ben hep parkede tartılırım yarın deneme yapayım o zamanHiç ama hiç umudunu yitieme canım Sadece inan ve bol dua ve stresten uzak kal cnmm.. Ayrıca kafaya da takma benmiöyşe bir anda ve çaresizken oldu ki ben herşeyi yaşadım yazsam kitap olur.. Ama hiç umudumu kaybetmedim hamilelikte bile herşey ile karşı karşıya kaldım.. Hamile kalınca da bitmedi herşey Rabbim Ol der ve olur yeter ik inan ve umudunu kaybetme cnm.. Sormak istediğin bir şey olursa sor cnm. herseye açoğım bu konuda yardımcı destek olursam ne mutlu banaa..
canım şu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine Rabbim gönlümüze göre versin sıkıntılarımızı da gidersin..
Ayrıca da tebrik ederim...
Parke üzerinde tartılmayınnn:)) Ben hiç parke üzerinde tartılmıyorum..fazla gelinir diye biliyorum..
Canım eski işyerinde misin.. Ne iş yapıyorsun..
Beni de alsanızaaa lütfen....
Ben de parke dengeaiz tartıyor diye biliyorum fayansın üzerinde tartıl canımben hep parkede tartılırım yarın deneme yapayım o zaman
Spora asilmam lazimmmmm.Ya dün iftardi pazara git geldi kutlayamadim.
Haftaya 50lelere göz kirpicammm
Gecen sene bu zamanlar düsük yapmistim.
82 falandim.
Ellere kanıp da gitme morticimBenim ayna gibi ama evdeki tartı üstünden inince daha sayılar kalıyor cekiyorum ama annemde zir oluyor biraz onda siliniyor hemen bende o yüzden atmamıştım bi iki kere
Şu ana kadar sen gibi mortim olmadi senin bende yerin ayriEki Görüntüle 2136304
canım benim sende verirsin bak ben mart 3 de başladım 96.4 ile bugün 89.4 geldim bura olmasa zaten veremezdim istekli gayretli olursan herşeyi başarırız daha benim yolumda uzun beraber verip mezun olacağız inşallahbu arada oku oku yeni bitti..
verenleri tebrik ediyor ve fena kıskanıyorum yawww son 13 yıldır hiçç 50 li 60 lı kilolarda olmadım.. İnsanı fena gaza getiriuyorsunuzz sipersiniz..
heee 100 g vermişsin gördüm.Ben yazdım seni etiketledim de gördün mü
Benim persembe eksik kuzumEki Görüntüle 2136372
kızlar sporlarımızı kontrol edelim mi?
@Esra_4378
hepfit
tevafuk55
arden32
@Konyakk
malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@MiuLego kendimi spor takımından atmayı teklif ediyorum
kabul edenler
etmeyenler(miu)
kabul edilmiştir
bendeeee bu hafta az spor oldu giden kiloda az spor yapsaydım 1 kilo kesin giderdiSpora asilmam lazimmmmm.
bildir yawru, hastalık ayrı bişey
Yüzdenin nasil hesaplandigini da hatirlatsana .heee 100 g vermişsin gördüm.
ben bütün geçmişi tarıyorum, etiket yapmayan çok olduğu için
Ben de parke dengeaiz tartıyor diye biliyorum fayansın üzerinde tartıl canım
Gecmis olsun ya.bildir yawru, hastalık ayrı bişey
ben de +2 yim
66.8bildir yawru, hastalık ayrı bişey
ben de +2 yim
kuzu ilk mesajda var,Yüzdenin nasil hesaplandigini da hatirlatsana .
Cogu yuzdesini hesaplamamis .
Sana da zorluk olmasin.
canım benim sende verirsin bak ben mart 3 de başladım 96.4 ile bugün 89.4 geldim bura olmasa zaten veremezdim istekli gayretli olursan herşeyi başarırız daha benim yolumda uzun beraber verip mezun olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?