• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kurşun dökeyimmi?
Tmm olur @MiuLego hadi getirdim dökelim
15625429_965417643603103_1938743439935930368_n.webp
:KK48:

Bugün tartı bildirimi yok.

bugünden sonra menü yorumları yok ( malipina malipina :sinirli: )

spor grupları yok

hedefler yok
Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.

Lafının üstüne laf yok ağam sen ne dersen o:KK52::KK52:

Canım benim arada olur ama arada dediğin gibi. Bu son zamanlarda çok olmuyor mu? Bir de ne bileyim burası samimi ortam değil mi? Birisi tersinden kalktıysa idare edilir, o an için alttan alınır. Biz sevdiklerimze böyle yapmıyor muyuz gerçek hayatta? Yapıyoruz. Ama son zamanlarda burada bunu yapmıyoruz. Neden diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı laf atışmaları mı dersin, uğraşan emek veren insanlara yok yapma onu istemem ay ben bunu istemem demeler mi dersin. Can sıkıyor:bicak:

can yakmadıkca yenilir, yutulur laf oldugu sürece eyvallah ta
bazende can damarna basmak olmuyro miu

Moralim çok bozuk :(
Tuvalet eğitimde oğlum kakasını tutmaya başladı. Kaç gündür benden ayrı kalamıyor bebek gibi tuvalete gitsem ağlıyor :(
Kendisi de hareketsiz , birşey yemiyor çünkü rahatsız yapamadığı için. Ayağa kalksa kalkamıyor kakası geldiği için. Otursa oturmıyor poposunun üstüne. Allah'ım ne zormuş ya:KK42:

Back
X