Sana deseler benide yersinpilavla tatlıya ben de karşıyım.ama kuru ve turşu candır turşu probiyotiktir barsak florasının canıdır
ama ben hepsini seviyomki
lunya hayır dedi
yemeyin
7. TAKIMDA OLMAKTAN SİZLERLE BERABER OLMAKTAN GURUR DUYIYORUM ÇOK HUZURLUYUM AYRICA KAPTANİÇELERİMİZ BİR TANEDİR ŞAFTA SÖYLESELER BİZİM İYİLİĞİMİZ İÇİNDİR BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYRUM VE BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM@hepfit kuzu bide ben deneyeyim
Evet böyle bir mesaj yazmak zorunda hissediyorum artık.LİSTE GÜZELLERİ
Önce bariz olanlarla başlayayım
TAKIM KAPTANI MİULEGO
KAPTAN YARDIMCILARI HEPFİT,NEHİRNİL,BEGUM
Burda bir sıkıntı yoksa devam ediyorum:
ŞİMDİ AŞAĞIDA HERKESİ TEK TEK ETİKETLEDİM
BU KİŞİLER KARDEŞLERİMİZ
VE
DİYORUM Kİ:
Eğer KAPTAN ya da KAPTAN YARDIMCILARI da dahil 'BEN BU KİŞİ İLE AYNI YERDE OLMAK İSTEMİYORUM' diyen varsa bu takımda durmayacak.
Başka Başka insanlar uslüp vs. diyebilir hiç umrumda değil,
Fakat takım içinden bir kişi bile uslüp diyorsa 11 tane daha takım var, bizim espri anlayışımız uymuyorsa, tarzımız uymuyorsa(Uymayabilir saygı duyarım) kendilerine uyan takıma geçecekler.
Kaptan bezdi huzursuzluktan, zira ben ve emek veren birkaç kişi daha bezdi.
Silkelenin, kendinize gelin.
Bizim için kilo vermiyorsunuz, kendiniz için kilo veriyorsunuz.
Kimse kimseye trip atmayacak, küsmeyecek, sen kimsin demeyecek!!!!!!
Herşey algıda bitiyor, herkesin yaşamında farklı zorluklar var, bize yazılan bir mesajı okurken önceliğimiz ÇIKIŞMAK değil ;anlamaya çalışmak, İYİ NİYETLİ düşünmek olacak.
Miuyu seviyorsanız, bu takımı seviyorsanız;
BİRBİRİNİ KOLLAYAN GÖZETEN KARDEŞ OLMAYI önceliğiniz yapacaksınız.
Eğer böyle devam ederseniz size danışmanlık yapacak kimse kalmayacak ortada!
malipina
@Esra_4378
N Nana
@Sidelya95
@tevafuk55
@Melegiimm22
Liste Dışı ve İzinde Olan Güzeller
@eflalim
@Bonus
@Nevreste
@60kiloyum
@Floweroflife
@Storm-
@Sherrysherrylady
@elfkkk mesaj sayında artma var ama lütfen sık gelmeye çalış
@pempisler
@Pamukseker19
sana soru sordum ama yanıtlamamışsın, herkesin alıntısı ile değil,benim sorularıma cevap vererek bir msj yazarsan konuşabileceğimizi umuyorum
suspushanimcim
@masumm
@yumurtalikofte
cakil80
@HAbibte
@Whiteblacklife
@_AYNURA_ kuzum çcuğun nasıl oldu? iyisinizdir umarım
@Kajupi
dışardan bi gözlemci olarak demişsin takımda değil misin?
@malahit n şu sınavların geçsin, daha sık girmeni bekliyorum buraya.
@neslihan165 lutfen daha sık gir, sana yardımcı olabildiğimizi düşünmüyorum ve bunun sebebi buraya sık girmemen
@Ekinezya31 canım girmiyorsun gelmiyorsun?
Korumadaki Güzeller
@nehirnil111
@begum75
@igdedali
deynepnaz
@hepfit
@Ytmz
@Konyakk
@Cutemom007
@matematik61
@hippotermus
@Portakal Sulu Ordek
Gözüm mü aç.
