- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Dur bi araştırim de cahil kalmıyım iyiceKız hippo sana şuraya bir foto bırakıyorum :)
(Alınırsan vururum)
Eki Görüntüle 2132289
If=intermittent fasting =aralıklı oruç...
Küsim de görün .. ben kk yı kapatıp gidiyorum... küstüm hepinizeAy Allahım
Hippo gözünü seveyim alınma
günaydııınGünaydın canım
Nasıl okul dersler sunumlar bittimi
Küsim de görün .. ben kk yı kapatıp gidiyorum... küstüm hepinize
Bas kızz... yemez kievini basarız no problem
beni gaza getirmeBas kızz... yemez ki
günaydııın
Hiç iyi değil.. Hiçbir şeye yetişemiyorum ya. Okulda sunumum vardı bugün ama yetiştiremedim
sonra kongre sunumları var 5 tane perşembeye yetişecek daha başlamadım bile
sefilleri oynuyorumve inanılmaz halsizlik var üzerimde nolcak halim böyle bilmiyorum ki
sen nasılsın keyifler nasıl? diyet yapıyor musun?
Teşekkürler kaptanım.. nevroşun ki kadar olmasa da doluyo profilim
ayy çok sağol canım.. inan moral oldu.. silkinip kendime gelmem lazım.. yapabilirim evetCanım sen güçlü birisin eminim hepsini en güzel şekilde yapar başarıyla bitirirsin bazen oluyor yetemiyoruz yetişemiyoruz sıkılıyoruz yoruluyoruz ama yapmamız gereken i en gugüz şekilde yaparsın kaptanim inşallah
İyiyim canım bende çok şükür başladım yürüyüş diyet inşallah son gelen kiloları hızlı verip 80 ulasirim
Gel kapışakBugün ip atlamaya başlasam mı yaaa. Halsiz değilim ama burnum tıkalı hala... Bilemedim
hayır başlama.. sakın başlama ..Bugün ip atlamaya başlasam mı yaaa. Halsiz değilim ama burnum tıkalı hala... Bilemedim
hatun 300 ler atlıyorGel kapışakkahvaltıda yürek mi yedim naptım
Kız sus iğde yi bu haliyle anca yenerim :))hayır başlama.. sakın başlama ..
daha burnundan nefes alamıyorsun
iğdeye bu şekil bakıyorsun gibi hissediyorum sankiKız sus iğde yi bu haliyle anca yenerim :))
300er mihatun 300 ler atlıyor
kaç tabak yürek yedin
eveet dimi ben de onnu söylemeye çalışıyorum. ağzın yeşil çay içsinŞu işlerimi halledeyim de öyle geleyim en iyisi...
Accık geçmiş yaptım. Olur öyle şeyler birimiz söylemek istediğini yanlış kelimeler seçerek söyleyebilir. Diğerimiz de buna kızabilir... Kötü niyet yok iki tarafta da...Dikkat ederiz olur biter... 3 günlük dünya kızmak kırılmak için çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?