çok seviyorum ben onuaklıma cedric çizgi filmi geldi
Kız ondan dalga geçti yansın geceler diye
bencede üzerine yazsınlar hatta bekarlar kullanamaz diye
ne diyosun
@MiuLego neler oluyor öyleee
ahaaa
kolay ne varki iğdeBen çıkıyore önce sonuç göstermeye sonra da eve. Sonra gidebilirsem dersaneye
26 yaşındaysanız ve kpss ye hazırlanıyorsanız hayat çok zor cidden
Ay çok yatlı yaaaaaKızlar bu keçiyle anlaşan kadını izlediniz mi?Hayvan bile kendisine gösterilen sevgiyi anlıyor
Çikeletaaaa meeee
Oyyy kuzulara hasta oluyorum çok tatlı oluyorlarAy çok yatlı yaaaaa
Çikiletaaaa
Meeeeeeee
Hahhaaaa
Ay günüm aydınlandı bir deli ben değilmişim hayvanlarla konuşan
Biz de çiğliyle kalırken anacığı ölmüş bir kuzu verdiler bize biberonla süt veriyorduk, çok tatlılar ya bizimki peşinizde dolanıyordu böyle meeee meeee diye, kedilerin peşine takılıp hoplaya hoplaya geziyordu
Cok gecmis olsunRabb'im dermani olmayan hastalik vermsn kuzm hepsinin tedavisi var dogru tedaviyle iyileşir inşaAllah skma canını
Rabb'im beterin beterinden korusun sifa bekleyen tum ana kuzularına şifa versin inşaAllah
Oyyy kuzulara hasta oluyorum çok tatlı oluyorlar
Öyle ya çok tatlıydı, ona minik bir yer yapmıştık, bizim geldiğimizi görünce hoplamaya başlıyorduOyyy kuzulara hasta oluyorum çok tatlı oluyorlar
yok canım domuz gribi oldu ya benim kız
Anladm kuzm Rabbim şifa verir insaAllah anne sütü aldimi ?yok canım domuz gribi oldu ya benim kız
acildeki doktoru bağışıklığı baskılayan bişey var tahliller yapılmalı dedi
sürekli hastalanıyodu
bide sucuk gibi gece gündüz terlemesi vardı
yeşil bi vajina akıntısı
üzerinede ağız kokusu olunca dedim ne oluyoruz
kız 26 ay boyunca danalar gibi emdiAnladm kuzm Rabbim şifa verir insaAllah anne sütü aldimi ?
Benm.kizm az emdi 6 ay
Herkes bağışıklığı zayif olur diyokorkuyorum bnde
Geçmiş olsun Hande kuzuma nasıl şimdi iyi mi?@storm-Anladm kuzm Rabbim şifa verir insaAllah anne sütü aldimi ?
Benm.kizm az emdi 6 ay
Yani anne sutuyle bi alakasi yok ozaman demikız 26 ay boyunca danalar gibi emdi
sonunda ben tahammül edemedim bıraktırdım
üzülme canımYani anne sutuyle bi alakasi yok ozaman demi
Emmedigi icin cok üzülüyorum
Tam zıpır,siyah olana takmış yalnız sürekli ona çatıyorahaa çok tatlı oluyolar gerçekten
iyi canım görünürde bişey yokGeçmiş olsun Hande kuzuma nasıl şimdi iyi mi?@storm-
Kız ben de 6 ay ya emmişim ya etmemişim, bağışıklığım üst sınırda çıktı, önemli olan nasıl beslendiği, sağlıklı doğal şeyler yedir birşeycik olmazAnladm kuzm Rabbim şifa verir insaAllah anne sütü aldimi ?
Benm.kizm az emdi 6 ay
üstüne çıkıp parende mi deniyodu takla gibi bişeyler atıyo bide sıpaTam zıpır,siyah olana takmış yalnız sürekli ona çatıyor
Kolestrolü mü çıktı?iyi canım görünürde bişey yok
tahlillerde var işte
diyet yaptırcam onada
çıkıp yüriycez birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?