Kuzu kahvaltıda yumurtayı ihmal etme yumurta ve peynir en uzun tok tutan şeyler
Öğlen hem içli köfte hem lahmacun hem de tatlı yemişsin hiç hiç olmamış, bugün çarşamba hepsi ödem yapan şeyler.
Çantanda her zaman bi meyve ve küçük kutu süt bulundur. Seni 2 3 saat rahat rahat tutar.
Akşam da karbonlu olmuş
Combo yapmışsın bugün resmen. Bunlar sadece yolunu uzatır seni yavaşlatır.
Suyun az iki bardak daha iç yatmadan
Sporun çok güzel olmuş
Yarın perşembeye yaraşır bi menü bekliyorum senden hadi göriym seni
Hey yavrum be 15kilo gitmis.85 kiloydum herhalde
Bence yağdan kasinca kabız oluyoruz ya salataya falan yağ koymadimmi sanki öyle oluyorum be eşim dalga geçiyor artik tuvalette definemi var diye eee bekliyim gelsin diye gelen giden yokgelmedi etiket :) bu arada dört gündür kahvaltıda omlete ve öğle öğününde yoğurda bir tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum. Wc için çok etkili olduğunu söylemişti aus. Ben de faydasını gördüm.Bir denesene sen de. Ama üç gün mutlaka dene. Bırakma. İnşallah faydasını görürsün sende
45 gün de bende var.ilk donem evdeydim günler kisaydi diyet duzenimi bozat diye erteleyip durdum.simdi de okulda zor olur diye tutmuyorum derken birikip duruyo..Valla oruç gibisi yok bende borçta çok malum kızı ramazanda doğurdum 30 ordan var önceki yilin regl gunlerini de hamile kalınca tutmamistim temiz 40 yapiyorum
Allah kabul etsin. Ben de niuetliyim.Kızlar ya akşam iftardan önce tartilcam ekşi durumuna göre olmadi sabah tartılırım artik bakıcam bakalim
Öp kız miu görmeden
O ne öyle bi tane mi insan ecuk daa oper
Du bende seni öpeyim
gelmedi etiket :) bu arada dört gündür kahvaltıda omlete ve öğle öğününde yoğurda bir tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum. Wc için çok etkili olduğunu söylemişti aus. Ben de faydasını gördüm.Bir denesene sen de. Ama üç gün mutlaka dene. Bırakma. İnşallah faydasını görürsün sende
Keten tohumunu dun ogle yeemistim pulbiberli yogurtla.gelmedi etiket :) bu arada dört gündür kahvaltıda omlete ve öğle öğününde yoğurda bir tatlı kaşığı kadar keten tohumu katıyorum. Wc için çok etkili olduğunu söylemişti aus. Ben de faydasını gördüm.Bir denesene sen de. Ama üç gün mutlaka dene. Bırakma. İnşallah faydasını görürsün sende
Benimki de bagiriyo bazen ne yapiyosun icerde diye.ben de yapamiyorummmm kiii diye bagiriyorumBence yağdan kasinca kabız oluyoruz ya salataya falan yağ koymadimmi sanki öyle oluyorum be eşim dalga geçiyor artik tuvalette definemi var diye eee bekliyim gelsin diye gelen giden yok
Sağol tatlim ya gitti darısı kalanların başına zorluyor tabi beni ve spor neredeyse yapmıyorum desem yeri daha güzel yapiyordum oncedenHey yavrum be 15kilo gitmis.
Supersinnn
Anemmm aralari yakın istiyorsun demek ben oglaninkini kışın tuttum hem çalışıyordum hemde okulda ki arkadaşlarında ben gibiydi hep birlikte tutuyorduk çok iyi oldu45 gün de bende var.ilk donem evdeydim günler kisaydi diyet duzenimi bozat diye erteleyip durdum.simdi de okulda zor olur diye tutmuyorum derken birikip duruyo..
Ama 1 seneye kadsr kesin bitirmem lazim.Allah nasip ederse planlar arasinda onumuzdeki ramazana hamile girmek var
Ya tartilcamda geçen hafta hasta olunca onun bi yalancı kilo kaybı ve getirisi oldu çok moralim bozuk iftarda tartilcam olmadi sabah yani artı gelemem gerekirse yatana kadar spor ne yapayım yaaAllah kabul etsin. Ben de niuetliyim.
Iftardan once tartilicaz dimi?
Bende göbek atıyorum diyorumBenimki de bagiriyo bazen ne yapiyosun icerde diye.ben de yapamiyorummmm kiii diye bagiriyorum
Planladigimiz gibi olursa 3 yas olacak inşallahAnemmm aralari yakın istiyorsun demek ben oglaninkini kışın tuttum hem çalışıyordum hemde okulda ki arkadaşlarında ben gibiydi hep birlikte tutuyorduk çok iyi oldu
Ya yesin nehircim birak.Portakal sulu ağzımıza layık bir ördek olmak istemiyorsan evet aç gezeceksin ben aç geziyorum o 52 ler kolay tutulmuyor yerinde
Eki Görüntüle 2136053
kendime salata yaparken az katarım bazen. Sürekli kullanınca sıkıntı yapabiliyor. Çok kullanılınca gaz ve şişkinlik yapıyor. Dikkat etmek lazım. Sağlıklı yağ tüketmek gerek bence. Zeytinyağı en iyisi.Bence yağdan kasinca kabız oluyoruz ya salataya falan yağ koymadimmi sanki öyle oluyorum be eşim dalga geçiyor artik tuvalette definemi var diye eee bekliyim gelsin diye gelen giden yok
Vücudun alışmıştır canım. Değiştir yöntemleri sürekli bence.
keten tohumu da etkili evet ya
aslınd abeim yag iyi oluyordu sabahları ama anlamadım neden düzen bozuldu
Bende de öyle böyle değilKeten tohumunu dun ogle yeemistim pulbiberli yogurtla.
Ondan mi yada 2gundur sabahlari ac karna 1 yk zeytinyagi iciyorum ondan mi wc sorunumu cozdu.
Ama oyle boyle degil .
Durumlar nedir cidden çok Çok mu iyisinYa yesin nehircim birak.
Cuma onu portaklli ordek haslama yapacam .
Mis gibi
Interval kardio.Ya tartilcamda geçen hafta hasta olunca onun bi yalancı kilo kaybı ve getirisi oldu çok moralim bozuk iftarda tartilcam olmadi sabah yani artı gelemem gerekirse yatana kadar spor ne yapayım yaaallah kabul etsin tatlim
Bende göbek atıyorum diyorum
hmm anladim canimm cok skntıli o dikkat et kuzuKuzu bi tek tylol hot toparlıyor beni
Keşke hiç ilaç içmesem ama inatlasinca hastaneye düşüyorum damardan en kuvvetlilerini veriyorlar bu sefer
bi haftaya olalim duruma baklmOlalım kız nasıl olcaz haftayami yoksa 10 u tamamlamayami
yapcak bise yok kuzu mecbur oyle tartilcanKızlar ya akşam iftardan önce tartilcam ekşi durumuna göre olmadi sabah tartılırım artik bakıcam bakalim
Öhöm öhöm.Durumlar nedir cidden çok Çok mu iyisin
Salı 25 dk tempolu yürüyüşEki Görüntüle 2136032
Günaydınlar herkeseYarın cuma çok az kaldı Kayısılarım Çağlalarım bir kontrol edelim mi ? Eksik gedik var bence çok az çünkü
Kayısılar
@igdedali @Sidelya95 @Lunyamatematik61 @Melegiimm22 @eflalim
Çağlalar
@Cutemom007malipina @Nevreste elfkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?