Öğlen 2 tabak pırasa Varkahvaltın çok güzel kuzu
öğlenle akşam aynı olmuş güzel hafif
çok yememişsin bu arada
su ideal içmişsin
spor çok güzel maşallah
notum:geçtin 10
az tuzlu ev turşusu çok faydalı kuzum.hele ev sirkesiyle yapılmışsa süper olur.turşudaki maya bakterileri barsaktaki faydalı bakterileri besler.candida mantarının da can düşmanıdır ilerlemesini durdurur.Bi diyetisyenin @masumm demisti diyetisteni.
Lahana tursunusu bagirsaklar icin oneriyordu.
O zaman para ver7. TAKIMDA OLMAKTAN SİZLERLE BERABER OLMAKTAN GURUR DUYIYORUM ÇOK HUZURLUYUM AYRICA KAPTANİÇELERİMİZ BİR TANEDİR ŞAFTA SÖYLESELER BİZİM İYİLİĞİMİZ İÇİNDİR BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYRUM VE BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
2ogun yapayim diyorum gunler uzadi acikiyorum.Menulerine ayran eklemeye çalış o biraz frenliyor sanki beni frenledi
Nolmuş 2 tabaksa ,ekmek yememiş ki yanındaÖğlen 2 tabak pırasa Var
Ben ödem olmasin diye suda bekletip yiyorum. Üzerine biraz da limon sıkınca mis gibi oliyor.az tuzlu ev turşusu çok faydalı kuzum.hele ev sirkesiyle yapılmışsa süper olur.turşudaki maya bakterileri barsaktaki faydalı bakterileri besler.candida mantarının da can düşmanıdır ilerlemesini durdurur.
ama diyetteyken hele de listedeyken ödem sorunu oluyo.yoksa normalde yemek lazım.
sebze kız o iki tabak sebzeden zarar gelmezÖğlen 2 tabak pırasa Var
ben turşuya çok düşkünüm.o yüzden pancar turşusu yapıyorum haşlayıp sarımsaklı sirkeli çok az tuzla.başka türlü turşu isteğimi bastıramıyorumBen ödem olmasin diye suda bekletip yiyorum. Üzerine biraz da limon sıkınca mis gibi oliyor.
Ah ah dedim ya acayip bi aclik var.Öğlen 2 tabak pırasa Var
Nolmuş 2 tabaksa ,ekmek yememiş ki yanındaÜzerine limon da sıkmıştır yorulmuştur acıkmıştır
Şimdi aklıma geldi,ya içine pirinci bol koyduysa
sebze kız o iki tabak sebzeden zarar gelmez
Yok canim sadece pirsaydi.Nolmuş 2 tabaksa ,ekmek yememiş ki yanındaÜzerine limon da sıkmıştır yorulmuştur acıkmıştır
Şimdi aklıma geldi,ya içine pirinci bol koyduysa
Hadi sebze yemeğini yedin iki tab ya öglenin devamiAh ah dedim ya acayip bi aclik var.
Pirasa sade pirasa bulgur pirinc havuc vs yok .
Spordan mi oldu anlamadim.
Pırasadan yırttın suspus ,ama sebze çorbanda kesin pattis vardırAnammmmm sanki sadece sebze var
Ogle 12.30
Ikii tabak pirasa
Yogurt
Bi kase tavuklu sebze corbasi
Sade kahve
Tarcinli elma bi tane
evet o adamı izlemiştim ben de.seneler önce diyetisyene gitmiştik ablamla.ben daha kiloluyum diye bana daha çok porsiyon vermişti mesela.ablama 1800 kalorilik bana 2200 kalorilik diyet vermişti.değişiyo yani diyet konusu şu şudur diyemiyosun hiçLunya değilim ama bence de haklısın
Gürkan Kubilay mıydı tam hatırlamıyorum ,aynı şeyleri söylemişti,önce tahliller yapıp kişiye özel diyet listesi yapıyoruz,duruma göre listede değişiklikler yapıyoruz demişti.
kız sağa sola koşturmaktan helak oldun skandal skandalAnammmmm sanki sadece sebze var
Ogle 12.30
Ikii tabak pirasa
Yogurt
Bi kase tavuklu sebze corbasi
Sade kahve
Tarcinli elma bi tane
Olsa ne olamasa ne, tabak fazla tabakPırasadan yırttın suspus ,ama sebze çorbanda kesin pattis vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?