Ne sınavı??menemen ye nolcak ki??Canım nasıl melemen istiyor evdekilere yapacaktım vazgeçtim valla ben dayanamam yerim diye , yada yapsam sabah mi yesem ben hakkımı
Ama yarın kesin yemeliyim
Sınava gidip gelicem sabah
Önce yapayim da gidince yiyim
İki dilim tam tahilli ekmek le mi yesem
Canım nasıl melemen istiyor evdekilere yapacaktım vazgeçtim valla ben dayanamam yerim diye , yada yapsam sabah mi yesem ben hakkımı
Ama yarın kesin yemeliyim
Sınava gidip gelicem sabah
Önce yapayim da gidince yiyim
İki dilim tam tahilli ekmek le mi yesem
Benim de yarın 3 pazar 5 sınavım var..aöf mi cnm.. Ben de 1 ders var pazar öğlen gideceğim..
Benim de yarın 3 pazar 5 sınavım var..
Bana Morti kim olur ki???
Miunun mesajı iğrenç bı yüzdemiz var şuan o kadar çok üzülüyorum ki antamam bu ne
Burayı okuyacağım diye mercimek çorbam taştı
Ne sınavı??menemen ye nolcak ki??
aöf mi cnm.. Ben de 1 ders var pazar öğlen gideceğim..
Burayı okuyacağım diye mercimek çorbam taştı
miu da ben yenemedim pempiş bari geçsin derse yani beni tutar miucum dimi kaptan @MiuLegoTutmayın beni zaten siz yenilmeyi seviyorsunuz hihhh miu belki beni tutar nereden biliyon bakayım sen ben onun eski mortisiyim bı hukukumuz var( isterse tutmasını beni yolarım onu) yani sever beni
Miunun mesajı iğrenç bı yüzdemiz var şuan o kadar çok üzülüyorum ki antamam bu ne
Hangi bölüm?? Yarın bende giricem..AÖF canim , ben if diyeti yapiyorum oruç diyeti günün ,16_17 saatini aç geçiriyorum
Evet cnm aof
Ay bende bir kez süt tasirmistim
Sorma bide üstüne diyet çok yoruldumAllah kolaylık versin cnm.. Zor valla ya hem çalış hem ev hem çocuk vs. inşallah veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?