ldl yok kuzuLdl yı söyler mısın bi Kuzu?
lunyanın olduğu takımda tebeşirde yasakBir diyet oluşumunda arkadaşımıza tebeşiri yasakladık bugün
Daha neler görecez
Heee bildigim yerden geldişimdi benim oğlum bu sene üniversite sınavına gircekte,anne artık çok yoruluyorum diyo,okula,dersaneye,etüte git gel heba oldu yavrucak
bende dedim ki sınava kadar pharmaton kullanalıminternettede 18 yaşından küçükler doktora danışsın diyor,benimki 17 sini bitirdi 18 inden gün alıyor daha
yani bu süreçte bu hapı önerirmi doktor yada sabahları vitamin gibi bişey varsa ne bilim en azından enerji vercek bişey ne olabilir ne önerilir bi sorabilirmisin?yani sadece sınava kadar sonra bırakıcam sürekli kullanmam zaten
bide kan testi yapılmıştı çok şükür değerleri iyi,beslenme dersen çok şükür et,ot,bakliyat,yoğurt,salata,meyva herşeyi yer,yemediği bişey yok
Sana ancak ve ancak öpücük iletir portim
Sen portakalsınmandalina olsaydın sanada derdi
yaşasın solBen deneyeyim hele ben de mi sağda dil çıkaramıyorumdeneme 1 2
Ohhh ohhh okuyup yazamıyorlar , ohhh ohhhh yandan yandanzaten şişkoydular
Dil çıkarmak yasak
Ahanda lunyaya dil çıkardım.
Şu sağda korkayım biraz
Ben de birkaç evrak işi hallediyorum birazdan restorana gidicem, bitmedi hala ama ucu göründüNolsun kuzu beynim burnumdan gözlerimden akıyor. Izin aldım yatiyom evde
Sen naptın bitti mi restoran tadilatı
abovvvv iyikide dedin benim oğlanı zapt edemezdimHeee bildigim yerden geldi
Pharmathon da ginseng var, cinsel isteği arttırıyorerken yaşta o yüzden vermiyorlar
Dr arkadaş( 57 yaşında arkadaş diyom genç düşünme) kızına
supradyn all day veriyor hergun
Hergün omega 3
Kış döneminde haftada 2-3 kez redoxon c
Veriyor. Çocuklar gerçekten maratonda gibiler kıyamıyorum ya
Ben de yemek yemezsen bizimle ,sonra vermem diyorum ,vermezsen verme diyorkardeşimde çok sorunluymuş sofraya oturmaz,sofra toplandıktan sonra açım der ama ondan yemem dermiş
artık bizimkiler başedemeyince ya bu sofraya oturursun yada sonra sana yemek yok demişler
1 hafta aç aç dolanmış ama bizimkiler ısrarcı vermemişler yemek
babam diyoki 1 hafta sonra kollarını sıvayıpta oturdun sofraya
Ohhh ohhh okuyup yazamıyorlar , ohhh ohhhh yandan yandanzaten şişkoydular
Ohhhhhoooo herşey bizde zatenBir diyet oluşumunda arkadaşımıza tebeşiri yasakladık bugün
Daha neler görecez
Tamam kuzum sen minnoşu hergun yürüt. Paketli gıda hamur işi tatlı tereyagi verme.ldl yok kuzu
sadece total kolestrol ve trigliserit şeklinde
tsh vat mesela t3 t4 yok
ona endokrin bakacak dedi
Sağol kuzumBen de birkaç evrak işi hallediyorum birazdan restorana gidicem, bitmedi hala ama ucu göründü
Geçmiş olsun canım bu arada
sağol canımCok geçmiş olsun handecim
abovvvv iyikide dedin benim oğlanı zapt edemezdim
aklında sınavdan başka şey olmasın
çok sağol hepfithemen kaydettim yazdıklarını eczaneden alayım bunları
Aynen benim oğlan da öyle,halsizlik var ,uyumak istiyor,kan tahlilleri yapıldı vitamin değerler hep temiz,kızın balık yağı vardı ,zekanı açar iç dedim ,içmiyorşimdi benim oğlum bu sene üniversite sınavına gircekte,anne artık çok yoruluyorum diyo,okula,dersaneye,etüte git gel heba oldu yavrucak
bende dedim ki sınava kadar pharmaton kullanalıminternettede 18 yaşından küçükler doktora danışsın diyor,benimki 17 sini bitirdi 18 inden gün alıyor daha
yani bu süreçte bu hapı önerirmi doktor yada sabahları vitamin gibi bişey varsa ne bilim en azından enerji vercek bişey ne olabilir ne önerilir bi sorabilirmisin?yani sadece sınava kadar sonra bırakıcam sürekli kullanmam zaten
bide kan testi yapılmıştı çok şükür değerleri iyi,beslenme dersen çok şükür et,ot,bakliyat,yoğurt,salata,meyva herşeyi yer,yemediği bişey yok
Ufacık bebe bile diyet yapıyor deynep sen neleri gömüyorsun o arada. Bundan sonra bizden utanmıyorsan kızından utan diyelim bariDemek Eflal bizi okuyormuş
Ben de yemek yemezsen bizimle ,sonra vermem diyorum ,vermezsen verme diyorsonra acıkınca yoğurt istesem kızarsın vermezsin diyor,keşke annem havuç soysa bana ,salatalık elma verse diyor dün akşam da yoğurt istedi tabağa koyuyorum ,senin yediğin gibi acılı,limonlu istiyorum öyle daha güzel diyor benden daha güzel diyet yapıyor
Demek Eflal bizi okuyormuş
Ben de yemek yemezsen bizimle ,sonra vermem diyorum ,vermezsen verme diyorsonra acıkınca yoğurt istesem kızarsın vermezsin diyor,keşke annem havuç soysa bana ,salatalık elma verse diyor dün akşam da yoğurt istedi tabağa koyuyorum ,senin yediğin gibi acılı,limonlu istiyorum öyle daha güzel diyor benden daha güzel diyet yapıyor
Miu iletmemi istedi. Bundan sonra ona kaptan değil de dombili diyecekmişiz.
Bi de çoooook özlemiş bizi ama en çok beni
Al kuzum ben pharmaton kullanıyordum dediğim arkadaş oo moo yapınca ogrendimabovvvv iyikide dedin benim oğlanı zapt edemezdim
aklında sınavdan başka şey olmasın
çok sağol hepfithemen kaydettim yazdıklarını eczaneden alayım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?