salata felan vardı ama
bulgur pilavı 3 kaşık 2 kepçede nohut
Sonundaki mmmm yi yazmam anlayan lunya çizelim şurayaKız yazacak zaten, yazamam dememiş
kızlar azıcık bana ipucu verin hele daha nasıl ne yapmam gerekiyor yenilirsem dilinden dusemem vallaTabii ki bebeğiiim
Ay masum sana yazacaktım daha sakın sakın yeme. Aynı şeyi yaşıyoruz şu an. O gelmeyen reglin belası bu. Haftaiçi bi yedim ohoo yemek üstüne tatlı gömdüm bi de. Sonra çok pişman oldum. Aylardır yanmayan ağrımayan midem o yemekten beri kavruluyor.
Listeye çok az kaldı bebiş sakın yeme sakın
#DirenBanu#
Yeterince eziklenemedim başka takimlarada söyleyin beni gömün elbirligi ileTek rakibi thy dedik bi de
Bu hafta kaplumbağalarla morti yapacam seni
Maşallah kız oku oku bitmedi13 NISAN CUMA SPORUM
*1000ip ( 200 puan)
*20 dk leslie (60 puan)
*30kol lastikle
20 gogus lastikle
60 gogus topla
100 abdominal crunch
30 lying legs up büyük topla
50 bacak acma lastikle
100 köpru pozisyonu bacak kaldirma
Pilates toplam 15 dk sürdü (45 puan )
200+60+45=305 puan sevgili nilim @nehirnil111
Sevgili malim @malipina
Degerli mortilerimEsra_4378 @masumm
Veeeeeee
@MiuLego
Seni yerim laBen eksigim
Sonundaki mmmm yi yazmam anlayan lunya çizelim şuraya
akşama dengeleyecem canımBen eksigim
Sonundaki mmmm yi yazmam anlayan lunya çizelim şuraya
Hoş geldin bea
Önce yumuşak bir giriş yapayımmüzik şahane.
Ne haber gençlik
Hahahahaha mortilik canım aklını okurumKendimi okudum sandım bir an
Bak şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama vayt çetin cevizdir. Kilo konusunda çok hırslıdır. Bu hafta karbon almayacaksın daha nohut vs bittiiii. Bu bi kenarda dursun.kızlar azıcık bana ipucu verin hele daha nasıl ne yapmam gerekiyor yenilirsem dilinden dusemem valla
Bunun sebebini ikimizde biliyoruz spor yapmıyorsun Esra spor yapmam lazım ve düzenli bünye diyete alıştı kasıyor eee bu kasnağı neyle cozeceksin spor ileVayttttt sadece 300 eksim varrr
Gizzz hosgeldin
Ne haber gençlik
Sen günlük planını yap bana özel msj at sabahtan, onun üstünde oynayalım beraber. Gizli destek verecem sanakızlar azıcık bana ipucu verin hele daha nasıl ne yapmam gerekiyor yenilirsem dilinden dusemem valla
Biz ne fenayiz laBak şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama vayt çetin cevizdir. Kilo konusunda çok hırslıdır. Bu hafta karbon almayacaksın daha nohut vs bittiiii. Bu bi kenarda dursun.
Sporunu arttır her gün yap mutlaka. O çok yapacak çünkü.
Akşam yemeklerini hafif atlat. Sabah güçlü kahvaltını yap. Arada leptin çalıştır. Boool boool su iç. Perşembe günü için özelden taktik verecem sana
O vaytı yeneceksin hiç meraklanma
Yeterince eziklenemedim başka takimlarada söyleyin beni gömün elbirligi ile
İki gözüm vay sen hoşgelmişseeeeeeeeeeeeen
Ne haber gençlik
hosgeldin canımÖğlene kadar okudum sonra yazlık kışlık kıyafet işine daldım yeni bitti işim. Kahvemi aldım geldim.
Kilo durumları nasıl? Benim tartının pili nanay aman ne üzüldüm
arkamda siz gibi destekçi olurda korkarmıyımBak şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama vayt çetin cevizdir. Kilo konusunda çok hırslıdır. Bu hafta karbon almayacaksın daha nohut vs bittiiii. Bu bi kenarda dursun.
Sporunu arttır her gün yap mutlaka. O çok yapacak çünkü.
Akşam yemeklerini hafif atlat. Sabah güçlü kahvaltını yap. Arada leptin çalıştır. Boool boool su iç. Perşembe günü için özelden taktik verecem sana
O vaytı yeneceksin hiç meraklanma
UnuttumAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz arkadaşlar. Su ve menü harika, sana spor sormayacağım
Waaayyy Ordek çiğ köfte nerde la bu menü de, hani sabah yediydin, o bu sabah değil miydi
Memleket meselesi olduBiz ne fenayiz la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?