Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vitakobal mis simdi baktim.Haftasonundan beri aşırı derecede yeme istegim var gözüm dönmüş gibi.cildircam.
Ben de kullanmıştım iğne değil ama. İştah hatırlamıyorum ama o dönemler jillian yapıyordum baş dönmesi yapmıştı.

Yemek mecbur bana ait kuzum. Şirkete gelen yemekler hep kızartma makarna börek tarzı şeyler. Çok yağlı bide. Çantamda getiriyom evden bazen meyve süt ton balığı idate ediuorum mecbur

şşirket yemekleri iyi olmuyor haklısın
bizimde abla yapıyor günlük
o yüzden daha iyi

Açıyor berna miden kazınıyor filan... Bi de terleme,ısınma yapıyor bende. Bi de enerji veriyor ciddi ciddi hoplayasım zıplayasım geliyor
Tevekeli degil dun oglumun yaninda uykudan uyanip mutfagi toplayip az spor yapayim yarim saat yeter diyip 45 dk leslie 30 dk hiit yaptim ben

Bisiklet o konuda rahat küçük olanları kanepede otururken çeviriyorsun ben çok faydasını görmüştüm bozuldu şimdi bakalım yenisini alacağım

Tevekeli degil dun oglumun yaninda uykudan uyanip mutfagi toplayip az spor yapayim yarim saat yeter diyip 45 dk leslie 30 dk hiit yaptim ben

Yazın Aus sporlarım çok diye kızıyordu itiraz ediyordu. En son vitaminden herhalde enerjim var dedim de adımı dopingliye çıkarmıştı

Haklısın ne desem bilemedim..

tmm dır menü verecemm onu vermeyince cozuttum zaten...

Hem de ne tatlıııı ki sormayın.. Tüplü minnoşum benim.. Allahım isteyen herkese versin. Amin...
Oyyy 3 yaşındaymış, çocuklar her zaman haklı
Çocuklara özgürlük

Çocuğum olunca bütün lafları yicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…