anladım canım nasıl olsa ek gıdaya başladık biraz daha dikkatli olmak zorundayımCanım kaptanlık değil bu durum sen istersen sağlam eksi ile gelirim söz dersen her hafta elimden geleni değil daha fazlasını yaparım dersen yüzdemle buraları costururum dersen bu benim için en büyük şans diye düşünüp kilonu verirsen yani Türkçesi istersen yaparım dersen girersin .diğer türlü kaptan sana gir illa demez
Yaparsin sennnaynen canım kaçamak yok ta sporu arttırmam gerekiyor ama çocuklarla zor yapılıyor
Bende cocukluyum kuzmaynen canım kaçamak yok ta sporu arttırmam gerekiyor ama çocuklarla zor yapılıyor
valla beni iyi gaza getirdiniz yapacam inşallahYaparsin sennn
Bak wayttada 2 tane var
O da emziriyor
Aslında tam uygunsunuz
Spora vaktim yok bahane spora zaman ayiramiyorum şahane spor yapmak istemiyorum gerçeği ama bugün çok yapasim yok mesela bacağım ağrıyor karnım ağrıyor bahanesinin arkasına saklanivriyorumYaparsin sennn
Bak wayttada 2 tane var
O da emziriyor
Aslında tam uygunsunuz
Bende senin ardından sopalarımMenüler 2 günlüğüne bende gençlik
Nehiri yenme ihtimalimiz nedir bu haftaigdedali da yok bende sporu costururum mortinde çok haftaya bizim olacak laaa
İkinize birdenonların bu haftaki tablosunu görmedim waytım
ama bu hafta iğde coşmuştu yine
ama haftaya yokmuş
Elinden ne kurtulabilir ki? Çocuk doğurmuş kadınsın kilo mu veremeyecenvalla beni iyi gaza getirdiniz yapacam inşallah
Kir sopaları sırtlarında kuzum, bu hafta sıkı yönetim varBende senin ardından sopalarım
küçük uyusa buyukle beraber yapıyoz canım koşu bandında 1 dk biniyor sonra zararı olmuyor kucuk gunduz uykusu pek yok birde dönmeye başladı emekleyemeyince sinir olup basıp çığlğı ama bu kiloları verecem ne olursa oldu emzirmeyi değendirecem büyük kızımı ayırdığımda kilo almiştım bunda böyle olmayacak inşallahBende cocukluyum kuzmonada oyun oluyo cogu zaman seni izliyo
Benm kizmda cok huysuz ama öyle boyle yapmaya calsyorm
Kız bana şiir yazmissin ya canim benimEllere kanıp da gitme morticim
Cuma günu gelir harcarlar seni
Birde tartında artı olunca
Yenilmiş morti gibi satarlar seni
Eğer gideceksen mani olamam
Düşersen sonunda yine bul beni
Vefasız mortilerden vefa bekleme
Kıymetsiz bir artida satarlar seni
Bulamazsın bulamazsın
benim gibi mortiyiiii
Bulamazsın bulamazsın
Seni mutlu edeni…
Bulamazsin bulamazsın
seni gömüp seveeeniii
Spor mortim yedim seni yendim bu hafta yendim yendim miu yendim igdeyi yendim herkesi yenegimnnnnnmmmm var mı var mı rakip spordaİkinize birden
evet yaaElinden ne kurtulabilir ki? Çocuk doğurmuş kadınsın kilo mu veremeyecen
Ben sana inanıyorum pempikevet yaa
Görün işte eeeeeey ahaaaaliiiiSpor mortim yedim seni yendim bu hafta yendim yendim miu yendim igdeyi yendim herkesi yenegimnnnnnmmmm var mı var mı rakip sporda
Gerekirse günde 1000 point yapar yine seni yerim iğde yerin çiğ çiğ yerim gözüm dönmüş dönmüş durumda bir hırs var içimde anlatamamGörün işte eeeeeey ahaaaaliiii
Bu vaayt var yaaaaaaaaaaa kendini hastalarla yarıştırıyooooor gööörüüüüüüüüüüüüüüün
Bi toparlanayım rövanşını alacam heç meraklanma. Senin 2 katın spor yapıp çatlatmazsam adım da iğde değil hantal iğde olsun o zaman
Kuzum artı 1.1 ödemim var en hasindan bu bile yeter sizi yenmeyeBen sana inanıyorum pempik
Hatta seni tutuyorum wayt a karşı
Wayt kemikten mi verecek, kaç verebilir, biz yeneriz ki wayti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?