayran sade ayran değil biliyorsun dimi içinde mercimek nohut olan? Yok bunu önceden de çok yaptım :KK45: tat almıyorum ne diye boş kalori alayım dedim ondan yaptım :deli: yarın tat duyumun geri gelmesi umuduyla :KK53:
şu an miudan dayak yiyorum eflal help S. O. S imdat alo 183ü ariyim sığınayım bi yerlere:110:

menüye bak menüye mis gibin yeminle
sporu da beğendim
suyu da içmiin bol bol oh mis:super:
ama o patlamış mısır ney:sopa:
hiç yakıştıramadım:duduk:
yağlı yağlı karbon tuzludur da o şimdi hep ödem olcan miu rahat rahat şişko desin diye mi yedin:tokat:
sinemaya da mı gitmiyağ:110:

Back
X