Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar

yorumun için teşekkürler malicim. evet dün dışarda ve misafirlikte oldugum için pek ideal olmadı farkındayım ama çok çok hareketli idim. abimin evinden çarşıya oradan yine geriye. ayrıca carsıda gezme. hep yürüdüm. kuru meyve vs olmayınca da o yarım baklava işi bozdu ama telafi etmişimdir umarım.
bugün karnım dümdüzdü. regl oldum 3. günüm epey ödem gitti sanırım ki karnım dümdüz uyandım. bugün inşallah full protein ve bol bol ödem atıcılar içicem ki yarın sevimli bir eksi göreyim zira çok çok az artım var geçen haftaya göre..

Bence yağdan kasinca kabız oluyoruz ya salataya falan yağ koymadimmi sanki öyle oluyorum be eşim dalga geçiyor artik tuvalette definemi var diye eee bekliyim gelsin diye gelen giden yok

Valla oruç gibisi yok bende borçta çok malum kızı ramazanda doğurdum 30 ordan var önceki yilin regl gunlerini de hamile kalınca tutmamistim temiz 40 yapiyorum
45 gün de bende var.ilk donem evdeydim günler kisaydi diyet duzenimi bozat diye erteleyip durdum.simdi de okulda zor olur diye tutmuyorum derken birikip duruyo..
Ama 1 seneye kadsr kesin bitirmem lazim.Allah nasip ederse planlar arasinda onumuzdeki ramazana hamile girmek var

Öp kız miu görmeden
O ne öyle bi tane mi insan ecuk daa oper
Du bende seni öpeyim

keten tohumu da etkili evet ya
aslınd abeim yag iyi oluyordu sabahları ama anlamadım neden düzen bozuldu

Keten tohumunu dun ogle yeemistim pulbiberli yogurtla.
Ondan mi yada 2gundur sabahlari ac karna 1 yk zeytinyagi iciyorum ondan mi wc sorunumu cozdu.
Ama oyle boyle degil .

Bence yağdan kasinca kabız oluyoruz ya salataya falan yağ koymadimmi sanki öyle oluyorum be eşim dalga geçiyor artik tuvalette definemi var diye eee bekliyim gelsin diye gelen giden yok
Benimki de bagiriyo bazen ne yapiyosun icerde diye.ben de yapamiyorummmm kiii diye bagiriyorum

Anemmm aralari yakın istiyorsun demek ben oglaninkini kışın tuttum hem çalışıyordum hemde okulda ki arkadaşlarında ben gibiydi hep birlikte tutuyorduk çok iyi oldu

Allah kabul etsin. Ben de niuetliyim.
Iftardan once tartilicaz dimi?
Ya tartilcamda geçen hafta hasta olunca onun bi yalancı kilo kaybı ve getirisi oldu çok moralim bozuk iftarda tartilcam olmadi sabah yani artı gelemem gerekirse yatana kadar spor ne yapayım yaa allah kabul etsin tatlim
Benimki de bagiriyo bazen ne yapiyosun icerde diye.ben de yapamiyorummmm kiii diye bagiriyorum
Bende göbek atıyorum diyorum

Anemmm aralari yakın istiyorsun demek ben oglaninkini kışın tuttum hem çalışıyordum hemde okulda ki arkadaşlarında ben gibiydi hep birlikte tutuyorduk çok iyi oldu
Planladigimiz gibi olursa 3 yas olacak inşallah

kendime salata yaparken az katarım bazen. Sürekli kullanınca sıkıntı yapabiliyor. Çok kullanılınca gaz ve şişkinlik yapıyor. Dikkat etmek lazım. Sağlıklı yağ tüketmek gerek bence. Zeytinyağı en iyisi.

keten tohumu da etkili evet ya
aslınd abeim yag iyi oluyordu sabahları ama anlamadım neden düzen bozuldu
Vücudun alışmıştır canım. Değiştir yöntemleri sürekli bence.

Keten tohumunu dun ogle yeemistim pulbiberli yogurtla.
Ondan mi yada 2gundur sabahlari ac karna 1 yk zeytinyagi iciyorum ondan mi wc sorunumu cozdu.
Ama oyle boyle degil .
Bende de öyle böyle değil

Interval kardio.
Dun yapmadim.
Bugun iftardan 2 saat sonra yapacagim.
Intervalde kalp ritmini bi artirirp bi azaltigi icin yag yagimi daha fazla oluyor.

Kuzu bi tek tylol hot toparlıyor beni
Keşke hiç ilaç içmesem ama inatlasinca hastaneye düşüyorum damardan en kuvvetlilerini veriyorlar bu sefer
hmm anladim canimm cok skntıli o dikkat et kuzu

Olalım kız nasıl olcaz haftayami yoksa 10 u tamamlamayami
bi haftaya olalim duruma baklm motuvasyon önemli kuzu gözumuz birbirimizin ustunde olsun 10 kilo aşkınaaaaa ramazana kadar versek ne güzel olur ya

Kızlar ya akşam iftardan önce tartilcam ekşi durumuna göre olmadi sabah tartılırım artik bakıcam bakalim
yapcak bise yok kuzu mecbur oyle tartilcan allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…