Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oğlumun yanında uyuyup kalmaktan vazgecmem lazim.hem uykum bolunuyor daha uyuyamiyorum hem de mal gibi oluyorum.

Tabi ki, bu yüzden herkes kendine uygun olanı bulmalı, vücudu tanımalı.
Kurufasulye
Turşu
Pilav
Tatlı
V.s
Buna dahil değildir
İstirham ederim lunya hanım
Turşu’yu niye saydın gız??
Ben çok yerim, bir gün bile ödem yaptığını hatırlamam
Yani bence turşu kişiden kişiye değişir

Ama var misiniz 1 gün aynı şeyi yapıp yemeye ne bilim kabak olur çorba olur geçen aylarda 1 gün yapmistik herkes kabak in çeşitlerini yemisti onun gibi mesela çok neseliydi foto da paylasirdik.
Ay süper fikir yemek ne yapsam diyen bünyelere ilaç gibi gelir
Bu mevsimde hangi sebze var?

Kızlaaarr iyi gecelerrr nabersizi en son ööğle saatlernde grebilmstm snra okul maşum snrada pazara ordan kv ye gectm yemek yedk eve gec dondüm kiiiii teli orda unutmusm;(esim dsardaydı o gelrken getrdi ama sarja koydm ve anca bu saat oldu işte
Menü vereyim ben
Kalknca
1 bardk su
Sabh
1 has yumurta
2 avuc peynir
2domates
Maydonoz
1tb ekmk
Öğle
1 kupa türk kahve
Ara
Elma
Akşam
1 palamut
Bol salata
Birkaç minik turşu
Su
2.5 lt civarı
Spor
100 dk orta yürüyş
@MiuLego nehirnil111 malipina Whiteblacklife

Çık güzel menü olmuş söylemeden geçemeyeceğim

Herkeş uyudu nöbetçi örtmen olarak menüyü yorumlayayım mali yorumlar yine sabah
Menü süper ayol, sabah güzel(saatleri yazmamışsın) ekmek yenmiş onun yerine yarım bir avuç ceviz dene bence çok daha dazla tok tuttuğunu göreceksin
Ara güzel
Akşam şimdiii biz de tam turşudan bahsediyorduk üstüne geldi, turşu lunya’dan geçer not almıyor, benden de almaz bu menüde neden? Çünkü akşam yenmiş.. turşu yiyiyorsak bol su içmemiz lazım, ki ödem yapmasın.. akşam öğününde yendiğinde yeterli su içemeyiz o yüzden öğle harici yememek lazım. Bir de bünyeye bak yarın ne durumdasın, artı gelmişsen demek ki turşudan.
Balık artı salata çok güzel
Efendim genel olarak iyi bir gün olmuş ama yarın kontrol yapmayı unutma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…