Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar azıcık bana ipucu verin hele daha nasıl ne yapmam gerekiyor yenilirsem dilinden dusemem valla

Maşallah kız oku oku bitmedi

kızlar azıcık bana ipucu verin hele daha nasıl ne yapmam gerekiyor yenilirsem dilinden dusemem valla
Bak şimdi gözünü korkutmak gibi olmasın ama vayt çetin cevizdir. Kilo konusunda çok hırslıdır. Bu hafta karbon almayacaksın daha nohut vs bittiiii. Bu bi kenarda dursun.
Sporunu arttır her gün yap mutlaka. O çok yapacak çünkü.
Akşam yemeklerini hafif atlat. Sabah güçlü kahvaltını yap. Arada leptin çalıştır. Boool boool su iç. Perşembe günü için özelden taktik verecem sana
O vaytı yeneceksin hiç meraklanma

Öğlene kadar okudum sonra yazlık kışlık kıyafet işine daldım yeni bitti işim. Kahvemi aldım geldim.

Kilo durumları nasıl? Benim tartının pili nanay aman ne üzüldüm

Dönülmeyecek bisey yememişsin su 1 litre daha fazla iç (en az 3 litre su istiyorum).
Akşam yoğurt salata uygundur, acıkırsan tarçınlı süt uygundur. Bu hafta karbona dikkat edeceğiz tamam mı kuzum
Tamam canım N Nana kızınca biranda kendimi cıs yedim sandım

Sen günlük planını yap bana özel msj at sabahtan, onun üstünde oynayalım beraber. Gizli destek verecem sana

Biz ne fenayiz la

Öğlene kadar okudum sonra yazlık kışlık kıyafet işine daldım yeni bitti işim. Kahvemi aldım geldim.

Kilo durumları nasıl? Benim tartının pili nanay aman ne üzüldüm
hosgeldin canım
arkamda siz gibi destekçi olurda korkarmıyım

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz arkadaşlar. Su ve menü harika, sana spor sormayacağım

Waaayyy Ordek çiğ köfte nerde la bu menü de, hani sabah yediydin, o bu sabah değil miydi
Unuttum
Ama zaten herkes biliyor
Ayan beyan etmeye ne gerek var

Sabah üç dört tane kadar çiğköfte

Teessüf ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…