• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar menü. Bildirimi yapayım
6 ,30 tiroid ilacı 15 dakika sonra mate cayi 15 dakika sonrada
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım kase yoğurt
2 adet ceviz
2 adet kaysi
Tarçın
Zerdecal
Saat 9,30 spor ağırlık ve egzersiz programı 1 saat toplam
1 lt su

Oylen menum
Salata
2 dilim peynir
Yarım kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Aksam menum
Bakla taze
Salata
1 dilim tam buğday ekmek

Yorumlarınızı bekliyorum
Görüşürüz
Hadi ben spora
Menü çok güzel. Kaçamak yapma daha abla yolunu uzatma ;)

Bugünn daha iyiyim sanki bonusum. Sinüzite de hacamat yapıyorlar mı acaba

Ovv kafa hacamatı mikemmel anlatmaya gerek yok :)) başa bi arkadan yapılıyor birde çok özel bi şekilde iki kaşın arasından ama o çok tercih edilen bişey değil ağır durumlarda oluyor sanırım.
Ama normal başa yapılandan gördüğüm şifayı hiç bi yerden görmedim. Saçları kesmedende yapıyolarmış jöleyle diye duydumda ben kendim görmedim.
En zor kısmı saç zaten uzunsa biraz kapatıyorda kısa saçsa fena :) açık oluyor çünkü orası. Şiddetli ağrı çekenin gözüne gelmiyor zaten saç falan kendim en büyük örneğim.
Bi kaç sene düzenli yaptırdım en son elife hamileyken 4-5 sene oluyor daha yaptırmıyorum başımdan. Çok gerekmedikçe saçımı elletmek istemem.

Hunharca spor yapan mortim olunca ben

A4E800CB-48B7-4373-9DB4-E73806F40D9C.webp

Dün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.

+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına :KK14:

Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.

@hippotalamus en son senmi yapıyodun tevafuk55 tevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?

Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?

Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
Bonus canım hippo öyle yapmıştı sanki geçen haftada, güzel sonuç da almıştı. Bende ogunlerde 5 er hurma ve yogurt aralarda da 1 hurma ve kahve yapmistim. Wc işine cok iyi gekmisti.
Bazen oluyor cnm
Bende aksmadan yaptım krebimi yoksa yetismezdi
Yetişmiyor gerçekten bu sabah hizli gonzales halt etmişti yanımda :confused:
Kıyafetlerim ı akşamdan hazırlamasam yetişemezdim ama :rolleyes:

Back
X