Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de 10 yıllık evliyim 2 kez kötü hamilelik geçirdim. Bu yaz inşallah yeniden deneyecegiz umarım bu sefer hersey yolunda gider tüm zararlı aliskanliklarimi bir gülücük için terk ettim

Hiç ama hiç umudunu yitieme canım Sadece inan ve bol dua ve stresten uzak kal cnmm.. Ayrıca kafaya da takma benmiöyşe bir anda ve çaresizken oldu ki ben herşeyi yaşadım yazsam kitap olur.. Ama hiç umudumu kaybetmedim hamilelikte bile herşey ile karşı karşıya kaldım.. Hamile kalınca da bitmedi herşey Rabbim Ol der ve olur yeter ik inan ve umudunu kaybetme cnm.. Sormak istediğin bir şey olursa sor cnm. herseye açoğım bu konuda yardımcı destek olursam ne mutlu banaa..

Selamlar kızlarr hayırlı kandiller..cok karısık ve darmadagın bi gün yasıyorum.....ama bunada şükür...gelebildgmde anlatrm.simdlk hoscakalın...
Kilo bidirimim
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.5
Fark:1.7

canım şu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine Rabbim gönlümüze göre versin sıkıntılarımızı da gidersin..
Ayrıca da tebrik ederim...

Parke üzerinde tartılmayınnn:)) Ben hiç parke üzerinde tartılmıyorum.. fazla gelinir diye biliyorum..

begum75

dün keyfim kaçmıştı canım biraz geçti önemli bir şey degildi
işle alakalı

Canım eski işyerinde misin.. Ne iş yapıyorsun..

Eki Görüntüle 2136381

Esra_4378 hayde bismillah bacım haftaya yüzdelerimizde kapıscak bu başlangic

yabenimde tam 10 kilo var benide alın olmaz mı

smykmy Esra_4378

Beni de alsanızaaa lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…