Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım ya çok sınır bozucuydu

Pisiler gurubu kuralım
Preto(tosun paşa, el gordinho)
Misha (minik bonibon)
begum75 en pammık pisimiz
@hepfit ’in göbüşlü yarmagülü(adı ne?)
@H E ’nin tosuncuğu
Haydi hordi meydan
bu hafta çokk çalışmam lazım rakipler dişli
ayy hepfitinde mi kedisi katıldı
4 lü morti olduk desene

Ayy harikasın . BenSee hisleri yasadim ama daha yolum var benim. Masallah sana..insan anlamio demi bazılarıni da Hem sorar o kadar hem biraz Sonra ikram edilen pastayı keki yerler.
Tamda öyle yaptılar bol bol yediler 2 dkka önce benim nasıl kilo vermeme kilitlenmislerdi. Sonra gelsin ikramlar

İyi günler arkadaşlar...sabahtandır gelemedim bi türlü...başladım bugün Allahın izniyle...kilom 86.1...kaptanım ilk kilo olarak bunu baz alırsın lütfen...güzel bi detoks suyu ve kahvaltıyla başladım güne.akşama misafirlikdeyim...ilk kez gidicem oraya...yasak yemiycen ama saat 8i bulur...bu hafta çok böyle sınavlarım

Sende çok seviliyosun canım mium

morti olalım mı ben de bugün başladım diyete

begum75

Sporumu bildirim bari hesabı kapatana kadar. .

30 dk keyfi yüzme: 30 puan

Aslında daha fazladır ama haksızlık olmasın diye bu kadarını aldım
hippotalamus
cuma ve cumartesi sporun var mıydı?
ne zaman kapatacaksın hesabını?
haftaya çıkarıyoruz seni spor takımından haberin var değil mi?

İğde hadi şimdi emzirmenin avantajını yiyor yakıyor eminim bak net söylüyorum hep yüksek yuzdeyle geldim hep 1 kilo üstü eğer bende bu şekilde beslenseydim 1 kilo civarı yine verirdim çünkü 1 günde emzirerek ekstradan 700 kalori yakıyor düşün belki 1 saatlik sporda aynı kaloriyi yakamiyorsun
Bu beslenme böyle devam etti emzirme bitti ne olacak hiç düşünmuyor sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek veriyor diye konuşuyoruz hep evet arada ciss da yiyeceğiz coss da ama her gün her gün değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…