Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menuyu vereyimde bi ayar çekeyim kendime
kalkınca limonlu su
9:00
ince beyaz peynirli tost tb ekmeğinden tabi
yeşillik zeytin
13:30
3 yk bulgur pilavı. 2 kepçe nohut salata
17:15
1 tabak salata yoğurt
su 3 oldu daha içerim
spor 30 dk leslie
30 dk egzersiz
40dk tempolu yuruş 15 dk yerde bisiklet surme
Whiteblacklife begum75 hepfit

Tutmayın beni zaten siz yenilmeyi seviyorsunuz hihhh miu belki beni tutar nereden biliyon bakayım sen ben onun eski mortisiyim bı hukukumuz var( isterse tutmasını beni yolarım onu) yani sever beni
Iddiaya girelim mi? Bence pempik i tutacak

Inşallah canım stresin gobeginde çalışıyorum sürekli kendimi telkin ediyorum ama iş hayatım çok gergin o da etkili hayırlısını diliyorum inşallah hersey yolunda gider

@eflalim hosg3ldin canim.
Ay okuldan sonra esimle avm ye geldik cocuga bez almaya.hizlica trenckot baktim ve sonunda buldum. S beden aldim

Karbon bombası olmuş
Yarın daha güzel olacak

Bunun sebebini ikimizde biliyoruz spor yapmıyorsun Esra spor yapmam lazım ve düzenli bünye diyete alıştı kasıyor eee bu kasnağı neyle cozeceksin spor ile
Yaptim ama 4 gün eskiden yaptığım sporlarla kiyaslarsak hiç yapmadım desek yeri

Daha konuşuyor musun sen kalk da spor yap bu hafta Nare83 u tutuyorum
0,3 cü Esra seni
Terfi etmişsin 01 den hayırlı olsun

İki gözüm vay sen hoşgelmişseeeeeeeeeeeeen
Spordan geldim zati

Bu nasıl bir mesajdi bir an sayfa da sorun var sandım. Gece neden olur bilmiyorum yarın bakalım tahlil ne çıkacak akşam yemekten önce 85.5 di hatta mutlu bile oldum sabah daha sa az olurum diye. 3litre şu içtim bütün gece o yapar mı ki

Canım akşam yemeği saatin sıkıntı, if yapanlar erken saatlerde yapıyorlar. Senin o saatte yediğin yemeği yakman mümkün değil

Canım akşam yemeği saatin sıkıntı, if yapanlar erken saatlerde yapıyorlar. Senin o saatte yediğin yemeği yakman mümkün değil
Onun için yine patlıcan salatası yedim ayran içtim az olsun diye ama yine geç saat oldu bugün erken kacacagim umarım 8 de evde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…