Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. TAKIMDA OLMAKTAN SİZLERLE BERABER OLMAKTAN GURUR DUYIYORUM ÇOK HUZURLUYUM AYRICA KAPTANİÇELERİMİZ BİR TANEDİR ŞAFTA SÖYLESELER BİZİM İYİLİĞİMİZ İÇİNDİR BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYRUM VE BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Bi diyetisyenin @masumm demisti diyetisteni.
Lahana tursunusu bagirsaklar icin oneriyordu.
az tuzlu ev turşusu çok faydalı kuzum.hele ev sirkesiyle yapılmışsa süper olur.turşudaki maya bakterileri barsaktaki faydalı bakterileri besler.candida mantarının da can düşmanıdır ilerlemesini durdurur.
ama diyetteyken hele de listedeyken ödem sorunu oluyo.yoksa normalde yemek lazım.

Menulerine ayran eklemeye çalış o biraz frenliyor sanki beni frenledi
2ogun yapayim diyorum gunler uzadi acikiyorum.
Aama ayran yapayim hem midede bol yer kaplar.
Bu arada kabagi dun yaapmistim persembe gun protein günü yapmaya calisacagim.
Tavuk köftelerimi yaptim buzluga attim.

Ben ödem olmasin diye suda bekletip yiyorum. Üzerine biraz da limon sıkınca mis gibi oliyor.

Ben ödem olmasin diye suda bekletip yiyorum. Üzerine biraz da limon sıkınca mis gibi oliyor.
ben turşuya çok düşkünüm.o yüzden pancar turşusu yapıyorum haşlayıp sarımsaklı sirkeli çok az tuzla.başka türlü turşu isteğimi bastıramıyorum

Nolmuş 2 tabaksa ,ekmek yememiş ki yanında Üzerine limon da sıkmıştıryorulmuştur acıkmıştır

Şimdi aklıma geldi,ya içine pirinci bol koyduysa

sebze kız o iki tabak sebzeden zarar gelmez

Anammmmm sanki sadece sebze var
Ogle 12.30
Ikii tabak pirasa
Yogurt
Bi kase tavuklu sebze corbasi

Sade kahve
Tarcinli elma bi tane

evet o adamı izlemiştim ben de.seneler önce diyetisyene gitmiştik ablamla.ben daha kiloluyum diye bana daha çok porsiyon vermişti mesela.ablama 1800 kalorilik bana 2200 kalorilik diyet vermişti.değişiyo yani diyet konusu şu şudur diyemiyosun hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…