- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kontrol ettim ben, wallahi birşey yapmıyorlunyaaaaaa yüzüm gözüm şiş dediğinde görürüm sevmeyi
Turşu’nun ahı tutmuşturUyuyamadım bı turlu dön bana dön yatakta
Kontrol ettim ben, wallahi birşey yapmıyor
O minik kornişonlar alahım töbe canım çekti cuma yiyeyim bari
Turşu’nun ahı tutmuştur
Canım nasıl gidiyor senin tedavin?Turşu yemeyeyim 3 ay ı geçti
İyiyim şükür de, günden güne şişiyorum birazCanım nasıl gidiyor senin tedavin?
İyi misin daha?
Şimdiiii beğüş sporları toplu vereyim:Eki Görüntüle 2135238
kızlar spor puanlarımızı kontrol edelim eksik varsa tamamlıyalım
inşallah vardır puanlarımız çokk artsın aminn
Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
@Pamukseker19
@pempisler
@Konyakk
@malahit
@Whiteblacklife
Floweroflife
@begum75
Kortizon mu kullanıyorsun?İyiyim şükür de, günden güne şişiyorum biraziçtiğim su bile yarıyor
Ay koymayalım ben bu Türkçeyle geçememOlmaz olur mu beeeeeeeeee kasabın karısı hırdavatçı hatun o bi kerem
O zaman anamı da almayalım ilkokul mezunu sonuçta. ama 4 tane evlat büyüttü 1 psikolog 1 mühendis 1 avukat adayı... ŞEye benziyor bu. Eskiden buralar dutluktu
Kpss yle takıma üye mi alsak ki yaa. 70 barajı koyalım
Yok yok, o kadar değil. Allah korusun. Adını duyunca ürktüm , onunla 100 kilo olurum benKortizon mu kullanıyorsun?
İlaçlar bu etkiyi yapar maalesef ama moralini bozma ilaçları ne zaman bırakabileceksin?
Internet gitti ya anca geldi menü veremedim
Kız internet yoktu ya uyumusum simdi uyandim bikdirimlere bakıyorum daha yeni
Ausun sizlere mesajını ileteyim diyor ki:
33. haftamda 2 aydır 0 gr alarak ve tostiğimi 2 kilo yaparak devam ediyorum...
O listeye Artı gelenler kendinden utansın
Canım nasıl eğittiğin önemli, minikten seninle tırnaklarıyla oynamaması gerektiğini öğretince birdaha yapmıyorlarHiç bilmiyorum ya hic sevemem bende çok istiyorum sevmeyi ama özellikle kedilerden korkuyorum sanki her yerimi çizecekmiş gibi geliyor
Öyle ya içine 3 yaşında çocuk kaçmiş sanki,bir de konuşunca cevap veriyor sıpa, ama kilo vermesi lazım 20 yaşına kadar yaşaması lazım tombikiminrahmetli dedeminde kedileri vardı,onla uyurlardı
kedileri çok severim
nilişko kedilerinide çok severim
senin kedi de çok tatlı maşallah yaa
Ay kızlar kızmasın ama çok güldüm. Sen o kadar ciddi mesaj yaz ama etiketler olmasın, diğeri de ben yapayım demiş yine yok@hepfit @tevafuk55
etiket imtihanı he mi
Eki Görüntüle 2135425
Ben de ilk geldiğimde inatla iğdeadalı olarak okuyordum, aklıma mis gibi ada kokusu geliyordu
Anladım canım, umarım bir an önce sağlığın yerine gelir de ilaçları bırakabilirsinYok yok, o kadar değil. Allah korusun. Adını duyunca ürktüm , onunla 100 kilo olurum ben
Vitamin, tiroit için kullanıyorum. Birde biraz panik yapınca kalp ritmim biraz duzensizlesmis onun için.
Kendi kendime yapıyorum birazda, başta korkarak gözümü iyice korkuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?