Laktozun tamamı tüm süt ürünleri doktor az az veriyor bide yanına birseyler veriyor etkiyi azaltmak için ama ben bugun patlican salatası ile yediğim için kurtaramadim bide 2 bardak içtim hem de büyük protein ölçüsü tutsun diye yaptim ama nasıl bir soğuk ter döktüm.Kız naptın ya sütmüydü sana dokunan ayranmı
Lunya değilim ama bence de haklısınher diyet şahsa özeldircakil80 benim bünyeme yarayan senin bünyene yaramaz.yediğin bi sebze meyve senin metabolizmanı hızlandırır ama bi başkasınınkini yavaşlatır her vücut her besine her spora aynı tepkiyi göstermez dimi lunya
Tabi ki, bu yüzden herkes kendine uygun olanı bulmalı, vücudu tanımalı.her diyet şahsa özeldircakil80 benim bünyeme yarayan senin bünyene yaramaz.yediğin bi sebze meyve senin metabolizmanı hızlandırır ama bi başkasınınkini yavaşlatır her vücut her besine her spora aynı tepkiyi göstermez dimi lunya
Ayran iç canım çikolata vs istemiyor emin ol benim bütün iştahım gitti
Ama var misiniz 1 gün aynı şeyi yapıp yemeye ne bilim kabak olur çorba olur geçen aylarda 1 gün yapmistik herkes kabak in çeşitlerini yemisti onun gibi mesela çok neseliydi foto da paylasirdik.her diyet şahsa özeldircakil80 benim bünyeme yarayan senin bünyene yaramaz.yediğin bi sebze meyve senin metabolizmanı hızlandırır ama bi başkasınınkini yavaşlatır her vücut her besine her spora aynı tepkiyi göstermez dimi lunya
Bu tür şey, ramazan içinde yapılabilirAma var misiniz 1 gün aynı şeyi yapıp yemeye ne bilim kabak olur çorba olur geçen aylarda 1 gün yapmistik herkes kabak in çeşitlerini yemisti onun gibi mesela çok neseliydi foto da paylasirdik.
Canım ördeğimMenünü beğendim tevo ödem suyunun içinde ne var acaba
Sıfırcı hocakahvaltın çok güzel kuzu
ara öğünü güzel seçmişin
akşam yemeğin hem erken hem de pro ve salata olmuş
suyun maşallahı var
spor az ama olsun yapmamaktan iyidir
sana notum: 8
Torpilli hocaoy senin minnoş menüne ben
kahvaltı çok güzel
öğlen pro salata mis miis
akşam da süper olmuş
su enfes
spor çoh çoh güzel
notum:geçtin 10
Olmamis olmamis .menü
sabah
2 yumurta
yarm dlm kepekli ekmek
keten tohumlu yoğurt
zeytin
domates salatalık
öğle
bir tabak bakla yemeği
bir kase yoğurt
salata
akşam
bir kase mercimek çorbası
belki bir kase yoğurt
su 2 lt
mortimsuspushanimcim malipina hepfit @igdedali başka kimseyi şşeetsemmi bilemedim
A size söylemeyi unuttum bugün onun hastası olan biri bizimle calismaya başladı 6 ay olmuş listesini gördüm 12 kilo vermiş doktor ayda 2 kilo vermesini soyluyormus fazla verilmiyormus dikkatimi çekti 2 güne 1 serbest öğün var çok konusamadik haftaya detaylı konusacagiz anlatirim öğrendiklerimiLunya değilim ama bence de haklısın
Gürkan Kubilay mıydı tam hatırlamıyorum ,aynı şeyleri söylemişti,önce tahliller yapıp kişiye özel diyet listesi yapıyoruz,duruma göre listede değişiklikler yapıyoruz demişti.
Canım ördeğim
1.5 litre su içine
1 yeşil elma
1 limon suyu ve kendisi
1 salatalık
1 avuç maydanoz taze nane
Kök zencefil
Ve ben bu suyu siseme koyarken kabuk tarcin attimtadi fresh ben cok begendim ama tansiyon dusuyir odem atıyor muhteşem
Geçmeden yapılması daha iyi.
Sıfırcı hoca
Torpilli hoca
çarşamba perşembe yapıyoz ya zaten kuzu sadece sebze yiyozAma var misiniz 1 gün aynı şeyi yapıp yemeye ne bilim kabak olur çorba olur geçen aylarda 1 gün yapmistik herkes kabak in çeşitlerini yemisti onun gibi mesela çok neseliydi foto da paylasirdik.
Lunya dün iftardan sonra cayla dedim ki 5 fistik yiyeyim.Dondurdu ya çıkmadı, ondan öyle oldu
pilavla tatlıya ben de karşıyım.ama kuru ve turşu candır turşu probiyotiktir barsak florasının canıdırTabi ki, bu yüzden herkes kendine uygun olanı bulmalı, vücudu tanımalı.
Kurufasulye
Turşu
Pilav
Tatlı
V.s
Buna dahil değildir
kahvaltın çok güzel kuzuBende menumu vereyim.
Yalniz aksam gec oldu.
Oglumla parka gittik gec geldik.
Evde ogledenden kalanlardan yedim.
Kendime özel bisey yapamadim.
6.20
Kalkinca ilik limonlu su
Sabah 8.15
Yarim dilim kepek ekmek
Otlu yesil biberli omlet
Peynir
Salatalik
Yesil zeytin
Ogle 12.30
Ikii tabak pirasa
Yogurt
Bi kase tavuklu sebze corbasi
Sade kahve
Tarcinli elma bi tane
Aksam
Bi tabak pirasa
Yogurt
Bi kase tavuklu sebze corbasi
Su 2.5litre
Spor
500ip 100point
35 dk interval 175 point
2mil leslie 90point
60dk normal yuruyus 60point
475 point
malipina
hepfit
@Portakal Sulu Ordek
Portakalli ördek haslama begendin mi?
Cok yemisim demi
Mesela bu Pers herkes kabak çeşidi yere ve foto paylaşsa diet olacak ama yani belirli bir sebze ya da başka birşey yumurta olur Pers gününe özel sadece günçarşamba perşembe yapıyoz ya zaten kuzu sadece sebze yiyoz
Bi diyetisyenin @masumm demisti diyetisteni.pilavla tatlıya ben de karşıyım.ama kuru ve turşu candır turşu probiyotiktir barsak florasının canıdır
ama ben hepsini seviyomki
lunya hayır dedi
yemeyin
Lunya dün iftardan sonra cayla dedim ki 5 fistik yiyeyim.
Sonra senin dediklerin aklima geldi.
Yesem ne yemesem ne .
Yemedim.
olur güzel olur zaten menülerin yüzde sekseni kabak olur büyük ihtimalle,ben de yaparım, yap kuzu kabak faydalıdırMesela bu Pers herkes kabak çeşidi yere ve foto paylaşsa diet olacak ama yani belirli bir sebze ya da başka birşey yumurta olur Pers gününe özel sadece gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?