Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heee bildigim yerden geldi
Pharmathon da ginseng var, cinsel isteği arttırıyor erken yaşta o yüzden vermiyorlar
Dr arkadaş( 57 yaşında arkadaş diyom genç düşünme) kızına
supradyn all day veriyor hergun
Hergün omega 3
Kış döneminde haftada 2-3 kez redoxon c
Veriyor. Çocuklar gerçekten maratonda gibiler kıyamıyorum ya

abovvvv iyikide dedin benim oğlanı zapt edemezdim
aklında sınavdan başka şey olmasın
çok sağol hepfit hemen kaydettim yazdıklarını eczaneden alayım bunları

Demek Eflal bizi okuyormuş
Ben de yemek yemezsen bizimle ,sonra vermem diyorum ,vermezsen verme diyorsonra acıkınca yoğurt istesem kızarsın vermezsin diyor,keşke annem havuç soysa bana ,salatalık elma verse diyor dün akşam da yoğurt istedi tabağa koyuyorum ,senin yediğin gibi acılı,limonlu istiyorum öyle daha güzel diyorbenden daha güzel diyet yapıyor

ldl yok kuzu
sadece total kolestrol ve trigliserit şeklinde
tsh vat mesela t3 t4 yok
ona endokrin bakacak dedi
Tamam kuzum sen minnoşu hergun yürüt. Paketli gıda hamur işi tatlı tereyagi verme.
Tekrar kontrol ettir. Ama muhakkak ldl baktir, total kolesterol bisey ifade etmez.

Aynen benim oğlan da öyle,halsizlik var ,uyumak istiyor,kan tahlilleri yapıldı vitamin değerler hep temiz,kızın balık yağı vardı ,zekanı açar iç dedim ,içmiyor

Ufacık bebe bile diyet yapıyor deynep sen neleri gömüyorsun o arada. Bundan sonra bizden utanmıyorsan kızından utan diyelim bari

eşşek sıpası,bilmiş kuzu
şimdiki çocuklar cin gibi maşallahcanları sağolsunda insanı pek bi yoruyolar işte
inşallah yemek işide düzene girer

Miu iletmemi istedi. Bundan sonra ona kaptan değil de dombili diyecekmişiz.

Bi de çoooook özlemiş bizi ama en çok beni

neden dombiliymiş,bugün cız coz mu yemiş
en çok seni özlemiş demek

abovvvv iyikide dedin benim oğlanı zapt edemezdim
aklında sınavdan başka şey olmasın
çok sağol hepfit hemen kaydettim yazdıklarını eczaneden alayım bunları
Al kuzum ben pharmaton kullanıyordum dediğim arkadaş oo moo yapınca ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…