Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim kız da 5 yaşında ,benim kızın da yeme sorunu var,sofra zamanı bilerek tatsızlık çıkarıyor bazen yememek için,aynen tavuk yemez,sebze yemez,her çorbayı yemez ,kabızlık problemi de çok oluyor küçükken ben de çok yemek seçerdim ,bana çekmiş diye düşünüp kızamıyorum da

Düzgün beslensin düzelir Hande. Sen sıkma canını. Büyükler kıyamıyor çocuğa abur cuburu verince iyilik yaptıklarını sanıyor. Bilseler elleriyle nası zehirlediklerini.
Yaşı küçükmüş daha. Hemencecik toparlar. Evdekiler de vermesin ama yazık hiçbir faydası yok...

Oyy canım çok geçmiş olsun Çocukların değerleri daha hızlı normale dönüyor üzme kendini toparlar hemencik inşallah

Cok gecmis olsun Rabb'im dermani olmayan hastalik vermsn kuzm hepsinin tedavisi var dogru tedaviyle iyileşir inşaAllah skma canını
Rabb'im beterin beterinden korusun sifa bekleyen tum ana kuzularına şifa versin inşaAllah

Cok geçmiş olsun handecim

şimdi benim oğlum bu sene üniversite sınavına gircekte,anne artık çok yoruluyorum diyo,okula,dersaneye,etüte git gel heba oldu yavrucak
bende dedim ki sınava kadar pharmaton kullanalıminternettede 18 yaşından küçükler doktora danışsın diyor,benimki 17 sini bitirdi 18 inden gün alıyor daha
yani bu süreçte bu hapı önerirmi doktor yada sabahları vitamin gibi bişey varsa ne bilim en azından enerji vercek bişey ne olabilir ne önerilir bi sorabilirmisin?yani sadece sınava kadar sonra bırakıcam sürekli kullanmam zaten

bide kan testi yapılmıştı çok şükür değerleri iyi,beslenme dersen çok şükür et,ot,bakliyat,yoğurt,salata,meyva herşeyi yer,yemediği bişey yok

of be kuzu keşke daha önce baktırsaydım
ama işyerinden izin almak işgence

kardeşimde çok sorunluymuş sofraya oturmaz,sofra toplandıktan sonra açım der ama ondan yemem dermiş
artık bizimkiler başedemeyince ya bu sofraya oturursun yada sonra sana yemek yok demişler
1 hafta aç aç dolanmış ama bizimkiler ısrarcı vermemişler yemek
babam diyoki 1 hafta sonra kollarını sıvayıpta oturdun sofraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…