- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ben de kullanmıştım iğne değil ama. İştah hatırlamıyorum ama o dönemler jillian yapıyordum baş dönmesi yapmıştı.Vitakobal mis simdi baktim.Haftasonundan beri aşırı derecede yeme istegim var gözüm dönmüş gibi.cildircam.
Yemek mecbur bana ait kuzum. Şirkete gelen yemekler hep kızartma makarna börek tarzı şeyler. Çok yağlı bide. Çantamda getiriyom evden bazen meyve süt ton balığı idate ediuorum mecbur
Al benden de o kadar bi de sogukalmisim oh tam sürünmelik
Tevekeli degil dun oglumun yaninda uykudan uyanip mutfagi toplayip az spor yapayim yarim saat yeter diyip 45 dk leslie 30 dk hiit yaptim benAçıyor berna miden kazınıyor filan... Bi de terleme,ısınma yapıyor bende. Bi de enerji veriyor ciddi ciddi hoplayasım zıplayasım geliyor
Bisiklet o konuda rahat küçük olanları kanepede otururken çeviriyorsun ben çok faydasını görmüştüm bozuldu şimdi bakalım yenisini alacağımşu spora bi hal çare bulamıyorum a dostlar hangi ara yapaacgım ben ya
eşim iş çıkışı yürünmez okadar delimisin dedi
koşu bantımda çalışmıyor yaa , komşumuz bi bakayım ben dedi olmadı hafta sonu bi baksın
Ne güzel keşke burda da öyle olsa. Demin ton balığıyla marul yedim işte
şşirket yemekleri iyi olmuyor haklısın
bizimde abla yapıyor günlük
o yüzden daha iyi
Ne güzel keşke burda da öyle olsa. Demin ton balığıyla marul yedim işte
Tevekeli degil dun oglumun yaninda uykudan uyanip mutfagi toplayip az spor yapayim yarim saat yeter diyip 45 dk leslie 30 dk hiit yaptim ben
Tatlım elimizde değil durduramıyoruz kendimizi. Biz de bazen bunu diyoruz birinci olmayalım diyoruz ama aaa bi bakıyoruz gene birinciyizEki Görüntüle 2135696 Bu hafta birinci olmayın oyarım hepinizi leeeeynnnn
evet aslında evde onunla bunu deneyebilirim..
hmm 3 mü hangi ay cnm? Biz Şubat/2015 Bu su gaz yapıyor mu:))
Evet böyle bakmak daha çok motive eder ki..
Bağımlılık yaptıTatlım elimizde değil durduramıyoruz kendimizi. Biz de bazen bunu diyoruz birinci olmayalım diyoruz ama aaa bi bakıyoruz gene birinciyiz
Hayırrr olmazz biz birinci olucazTatlım elimizde değil durduramıyoruz kendimizi. Biz de bazen bunu diyoruz birinci olmayalım diyoruz ama aaa bi bakıyoruz gene birinciyiz
afiyet olsun ne yedin masummanam migdeme oturdu yedigim yemek
Hergün vurdurma ayda bire düşünce istek geçiyor, 1 ay kadar sabretmen lazım kuzuVitakobal mis simdi baktim.Haftasonundan beri aşırı derecede yeme istegim var gözüm dönmüş gibi.cildircam.
Oyyy 3 yaşındaymış, çocuklar her zaman haklıHaklısın ne desem bilemedim..
tmm dır menü verecemm onu vermeyince cozuttum zaten...
Hem de ne tatlıııı ki sormayın.. Tüplü minnoşum benim..Allahım isteyen herkese versin. Amin...
Akşam ikimizden de bi cacık olmuyor, geliyom yanına ya şimdi ya hiçOlur hemen kopalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?