Neslihan o kadar uzaksın ki, esranin yazdığı kiloyu bildirdiğin kilo zannediyorsunmerhabalarr öncelikle ciddi anlamda devam edemediğim için yüzüm de yoktu yazamadımm.. Hani gerçekten yapamayacak mışım gibi geliyor ama sizinle de yapmazsam bir daha yapamam o yüzden ben sanki bugün yeni gelmişim gibi tekrar yazıyorum.. Daha sık yazacağım söz takip edip menülerimi de bildireceğim.. Liste ye alınmak için de çaba harcayacağım.. Tekrar dan burdayım..
Geçen hafta 91.2 değil de 92.6 yazmıştım. acaba ben mi yanlış yazdım.. Ama bu hafta 95 lere geri döndüm..
Yemek mecbur bana ait kuzum. Şirkete gelen yemekler hep kızartma makarna börek tarzı şeyler. Çok yağlı bide. Çantamda getiriyom evden bazen meyve süt ton balığı idate ediuorum mecburmali senin yemek sana mı ait ?
nasıl yapıyorsun yemek olayını
Canım mesajı ben yazdım.Merhabalar (nasıl hitap edeceğimide bilemedim..:))
bu mesajı görmem bugün beni kendime getirdi.. Geçen hafta giremedim başta işle ilgili biraz sıkıntım oldu sonra da artıyı görünce yapamayacağım dedim ama buraya da gelmez isem hiç başaramayacağım sanırım..Özür diliyorum
herkesin hakkına girmişim gibi hissettim paylaşım yapamadığım için ama maalesef artı gelince menü de yazamadım
ve bugün bu mesajı görünce yok dedim sana buradan başka yer yok yardımcı olacak..
Ben buradayım daha azimli daha net daha güçlü inşallah..
@Lunya
Yorumu kızlar yapar fakat kimyam menüler gününde verilecek diye anlaşmıştıkGünaydınnn caaannn kuşlarimmmm
Pembe pelikanlarimmmm
Dünkü menümu verip alıntılrima gecicem
Sabah(10)
2 zeytin.3dlm peynir.2 has.yumurta..limonlu yesilcay
Ara 7 cilek
Ogle (14) 1 kase tavuklu corba.1 koca tabak karnıbahar brokli havuc haslama yogurt
Ara 5 kayısı cekirdegi 2parmak uzunlugunda ve enliginde pestil
Aksam (17)1 kase yogurt 5 yk etli türlü
Su 2lt
malipina @MiuLego @Whiteblacklife hepfit @Lunya
Çocuğa bulma bahaneyiYaşasın o zmn 3 yaşş..
Biz biraaz sendromlu bir çocuk olduk hepp.. Zaten anası ondan veremedi kiloları
Sağda ağlamayı çözdüm de
EeeeeveeeettttB12 ignesi istah acar mi
Sağda ağlamayı çözdüm de
Vitakobal mis simdi baktim.Haftasonundan beri aşırı derecede yeme istegim var gözüm dönmüş gibi.cildircam.Eeeeeveeeetttt
Ben de yaptiriyorum dodex mi
Benimki bu ara çok diretiyo istediginolsun istiyo hep.bakalim sabredicez iste
Neslihan o kadar uzaksın ki, esranin yazdığı kiloyu bildirdiğin kilo zannediyorsun
91.2 geçen haftaki hedef kilondu ve sen hedefini tutturamadin
Sana mesaj yazdım okumadın?
Neden çünkü geçmişi okumuyorsun
Canım mesajı ben yazdım.
Evet sana yardımcı olamıyoruz, çünkü sen yoksun
Iyi günler de olacak kötü günler de, o menü verilecek
Bana hiç iş deme, herkes çalışıyor, çocuk bakıyor vs. Gelmezsen sana yararımız olmaz, senin de bize yararın olmaz
Hadi bakalım düzeleceğini söylediğin için oncesonra da
Çocuğa bulma bahaneyi
O minnoş datlu
B12 ignesi istah acar mi
Olur hemen kopalımkutlayalım mi
Açıyor berna miden kazınıyor filan... Bi de terleme,ısınma yapıyor bende. Bi de enerji veriyor ciddi ciddi hoplayasım zıplayasım geliyorVitakobal mis simdi baktim.Haftasonundan beri aşırı derecede yeme istegim var gözüm dönmüş gibi.cildircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?