tosun paşa maşallah
Geçen cuma 58.6Konyakk @nehirnil111 buradasiniz ama kilo bildiriminiz yokkkk
@Cutemom007 sabah ugradin ama bildirim yapmadinnnn tartilmissindir sen okula gitmedennnn
Aynen canım ya çok sınır bozucuydukuzummmmmm kimse yemek yeme keyfinden mahrum kalmak istemiyor. Asla spor yapmak istemiyor. ama kilo vermek istiyor.. Hiç ekmek yok ama çok köfte olsun istiyor..
Yahu emek vermeden nasıl kilo verilir.. yata yata yağ mı erir? bunu kabullenemiyorlar.. kıskanmışlar baya belli.. kendini oku bolca nazara gelme emi kuzum
Ne sandın yaaEsraaaaaaaaa oyyyyyyyyy 60. Mi o . Amaannnnniiinnnnn
o zaman bol su ve spor ile cumaya güzel eksi bekliyoruz ifindimGeçen cuma 58.6
Bugün 58.8
Dün su çok az içtim bide sporda yapamadım
Tamda öyle yaptılar bol bol yediler 2 dkka önce benim nasıl kilo vermeme kilitlenmislerdi. Sonra gelsin ikramlarAyy harikasın . BenSee hisleri yasadim ama daha yolum var benim. Masallah sana..insan anlamio demi bazılarıni da Hem sorar o kadar hem biraz Sonra ikram edilen pastayı keki yerler.
Sende çok seviliyosun canım mium
yaparsın alıştın bir kere
hiç eğlenceli değil eflalim bence isteme
çok seviliyorsun
menüler temiz spor da olsa bile artı miktarı çok fazlaaa
sopalamazsam olmadı..
kabaklı menüyü mü denesen tefo o menü sana yarıyordu yahu
61 mi beni zayıf mı gördün 800 gramı nerde
hiç bir fırsatı da kaçırma
morti olalım mı ben de bugün başladım diyeteİyi günler arkadaşlar...sabahtandır gelemedim bi türlü...başladım bugün Allahın izniyle...kilom 86.1...kaptanım ilk kilo olarak bunu baz alırsın lütfen...güzel bi detoks suyu ve kahvaltıyla başladım güne.akşama misafirlikdeyim...ilk kez gidicem oraya...yasak yemiycen ama saat 8i bulur...bu hafta çok böyle sınavlarım
begum75
Sporumu bildirim bari hesabı kapatana kadar. .
30 dk keyfi yüzme: 30 puan
Aslında daha fazladır ama haksızlık olmasın diye bu kadarını aldım
İğde hadi şimdi emzirmenin avantajını yiyor yakıyor eminim bak net söylüyorum hep yüksek yuzdeyle geldim hep 1 kilo üstü eğer bende bu şekilde beslenseydim 1 kilo civarı yine verirdim çünkü 1 günde emzirerek ekstradan 700 kalori yakıyor düşün belki 1 saatlik sporda aynı kaloriyi yakamiyorsun
İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey
Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...
Biraz öğle dün gezmeye gittim gelemedim pek oğlanda hastalandı simdi onla ilgileniyorum hastaliklardan midem bulandı artik yaaEsra_4378 iyi misin sen? moralin mi bozuk? pas da vermiyorsun???
1 buçuk litre suyu içtim bile kaptancımo zaman bol su ve spor ile cumaya güzel eksi bekliyoruz ifindim
bana mı diyorsunnnnn emine ablaİlk goz ağrım nedeyisen öpüyorum
ben de leslie yapacağım konyakım1 buçuk litre suyu içtim bile kaptancımev temizliği yaptım şimdi küçük kuzunun mamamsi ve uyku saati sonra leslie avrat la kop kop kop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?