Hangi bölüm?? Yarın bende giricem..
Cnm senin yaş kaçtı evlisin dimi??Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı canım
Iddiaya girelim mi? Bence pempik i tutacakTutmayın beni zaten siz yenilmeyi seviyorsunuz hihhh miu belki beni tutar nereden biliyon bakayım sen ben onun eski mortisiyim bı hukukumuz var( isterse tutmasını beni yolarım onu) yani sever beni
Cnm senin yaş kaçtı evlisin dimi??
Beni beni hepfitimenuye kimi etiketliyorduk
Inşallah canım stresin gobeginde çalışıyorum sürekli kendimi telkin ediyorum ama iş hayatım çok gergin o da etkili hayırlısını diliyorum inşallah hersey yolunda giderHiç ama hiç umudunu yitieme canım Sadece inan ve bol dua ve stresten uzak kal cnmm.. Ayrıca kafaya da takma benmiöyşe bir anda ve çaresizken oldu ki ben herşeyi yaşadım yazsam kitap olur.. Ama hiç umudumu kaybetmedim hamilelikte bile herşey ile karşı karşıya kaldım.. Hamile kalınca da bitmedi herşey Rabbim Ol der ve olur yeter ik inan ve umudunu kaybetme cnm.. Sormak istediğin bir şey olursa sor cnm. herseye açoğım bu konuda yardımcı destek olursam ne mutlu banaa..
canım şu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine Rabbim gönlümüze göre versin sıkıntılarımızı da gidersin..
Ayrıca da tebrik ederim...
Parke üzerinde tartılmayınnn:)) Ben hiç parke üzerinde tartılmıyorum..fazla gelinir diye biliyorum..
Canım eski işyerinde misin.. Ne iş yapıyorsun..
Beni de alsanızaaa lütfen....
Karbon bombası olmuşmenuyu vereyimde bi ayar çekeyim kendime
kalkınca limonlu su
9:00
ince beyaz peynirli tost tb ekmeğinden tabi
yeşillik zeytin
13:30
3 yk bulgur pilavı. 2 kepçe nohut salata
17:15
1 tabak salata yoğurt
su 3 oldu daha içerim
spor 30 dk leslie
30 dk egzersiz
40dk tempolu yuruş 15 dk yerde bisiklet surme
Whiteblacklife begum75 hepfit
@eflalim hosg3ldin canim.
Ay okuldan sonra esimle avm ye geldik cocuga bez almaya.hizlica trenckot baktim ve sonunda buldum. S beden aldim
Yaptim ama 4 gün eskiden yaptığım sporlarla kiyaslarsak hiç yapmadım desek yeriBunun sebebini ikimizde biliyoruz spor yapmıyorsun Esra spor yapmam lazım ve düzenli bünye diyete alıştı kasıyor eee bu kasnağı neyle cozeceksin spor ile
Spordan geldim zati
Daha konuşuyor musun sen kalk da spor yap bu haftaNare83 u tutuyorum
0,3 cü Esra seni
Terfi etmişsin 01 den hayırlı olsun
İki gözüm vay sen hoşgelmişseeeeeeeeeeeeen
Bu nasıl bir mesajdi bir an sayfa da sorun var sandım. Gece neden olur bilmiyorum yarın bakalım tahlil ne çıkacak akşam yemekten önce 85.5 di hatta mutlu bile oldum sabah daha sa az olurum diye. 3litre şu içtim bütün gece o yapar mı kiTebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfenhepfit
İstikrarlı öğretmen sana denir
Gece bir şey ödem yaptı herhaldeistikrar önemlidir ama en azından artı değil diyelim yoksa vurulurdun hepfit
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısın
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalımçok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Deyneb az kır şu istikrarı kızhepfit
Ahahahaha@MiuLego tebrikler kaptanım
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harikahepfit
Tebrikler canım çok güzelhepfit
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzum
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkart
Eki Görüntüle 2136421
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelim
Tebrikler canım çok güzel @hepfit
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmiş
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallahhepfit
hepfit İğdem niye böyle çıktı ki kuzu geri mi aldın hayırdır çok geçmiş olsun erteleme git hemen
Ahahahha yerim seni
Teşekkürler ördekim canım arkadaşım
Yerim seni
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler @hepfit
Tebrikler canım çok güzelKardeşin içinde hayırlı olsun Rabbim mutlu etsin inşallah bizimde az kaldı ne güzel heyecanlar stresli bir o kadar da
Tebrikler canımkediler de diyet mi yapıyor kıyamam ya bizimkine yaptırsak
Kuzu bugünden itibaren bendesin
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin
Eki Görüntüle 2136422
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırım
Teşekkürler canım
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara
Niye beğenmedin kız bizde değil grupta değil korkma
tut beni igdem birde rgli haftası
bu esrayı sahaya gömerim ben :)
Canım akşam yemeği saatin sıkıntı, if yapanlar erken saatlerde yapıyorlar. Senin o saatte yediğin yemeği yakman mümkün değilBu nasıl bir mesajdi bir an sayfa da sorun var sandım. Gece neden olur bilmiyorum yarın bakalım tahlil ne çıkacak akşam yemekten önce 85.5 di hatta mutlu bile oldum sabah daha sa az olurum diye. 3litre şu içtim bütün gece o yapar mı ki
Ups keşke yemeseydim dün pembe düşler yaptım yine gece 4tane arttı hep bu artikciliktan yedim. Keşke suyuma atsaydimcakil80 akşam 4 sonra yenen her meyve ertesi güne ödem yapar balım bunu unutma çilek diyip gecme
Onun için yine patlıcan salatası yedim ayran içtim az olsun diye ama yine geç saat oldu bugün erken kacacagim umarım 8 de evde olurumCanım akşam yemeği saatin sıkıntı, if yapanlar erken saatlerde yapıyorlar. Senin o saatte yediğin yemeği yakman mümkün değil
Hadi bakalım, keşke yanında götürüp 7 de bitirsen yeme işiniOnun için yine patlıcan salatası yedim ayran içtim az olsun diye ama yine geç saat oldu bugün erken kacacagim umarım 8 de evde olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?