Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım nasıl olsa ek gıdaya başladık biraz daha dikkatli olmak zorundayım

Bende cocukluyum kuzm onada oyun oluyo cogu zaman seni izliyo
Benm kizmda cok huysuz ama öyle boyle yapmaya calsyorm
küçük uyusa buyukle beraber yapıyoz canım koşu bandında 1 dk biniyor sonra zararı olmuyor kucuk gunduz uykusu pek yok birde dönmeye başladı emekleyemeyince sinir olup basıp çığlğı ama bu kiloları verecem ne olursa oldu emzirmeyi değendirecem büyük kızımı ayırdığımda kilo almiştım bunda böyle olmayacak inşallah

Kız bana şiir yazmissin ya canim benim şarkıda var kız sen hedefine vardım ecuk kilo alda yarışırız yine

Spor mortim yedim seni yendim bu hafta yendim yendim miu yendim igdeyi yendim herkesi yenegimnnnnnmmmm var mı var mı rakip sporda
Görün işte eeeeeey ahaaaaliiii
Bu vaayt var yaaaaaaaaaaa kendini hastalarla yarıştırıyooooor gööörüüüüüüüüüüüüüüün
Bi toparlanayım rövanşını alacam heç meraklanma. Senin 2 katın spor yapıp çatlatmazsam adım da iğde değil hantal iğde olsun o zaman

Gerekirse günde 1000 point yapar yine seni yerim iğde yerin çiğ çiğ yerim gözüm dönmüş dönmüş durumda bir hırs var içimde anlatamam

bacılar oğleyin biraz fazla kaçırdım galiba aksami salata yoğurt ile dengelesem olurmu ki acaba acıkmamda acıkırsam tarçınlı sut içerim ne dersiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…