Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim aşçı diyetisyene başladı
anam ne iyi ya gittigim heryerde kenime uyduruyorum bu aşçıları
salata yoktu bugün yaptırdım

ohh ne guzel persembe bugun bide yani

harika bir yazı olmus amaaaaa esraya takıldım ben görmeyeli baya esra cosmus herhalde bi de mortilik teklif ettimmm bennn

yemekler diyet yemegi gibi deynep öyle yaglı yemekler çok olmuyor
pilav-makarna filan hep varda ben yemiyorum
et yemgi , sebze yemegi , yogurt vs hep var
15 kişilik yapıyor
hey masallah o nasıl is yeri bacım 15 kisiye kac cesit cikartiyooo

Planladigimiz gibi olursa 3 yas olacak inşallah
Benimde 4 yaş var canim
Zeytinyağı kullanıyorum ben zaten canim
Interval kardio.
Dun yapmadim.
Bugun iftardan 2 saat sonra yapacagim.
Intervalde kalp ritmini bi artirirp bi azaltigi icin yag yagimi daha fazla oluyor.
Bender ip atladım zumba falan yaptim ne yapcam sastim
Canim anlamadım ilk 10 u veren kazanıyor o zaman ben 70. 4

Benimde 4 yaş var canim
Ya aslinda kafamda hep 4 yas vardi.ama oglumu 4 yasinda krese vermeyi dusunuyorum.1 sene kres bi sene anaokuluna gitsin. Oyle olunca da bebek geldi ben gittim olmaain diye nasip olursa 3 yas koymaya karar verdim.ucretsiz izin de alip 1 sene ikisiyle birlikte evde olmak istiyorum.

Rica ederim canım ödemlerinden kurtulmana sevindim. Yarın da eksi görürsün inşallah

Bayıldım ya

Önümüzdeki hafta için mortlerinizi seçin beğenin please
Floweroflife Sen sidelyayla olmak istiyon de mi kuzum ? Cumadan itibaren yiyin birbirinizi
smykmy ve Esra_4378 da mortilik çalışmalarına başlamış
İşte böyle olmak lazım
Şenlendirin buraları
Not: Beni muhakkak etketleyin. Zira pek verimli geçmiş okuyamıyorum bu aralar. İstekleriniz arada kaynamasın... Etiketi olmayanlara kendim morti belirlerim sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyin yolarım

o nasıl güzel öpücük ya rabbim

hee kuzu bu mevzu sende sanırım bilmiyodum
Bizi yaz deftere

Valla oruç gibisi yok bende borçta çok malum kızı ramazanda doğurdum 30 ordan var önceki yilin regl gunlerini de hamile kalınca tutmamistim temiz 40 yapiyorum
Ben de düşünüyorum geçen ay A1 tutamadim son 2gune yetistim
Hepsi birikti benim de 60 gün kafadan var regl günlerini saymiyorum bile bu yıl nasıl yetisirim bilmiyorum haftasonları baslasam mi azar azar 2gun 2gun alışırdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…