kız niye ağlıyon
ama çok sinirlenmiş ve üzülmüştüm çok agladım
birde her yer kamera burda ulan rahatta aglayamadım
bilgi zehirlenmesi diye bişey var mı acabaAz da meyvelerimizin güzelliklerinden bitkilerin şifalarından bahsedelim aman eksik etmeyin bol bol alın vitaminlerinizi
Eki Görüntüle 2136116 Eki Görüntüle 2136117 Eki Görüntüle 2136118 Eki Görüntüle 2136120 Eki Görüntüle 2136121 Eki Görüntüle 2136122 Eki Görüntüle 2136123 Eki Görüntüle 2136124 Eki Görüntüle 2136125 Eki Görüntüle 2136126 Eki Görüntüle 2136127 Eki Görüntüle 2136128 Eki Görüntüle 2136129
ona 53 kilo yakışmıyorKaptan diyoki mükemmel motive bir şekilde geri dönüyomuş 53 kilo olıcakmış.
Bu uğurda benide kullanıcakmış.
Miulego Coşkun
aldım kuzumIlk bildirim benden gelsin.
Pazara gidicem daha.
Gecen hafta 62
Bu hafta 60.5
Fark 1.5
Yuzde 2.41
600gr gecen haftanin aslinda gecen cumartesi sabah 61.4dum.
Mortim @Portakal Sulu Ordek
hepfit
yok kuzum iyi değilim, ciğerler ödem toplamış. kortizon+antibiyotik+soğuk algınlığı ilacı hepsini kullanıyorumNasılsa miu yok askum kuzum datlum geçmiş olsun bakım sekerim ayy pardon yeşil çayım yulaflı kahvaltiligim pulbiberli yoğurdum iyimisin
sen iftardan öncekini bildir kuzumKuzm ben orucum yarinda oruc olacam
Bugün iftardan onceki.kilomumu alalim?
Yoksa yarin 2 3 e kadar bekleyelim mi?
hepfit
sen geçmiş yapmamışsın belliMiu olmayınca sayfada Perşembe günü solucanlar kurtlar da olmuyor biz bu kızı Çarşambaları banlatsak mı ne etsek
Tamam kuzmsen iftardan öncekini bildir kuzum
Açım ben deAçlıktan kendi butlarım kuzu budu gibi görünüyor gözüme şu an
Hee dümdük daldım bugünsen geçmiş yapmamışsın belli
dün gece bütün takım beni çok seviyordu
Bence yarını bekle belki daha az çıkar nasıl olsa bu kilo cepteTamam kuzm
Kız essah mi aşık mi olmus gercektenFLAŞ...FLAŞŞ...ŞOK ŞOK ŞOK ASLA EVLENMEM DİYEN @miulego FECİ BİR ŞEKİLDE AŞK ACISINA DÜŞMÜŞ VE KENDİNİ YEMEĞE VERİP 60 KİLO OLMUŞTUR...ACISINDAN NAPTIÜINI BİLMEYEN ŞAHIS 7.TAKIM ÜYELERİNİ KURŞUNA DİZMİŞTİR...VE ZANLI EN SONUNDA MAPUSHANEYE DÜŞMÜŞTÜR...haberleridinlediniz...
allah seni esraaBence yarını bekle belki daha az çıkar nasıl olsa bu kilo cepte
Kız essah mi aşık mi olmus gercekten
He yine bakarm hangisi azsa onu söylerimBence yarını bekle belki daha az çıkar nasıl olsa bu kilo cepte
Kız essah mi aşık mi olmus gercekten
Tanıyamadık kimsiniz acaba?Kızlarrr beni tanıdınız mı?? Tanıdıysanız bile çaktırmayın
İsmimin ilk 5 harfine bakTanıyamadık kimsiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?