• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende 200 gram verdim :KK45:200 gramcılar bizi:KK53:
pretoooo yaktın uleyn beni:işsiz:
Yüzdesiyle dövdü seni
Ay çok sevindim iki kedim de kilo verdi
Bir de sabah aç karınla tarttım
Haahhaaa sevdim bu olayı, iyiki de kedileri de getirmişim düzenli diyete devam, yaz gelsin göbişler insin, bahçede arz-ı endam etsinler

A) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Cevap veriyorum c tombalak miu efem:deli:

Berna eşimde matematikçi.

Anlatsana biraz insan niye matematikçi olur :KK53:

Su çok güzel gelsene gibi bişeymi :KK53:
Anlatilmaz yaşanır :D
Ay matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abbooooo:deli:
Benim herif de matematikci:deli:

:KK70::KK70: temem. Pekİ . Cis larımi da bi yazarsan . Adalet olsun. Dünkü pattis imi Dion. O kadar söyledim Be kaptan. :KK69: ben menu konusunda söz vermedim . Aç kalmam ben detoks yapsam . Açlıktan hasta olmam bazıları gibı. :KK67:
İzne de ben ayrılmak istemiom . Çok değil bu hafta kaldı :KK30::KK70:

Kimmiş o bazıları! Açık açık bir yaz bakalım sen! Laf sokup sokup duruyorsun . Ömür tüketen sinir bozucu bir insansın daha çok şey yazıcam da sayfanın tadı kaçmasın diyorum.
Cevabına da gelince bakıcam çıkıyorum şimdi!

Cınım hiç öpmiyim bekarım ben:KK53:
Şaka maka evdeki kızın arkasını toplamakla geçiyormuş ev hayatım. Kız gidince bi düzen geldi eve. Bi topluyorum 1 hafta duruyor öylece
Vakit çok olunca da uyunuyor be fitim:KK53:
Öğrenci omak vardi:işsiz::işsiz:

Kaptanım tebrikler çok iyi :KK9::KK73:sporda ne durumdayız yendim mi sizi :rolleyes: @begum75 Begüşü yedim o kesinde :KK30::KK69:

Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzel :KK9:geçmiş olsun tekrardan:KK60:

Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Vay vay vay tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdun :rolleyes:Küsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya :KK70:

Eki Görüntüle 2133676

Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi :KK9::KK73:

Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler :KK9::KK73::rolleyes:

Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun :KK9::KK73:

:KK71::KK71:

Ben geldim ya bırakıp gitme beni :KK74:
Eki Görüntüle 2133681

Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktu :KK43:Akşam olsa da eve gidip dinlensen ya :KK51:yarın çalışıyor musun:işsiz:

Sizi yine yedik gibi ne dersin:KK53:
Yarın süt alcam inşallah. İçcen mi:eğlence:

Canım çok teşekkür ederim. Evet mezuniyetım var bugün . Çok haklı sin. 5 li rakamlar zor olurdu listede.
Aynen kuzum, bebişin var, evde bissürü kişi var, sana da zor oluyor listeye de, sen spora başladın, burda olmaya devam et rahatla ver kilolarını stressiz telaşsız
Du sana da mezuniyet kutlaması yapayım
:dondurma:

Gelenedim öğleden sonra hayret sayfalar çok ilerlememis :KK45: anı misafirlerim geldi yani ben davet ettim veli arkadaşları.
Şimdi de okuldan almaya çıkıcam kuzumu.

Listenin durumu nasıl?

Back
X